Şimdi Ara

Suriyeye girmek için neyi bekliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UÇAĞIMIZ vuruluyor biz sesimizi bile çıkaramıyoruz.. bu nasıl bir hükümet yahu ...senin ülkenin uçağını vuruyorlar göz göre göre.. sen hala yatıyorsun sayın genel kurmay başkanı ..
    suriyeye girip derhal pilotomuzun intakımı alınmalıdır suriyeye TÜRK TÜRK bayrağı dikilmeldir derhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 23 Haziran 2012; 2:34:07 >

• Git yat bordo klavyeli, fazla gaza gelme öyle.
  • Seni bekliyorduk geldiğine göre Genel Kurmay Başkanını arıyorum 12 saatte Şam'dayız..
  • abimize çay çekin, demlisinden.
  • ne savaşı birader bu ülke savaşa girerse biter
  • Sen önden gir , biz arkadan geliyoruz.
  • Şamda kayısı varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tutmayın küçük enişteyi salın gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

UÇAĞIMIZ vuruluyor biz sesimizi bile çıkaramıyoruz.. bu nasıl bir hükümet yahu ...senin ülkenin uçağını vuruyorlar göz göre göre.. sen hala yatıyorsun sayın genel kurmay başkanı ..
    suriyeye girip derhal pilotomuzun intakımı alınmalıdır suriyeye türk bayrağı dikilmeldir derhal

Dur bide korumaya alalım
  • arkadaş ilkokullu beyler takmayın
  • Tamam derhal gidiyorum bayrağımızı dikicem beyefendi lütfen kızmayın biz sizi bekliyoduk siz geldiğinize göre artık gidebiliriz.
  • bu oyunmu savas oyle kolay bir sey degil kazansan bile gocertir adami
  • bordo bereliler yoldaymış kanka raad ol ayıx ;)
  • Şuan planlar yapılıyor,sabahı olmadan suriyeyi bonbalamaya başlanacaktır....
  •  Suriyeye girmek için neyi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

arkadaş ilkokullu beyler takmayın

adamım saçmalama ben 25 yaşındayım ... ben tepkimi koydum .. bir ülkenin uçağını vuruyorlarsa bu bir savaş nedendir .. .. tamam savaş öyle kolay kolay olmaz ama suriye kaşınmıştır kaşımak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 23 Haziran 2012; 2:37:07 >
  • Sabahı bekliyoruz az uyuyalım dedik kötü mü yaptık ama şimdi haftsonu haftasonu kim uğraşacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.