Şimdi Ara

Suriyeliler, Türk kızlarını taciz edip videoya çekti [Edit:Dayak yemisler xd] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
1
Favori
11.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REV0

Cocuklarini ensar okullarina gonderip tecavuz ettiren, kizlarini 50 yasindaki adamlarla evlendiren, cumburbaskanini pedofil imamlara odul vermesine ses etmeyen yuzde 50'nin buna da ses etmemesi lazim.

"Cocuklarinizi arap erkekleriyle evlendirirseniz, cennete gidersiniz" diyen AKP'li vekil var bu ulkede.

Kadin, cocuk, Turk'un namusudur. Turk'un en onemli 2 degerine arap sivayicilar tarafindan 15 yildir saldirilmasi bosuna degildir.

Ama bu ulkede yasayanlar Turk olmadigi icin, sesleri de cikmiyor.

Kimmis o dengesiz vekil?

Ayrica neden sanki akpliler bu tip olaylari onayliyormus gibi igrenc bir yorum yapiyorsun? Tanidigin kac akpli bu tarz itlik iceren olayi onayliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    Hocam bizimkilerin de yaptığı yanlış. Ben hiçbir zaman tasrif etmiyorum böyle şeyleri. Benim sinirlendiğim nokta şu ki, Hayrettin parasını kazanmış gitmiş oraya, kimseden de dilenmemi? öyle yapıyor. Bu Suriyeliler ise mülteci olarak geldiler ülkemize. Sokakta onlarcası dileniyor. Sırf Suriyeli diye ek para, ek yardım alıyorlar. Peki bu şekilde yaşadığın ülkede kızları taciz edip videosunu yayınlamak ne kadar doğru?

Bakın Hayrettin gibileri de yanlış yapıyor, ama onlar dilendikleri ülkenin kızına yapmıyorlar. Suriyelilerin durumu çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 21 Haziran 2017; 22:45:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillaz

https://www.youtube.com/channel/UCK9uTonQRJnIk6DJqA-NTOg/featured

bu galiba hocam,ekşide gördüm

Az çok yer edindik hocam.Videolara bakılırsa genelde çarşı tarafındalar.Gazipaşa tarafında.

Ekleme: Telefon numarasını bulduk.Sıkıntı çıkmasın diye burada paylaşmıyorum.İsteyenler ne yapacaklarını biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyLo -- 21 Haziran 2017; 23:8:39 >
  • Yemin ediyorum ilk geldiklerinde öyle demiştim, memlekette çomar yok gibi birde ithal ediyoruz. Üretim konusunda sıkıntı çekermişiz gibi

• Bu Araplar nereye gitse zarar. Arap ülkelerinin etrafını kaynar lavla dolu denizler ile ayıracaksın dünya dan.

• Türk kızı lan bu ülke din dil ırk ayırt etmeden tribini yapar

• Şöyle videoların başlığını görünce elim ayağım titriyor.Nasıl izleyebiliyorsunuz ? İçim içimi yiyor kendi ülkemde vatandaşlara elin insanlıktan nasibini almamış mahlukatının laf atıp sonra güle oynaya video çekmesine.Birisi kız kardeşime böyle bir şey yapacak o kişinin adaletini bizzat ben veririm.
  • Allahim keşke adanaya yunus olsaymisim

• İt sürüleri adanalı arkadaslar gerekeni yapacaklardır hiç şüphem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: HumbLy

Beyler Adana'da oturuyorum.Bunların videolarına felan nasıl ulaşabilirim? Merkez parkta çekmişler.Yakalarsak gerekeni yapacağız.

ekleme:telefon numarasını bulduk.

bulursanız ağızlarını burunlarını kırın adanada olsam inanın bende katılırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumbLy

Beyler Adana'da oturuyorum.Bunların videolarına felan nasıl ulaşabilirim? Merkez parkta çekmişler.Yakalarsak gerekeni yapacağız.

ekleme:telefon numarasını bulduk.

Dukkanlarinin adreside ifsa oldu kardesim

• hay bunların anasını avradını sikiyim. orosbu çocukları bir daha da bu ülke gündemine girmeyeceğim mübarek gün sinirlerim tavan yaptı zaten şu haftasonu tatiller kalkıyor haberinden sonra iyice delirdim.
  • Benim bunlar gelmeden önce bi lafım vardı

Kendi ülkemizde bizden daha değerli olacaklar

Biz kendi içimizde savaşırken bunlar keyif yapacak

Eywallah cok gariban fakir insanlar var

Bu pustlar yuzunden utanıp dışarı çıkmayan suriyeliler var

Bakın ellerini kollarını sallayarak her yerdeler

Vergi vermezler ama biz herseyde veririz

Sağlık tonlarca para veririz onlar sallana sallana muayene olurlar

Ve bunun gibi bir cok şey

Bu ipneleri zamanında yolayacaktık suriyeye savasa gitsinler ulkelerini korusunlar

Şimdi ne savaş kalmıştı ne birşey

• BUNLAR TAM OROSPU ÇOCUKLARI. BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. 10 YILDIR FORUM ÜYESİYİM İSTEDİĞİNİZ GİBİ CEZA VERİN BU KONULARI GÖRDÜKÇE ENGEL OLAMIYORUM ARTIK KENDİME

• şimdi yazacam ama.ne yazsam argoya veya küfüre kayıyor ağzım , siz kimsiniz bu ülkenin kızlarını rahatsız ediyorsunuz , bu direk taciz , tölöfön vormi ne lan ilk iletişimde , adanadaki arkadaşlar şuarın çenelerini ellerine verin size zahmet.

• Hükümetin suçu bu

• Adana'daki duyarlı vatandaşlara iş düşüyor böyle tipleri barındırmayın.

• Beyler bu kadar abartmayın ortada taciz gibi bir durum yok. Efendi givi tanışabilirmiuiz telefon numarası istiyorlar. Youtube böyle videolarla dolu. Muhtemelen irdan görüp yap.ışlar.Tamam suriyelileri bende sevmiyorum ama bukadarda acımasızca yaklaşmayalım.

• Bu video montaj olabilir. Sözkonusu kişinin (Mohamad Dimo) Youtube kanalında baktığım videoların hepsi 1080p çözünürlük; ancak kız tavlama videosu 360p, ne ayak ne iş? Bu video Mohamad'ın videolarından birinin giriş kısmını alıp başka videolarla birleştirilerek yapılmış olabilir, amaç ise "bakın Suriyeliler Türkiye'de kafalarına göre kızlara takılıyorlar" diye insanları kışkırtmak, tabi ki sokakta adam dövme, arabayla yüksek hızda insan ezme, evsahibini öldürme gibi diğer haberler gibi, biraz farklı alanda.

Bu videonun giriş kısmındaki 3 kişinin ne dediği tam Türkçeye cevrilmelidir, ondan sonra daha kesin yorum yapılabilir. Bakın şimdi Adana'da parkta kızlara yaklaşıp tavlamaya calışacağız mı diyor, alakasız başka birşey mi. Bir yanlış anlama olmasın ben AKP'ye hayatımda oyvermedim, Suriyelilerin ülkeye sokulmasından ben de cok huzursuzum fakat o ayrı, yalan / montaj haber yapıp insanları kışkırtmaya calışmak ayrı şeyler. 2 hafta evvel çıkan İzmir'de 2 Suriyeli şehiriçinde 120km hız yaparak 2 kızı ezdi haberinin de gerçekte olmayıp insanları kışkırtmak için montaj ve yalancı şahitlerle yapılmış haber olduğunu iletmiştim:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126845743&fromzero=yes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

Beyler bu kadar abartmayın ortada taciz gibi bir durum yok. Efendi givi tanışabilirmiuiz telefon numarası istiyorlar. Youtube böyle videolarla dolu. Muhtemelen irdan görüp yap.ışlar.Tamam suriyelileri bende sevmiyorum ama bukadarda acımasızca yaklaşmayalım.

Senin annen veya kiz kardesinede yapabilirlerdi .empati kur.ceza almalari lazim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.