Şimdi Ara

Suriyeliler Hakkında bir İddaa var!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nickli arkadaşımızın arkadaşının yaşadığı bir olay. (Suyunun suyu gibi ama olsun)

Suriyelilere devlet demişki, "Esadı sevmiyoruz,katil", "Türkmeniz" deyin diye tembihlemişler. Yoksa size kötü davranırlar demişler. Suriyelilerin çoğu Esada düşman değilmiş. Yani haybeye gelmişler. Anlayacağınız.

Bizzat iddayı ben doğrulayamam,veya doğrulayacak bir olay yaşamadım.

Eee o zaman neden buradalar? Hangi amaçla? Neden tutuluyorlar burada? Göndersinler Esad bölgesine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 1 Haziran 2017; 15:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu o kadar da ciddi bir iddia değil gibi. Kimi destekledikleri değil bir kısmının geliş sebebi. Yaşadıkları bölgeye yaklaşan ya da gelen savaş tehditlerinden ötürü kaçanlar da var. Evleri yıkıldı, akrabaları öldürüldü diye kaçanlar var. Esad'ın savunamadığı, Esad güçleri ile bağ kopan, arada kalan yerlerden kaçanlar da var. Esad'ı sevseler bile askerlerin düşman zannedip vurması riski de vardı o günlerde. Suriyeliler ile ilgili sıkıntı çok fazla, ancak kimi destekledikleri bence o sıkıntılardan biri değil.
  • c.ronnie kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz sıkıntı Esad'ı sevip sevmeme sıkıntısı değil kimse ülkesinin bu şekilde harap olmasını istemez ama nasıl olur da bir anda bir ülke bu kadar harap olabilirim ve bu kadar insan Bizim ülkemize sığınmacı olarak gelebiliyor sığınmacılar arasında bile pozitif ayrımcılık var Suriyelilere yardım ediliyor fakat hangi Suriyelilere ona göre açıklanamayan şeylerden birisi de Irak'ta IŞİD'in öldürdüğü Türkmenler Neden sen Musul meselesi çıktıktan sonra akla geldi Konuyu çok bulandırdı isem özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu Esad'çı ama kolay kolay söylemezler.Zaten hepsinin Esad düşmanı olduğunu düşünmek saflıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

Doğru söylüyorsunuz sıkıntı Esad'ı sevip sevmeme sıkıntısı değil kimse ülkesinin bu şekilde harap olmasını istemez ama nasıl olur da bir anda bir ülke bu kadar harap olabilirim ve bu kadar insan Bizim ülkemize sığınmacı olarak gelebiliyor sığınmacılar arasında bile pozitif ayrımcılık var Suriyelilere yardım ediliyor fakat hangi Suriyelilere ona göre açıklanamayan şeylerden birisi de Irak'ta IŞİD'in öldürdüğü Türkmenler Neden sen Musul meselesi çıktıktan sonra akla geldi Konuyu çok bulandırdı isem özür dilerim

Aslında çok daha derin konular var düşünülmesi, tartışılması gereken.
  • çok suriyeliyle konuştum çoğu esad'a karşı ayaklanma falan yapmamış sadece savaş şehrine sıçradığından kaçmış. geneli savaştan önce rahatca yaşıyorduk diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.