Her gün ülkenin çeşitli yerlerinde çatışmalar oluyor bunlar festival yapıyor awq.Bu Suriye kadar tuhaf ülke yok dünyada. ![]() “Suriye'nin Humus kentinde geleneksel Marmarita festivali düzenlendi.” https://twitter.com/SiginmaciGundem/status/1559436595647979521 |
Suriye'nin Humus kentinde geleneksel Marmarita festivali düzenlendi.

-
-
Latin amerga kardeşim orası, Suriye'de Suriyelinin kaldı, gelmeyen bi tek Esad var, onuda alcaz inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videonun başındaki ablalara kanım ısındı.
Kaynaşmak istiyorum.
Dostluk köprüleri kurmak istiyorum.
Köprünün direkleri hazır bile.
Ben ki yabancılardan haz etmem. Heleki ortadoğululardan
İnsan olduğumu hatırladıım.
Tanrım, bana doğru yolu gösterdiğin için sana binlerce kez teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 16 Ağustos 2022; 18:2:21 >
ne kadar cihatçı,vahhabi,şeriatçı vs. varsa hepsini postaladılar,tabi ki festival yapacaklar.birkaç seneye ekonomide bizi geçecekler.
-
Bizim kurmamız gereken sosyal toplum ve sosyokültürel görüntüyü, kendi iclerindeki akp lilerin aşık olduğu tüm pislik adamları bize postalayip kendileri oluşturdular.
Türkiye oldu molla devleti, Suriye oldu parti devleti. Vay be.
Aslında herkes istediğini aldı. Esad mollalarindan kurtuldu, Akpliler da sapik cihatçı, eli kanlı müslüman kardeşlerine kavuştu.
Olsun bizim demokrasimiz var
-
Suriyede modern bir devlet inşa etmek için savaş mı çıktı acaba. Herifler savaştan çıkmış gibi değil tüm gerici zihniyetten arınmış gibiler.
Şu humusu da çok severim hele şöyle pastırma ve yumurtalı olunca off offff fenaaa.
-
Arindilar zaten hocam..Asrın Liderimiz koskoca Türkiye Cumhuriyetini Suriye'nin kanalizasyonu olarak kullandirtti. Esad ilk başta Erdoğan'a düşman olsa da artık büyük bir minnet borclu. Suriye'de ilerici bir devrimi Erdoğan kendi ülkesini çöpe atarak yaptı.
Aga nerede çatışma var savaş biteli çok oldu
garılar bizimkinlerden daha iyi yalnız onu farkettiniz mi bilmiyorum.
-
Bi 5-10 seneye biz bunlara sığınıp bu seferde biz darlarız bunları herşey sırayla
Humus dan gelme bi calisanimiza sordum humus un neyi meşhur diye verdiği cevap :kızları meşhurdur dedi::) hakketende oylemis
Onlar hakettikleri hayatı yaşıyorlar artık siz de öyle hak ettiğinizin bir gram fazlasını yaşayamayacaksınız.Daha modern yaşam sürüyorlar özellikle Lazkiye ve Şam taraflarında.Şuan hakettiğinizden fazla bile yaşıyorsunuz daha beter olacak böyle giderse.Bu iş böyle.Uyardık ettik bakın nerde şeriatçı nerde ösocu var aldınız eğittiniz maaş verdiniz bağımsız bir ülkede savaşıp sırf Esad’ı düşürsünler diye.Onu bunu bilmem ama düşen Esad değil bir kardeşim bir terörist diyen zat ve ona destek çıkan destekçileri oldu.Suudi Arabistan dahi modernleşme adımları atarken biz geri gittik.Aynı hatayı Afganistan ve İran da yaptı şuan halleri ortada.İşte oralara tam anlamıyla dönüştüğünüzde hak ettiğiniz yaşantı yaşanıyor olacak.Biz de ülkenin yaşları olarak kurunun yanında yanacağız neyse yapacak bir şey yok bu millet bunu istedi bu saatten sonra geri dönüşü de yok.
Suriyede asgari ücret 500 lira bizde 5500 daha iyiyiz ekonomik olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 16 Ağustos 2022; 21:46:2 > -
Asgari ücret alım gücünü ölçmek için bir ölçüt değil.İnsanlar orada ne kadar kazanıyor kazandıklarıyla ne alabiliyorlar o önemli.Bizden fakir kesinlikle değiller.
Türk milleti hala ne kaybettiğinin farkında değil.
-
Ayda bir böyle algı operasyonları yapılıyor, paylaşan twitter hesapları da belli. Suriye güllük gülistanlık filan değil, bu videolardaki vur patlasın çal oynasın olarak gördüğünüz bölgeler genelde rejim yanlısı, Hristiyan veya Nusayri bölgeler, özellikle de savaştan fazla etkilenmeyen kıyı şeridi. Çok beğeniyorsanız gidebilirsiniz; sizi tutan yok.
Alıntı
metni:Talkala Şehri'nin yakınında bulunan ve içinde birçok yerleşim yeri ve tarihi eser barındıran, Nasara Vadisi'nin, "Hristiyanların Vadisi"), en büyük köylerinden biridir. Bölgedeki tüm yerleşim yerleri gibi, Mermerita'da nüfusuna göre oldukça büyük bir Hristiyan halk kitlesine sahiptir. Ayrıca, yine vadideki tepelerden birine kurulmuş olan, Haçlı Seferleri Dönemi'ne ait, büyük stratejik öneme sahip, UNESCO Dünya Miras Listesi'ne, 2006'da alınmış olan, Haçlı kalesi, Krak des Chevaliers'te, Mermerita'ya oldukça yakındır ve kaleden, köy görünebilir. Ve tüm bunlar, kendisi de eski ve[tarihi bir köy olan Mermerita'nın, yazları, oldukça fazla turist çekmesini ve popüler bir istikamet olmasını sağlayarak, bölge turizmine Mermerita'nın büyük katkıda bulunmasını sağlar.
-
videonun başındaki gibi ablalar geldi de biz mi istemedik surileri
Demek ki Hristiyanlar vatanlarını satmıyor, ülkesine sahip çıkıyor. Suriye'de savaş var diyerek başlayarak hikayelerini anlatsalar hiçbir Avrupa ülkesi kendilerini geri çevirmez.
Irak Savaşında kendini Bağdat'ta canlı kalkan yapan ABD ve İngiliz vatandaşlarını da gördü dünya. Rejim yanlısı diyerek, sözde onları aşalamaya çalışan senin gibileri de görüyor dünya.
En Beğenilen Yanıtlar

ne kadar cihatçı,vahhabi,şeriatçı vs. varsa hepsini postaladılar,tabi ki festival yapacaklar.birkaç seneye ekonomide bizi geçecekler. |
Videonun başındaki ablalara kanım ısındı.
Kaynaşmak istiyorum. Dostluk köprüleri kurmak istiyorum. Köprünün direkleri hazır bile. Ben ki yabancılardan haz etmem. Heleki ortadoğululardan İnsan olduğumu hatırladıım. Tanrım, bana doğru yolu gösterdiğin için sana binlerce kez teşekkür ederim. |
Bizim kurmamız gereken sosyal toplum ve sosyokültürel görüntüyü, kendi iclerindeki akp lilerin aşık olduğu tüm pislik adamları bize postalayip kendileri oluşturdular.
Türkiye oldu molla devleti, Suriye oldu parti devleti. Vay be. Aslında herkes istediğini aldı. Esad mollalarindan kurtuldu, Akpliler da sapik cihatçı, eli kanlı müslüman kardeşlerine kavuştu. |
Benzer içerikler
- yossi kohen kimdir
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- realme türkiye"den çekildi mi
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- son dakika deprem
- kuantum bilgisayar nedir
- byd fiyat listesi
- tango yasaklandı mı
- türkiye"de kaç tane operatör var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X