Şimdi Ara

SURİYE'LİLER RAHATSIZLIK VERİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz günlerde Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bir grup Suriyeli genç o yörenin kızlarına laf atarak sözlü taciz etmişler. Buna şahit olan Sarayköy'lü bir genç olaya müdahil olmuş, tepki göstermiş ve Suriyeli 7-8 genç tarafından darp edilmiş, hastaneye kaldırılmış. Bu olayın ilçede duyulmasından sonra halk tepki göstermeye başlamış. Kendiliğinden toplanan kalabalık 1000 kişiyi bulmuş. Suriyelilerin kaldığı evler taşlanmış. Emniyet güçleri yetersiz kalınca Denizli'den takviye kuvvet istenmiş.

    Olaylar zar zor yatıştırılabilmiş. Kısaca aldığımız duyumlar ve basına düşen haberler böyle..

    Tabi ki yerel ve ulusal basına göre her nedense haber değeri taşımadı. Bir kedinin ağaçtan itfaiye tarafından indirilmesi her ulusal kanalda haber olurken koskoca bir ilçenin ayağa kalkıp Suriye'lilere karşı ayaklanması her nedense ulusal haber ajanslarına düşmedi ya da düşürülmedi. Gördüler de görmediler, duydular da duymadılar, okudular da okumadılar falan işte...

    Savaş çıktı perişan olduk dediniz, hiç bir ülke kabul etmezken sınırlarımızı açtık, sofralarımızı serdik, kardeş dedik ekmeğimizi böldük...

    Her Türk evladının ödediği vergiye biraz daha eklendi, sizler de doyun diye maaş bağlandı ihtiyaçlarınızı görün diye...

    Eşşek kadar adamlar saçlarınızı jöleleyip şehrin merkezlerinde parklarında sahillerinde bilmem nerenizi gezdirirken benim Mehmet'im sizin kaçıp geldiğiniz vatanınızda şehit oluyor, onurunuzu haysiyetinizi Şeref'inizi koruyor...

    Bu milletin misafirperverliği haddinizi aştığınızda biter...

    Biraz arlanın, hem vakti çoktan gelmiştir. Biraz utanın, vakti çoktan geçmiştir. Bizde vatanı zor durumunda bırakıp gidene iyi gözle bakmazlar. Size kardeşliğimizi sunduysak tepemize çıkmaya da müsaade etmeye razı olmaz bu millet...!

    Cennet ülkemizin her türlü nimetlerinden faydalanın dediysek edebinizle adabınızla...!

    Ben ilerleyen yıllarda bunların ülkemiz huzurumuz açısından büyük sorunlar yaratacağına inanıyorum ve vatanını satana da asla güvenmem vatanını satan neler yapmaz neler...

    Bu milletin sabrını sınamayın...

    Bir Türk'ün huzurunu bozduğunuzda hepinizin huzuru kaçar bunu asla unutmayın...

    Kaynak:http://denizli24haber.com/haber/suriyeliler-rahatsizlik-veriyor/6050/







  • Daha cooookkk artacak bu haberler

    Esad nerde iti kopugu varsa bize iteledi

    Bizimkilerde onlor bozom don kordoşomoz diyerek ülkeye aldılar senede en az 100 bin bölünerek cogaliyorlar

    5 10 sene sonrasını siz görün daha bunlar iyi günler

    Bu millete mustehak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey olmaz.Bu millet koyun gelmiş koyun gitmeye devam eder.4 milyon suriyeli gelmiş, belki senin çalışacağın işte çalışıyor belki oğlunun çalışacağı işte çalışıyor.Bunlara bir ses çıkarmayanlardan ve utanmadan hala gidip bunları ülkeyi alanlara oy verenlerden bahsediyorsunuz.Yarın unutulur, suriyeliler de vatandaş olur patır patır doğurarak ülkenin demografik yapısını değiştirirler.Birileri gelir alttan alttan bunları silahlandirir, eğitir iç savaş çıkarttırır.Başımıza kürtlerden daha fazla bela olurlar.Araplarda bu kafa bizde bu arap sevdası olduktan sonra daha başımıza çok işler gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz

    Hiçbir şey olmaz.Bu millet koyun gelmiş koyun gitmeye devam eder.4 milyon suriyeli gelmiş, belki senin çalışacağın işte çalışıyor belki oğlunun çalışacağı işte çalışıyor.Bunlara bir ses çıkarmayanlardan ve utanmadan hala gidip bunları ülkeyi alanlara oy verenlerden bahsediyorsunuz.Yarın unutulur, suriyeliler de vatandaş olur patır patır doğurarak ülkenin demografik yapısını değiştirirler.Birileri gelir alttan alttan bunları silahlandirir, eğitir iç savaş çıkarttırır.Başımıza kürtlerden daha fazla bela olurlar.Araplarda bu kafa bizde bu arap sevdası olduktan sonra daha başımıza çok işler gelir.

    Nokta!
  • polis müdahele etmesinde şu soysuz namussuz haysiyetsiz şerefsizlerin kafalarını kırsın be şu halk
  • Öyle bir dış politika izledik ki netice itibariyle içeride ne idüğü belirsiz 3-4 milyon mülteci,dışarıda ise kurulmasına ramak kalmış bir Kürt devleti.

    Peki ya ders çıkarıldı mı?

    Hayır.

    1 ay sonra gider verir yine oyunu biricik halkımız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 20 Mart 2017; 20:52:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kadını çocugu anlarım eyvallahda 30 40 yaşındaki adamın ülkede işi ne be kardeşim size bi söz söylüyeyim.Kıyamet kopsa arap gider saçını tarar.Dünyanın en rahat vurdumduymaz ırkıdır Araplar ben hepimiz kardeşiz olayını anlamadım neden illah herkesle kardeş olmak zorundayız ?
  • Su veren itfaiyenin hortumunu... beter olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizlide en son genel seçimdeki yüksek AKP oyuna bakiyorum iyi olmus diyorum

    CHP+MHP toplam oyunun da yüksek oldugunu görüyorum, üzülüyorum onlar için



    Bilemedim ne diyeceğimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupaya 50 bin suriyeli gidiyor diye halkı yaygara koparıyor hükümetler düşüyor.Bizde 3-4 milyon hemde ekmek elden su gölden tepki gösteren yok.Müstehak demekki
  • Bursa'da da defalarca Suriyeliler yüzünden kavga oldu. Bunların bazıları bıçaklı vs hatta biri gözünü kaybetti. Daha geçenlerde de yine burada yan bakma meselesi yüzünden kavga yaşandı Suriyeli ağır yaralandı. Bunların en başta gideceğini sanmıyordum yıllar geçecek ve gitmeyecekler.

    Savaştan kaçmak. Ne bileyim o durumda düşünüyorum kendimi görev kutsaldır. Direk vatanı müdafaa geliyor aklıma. Belki kardeşim ailemi alacak ya da babam ama geride kalanlar bu topraklar için mücadele edecek. O yüzden kimse kusura bakmasın. Savaştan kaçana ben erkek demem, kardeş de demem.
  • Akpye oy vermeye devam
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Dua et de yakında vatandaşım demek zorunda kalmayalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 21 Mart 2017; 0:33:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de geçen arkadaşımın bacısının başına bir olay gelmiş, şerefsizlikten başka bir şey değil. Kız bim'e gitmiş kontör yüklemeye o sıra numarayı söylerken hemen arkasındaki suriyeli insanlıktan nasibini almamış kişi numarayı telefonuna yazmış. Akşam mesaj yollamış wp üzerinden adilik içeren videolar atmış. Neyse velhasıl abisine söylüyor bu durumu ertesi gün abisi çocuğu takip edip sokakta linç ediyor. Bileydim olay anında bi de ben ağzına çakardım.

    Bu nasıl cesaret insanlık dışı bir durum zaten. Bu suriyelileri barındırmayacaksın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP binasının teşkilatlarının önüne gitsinler, orda beraber kardeş kardeş yaşasınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.