Şimdi Ara

suriye hamsteri alıcam erkekmi almalıyım dişimi çiftleştirmiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar suriye hamsteri alacagım ama çiftlestırmıyecegım gonzalez alıcaktım ama ısırıyolarmıs bıde surıye hamsteri daha sakın daha kendını sevdıren bı cıns mıs surıye almaya karar verdım ama bazı sıtelerde erkegın ve dısının saglıgı acısından en az 1 kere cıftlestırılmesı gerekıyomus ama ben cıftlestıremıcem bıde dısının kızgınlık zamanları varmıs erkegı yanına aldıgı zamanalr yanı o zamanlarda cıftlesmedıgı ıcın bıze saldırırmı dısı almayı dusunuyorum cunku eger erkegı cıftlesmesse cinsel organı misket kadar şişiyormuş bir gun adamın tekı sabah kalmış misket kadar şişmiş sırt ustu yatmıs olmus hayvancagız o yuzden dişi almayı dusunuyorum sızce ne yapmalıyım ? bıde gonzaleslerın cok temız oldugunu duymustum surıye hamsterıde onun kadar temızmıdır ? OKUMAYA USENENLER ICIN ( SURIYE HAMSTERI ALICAM TEK BESLICEM ERKEKMI DISIMI ALIYIM ÇİFTLEŞTİRMİCEM [Kunye=]) [DHvine=]







  • Erkek al hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkeklerın cıftlesme sorunu yokmu ? bırazcık daha ayrıntılı anlatırsanız sevınırım
  • Cevap yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat Suriye Hamsteri besledim. Sana şu kadar söyleyeyim evet gonzales ler kadar ısırmıyor ama gene de ısırıyor. Atıyorum kafesinde durmak istiyodur belli bir süre dışarı çıkmak istemiyordur zaten elinizi uzattığınızda gelmezse anlayın ki dışarı çıkmak istemiyordur siz gene de elinizi uzatıp almaya çalışırsanız ısırır.(Isırma şiddeti değişkenlik gösterir). Dışarıya çıkartırsınız hevesli hevesli koşarken siz alıp kafese koymak istersiniz, girmek istemez gene ısırır. Tuvaleti varken elinize almak istersiniz gene ısırır. O an huysuzluğu vardır gene ısırır. Isırmayan bir hayvan beklentiniz varsa almayın derim.(Not: İdrarlarıda fena kokuyor, kafesi sık sık temizlemeniz şart). Bunlara razı olacaksanız kendisi son derece sevimlidir.

    Eğer hiç ama hiç ısırmayan bir şey isterseniz Guinea Pig öneririm. Tuvaletleride kokmaz, daha temizlerdir. Hamstera göre çok daha kolaydır bakımı. Ve çok çok cana yakındırlar. Ama boyut olarak biraz büyükler. Bende şuan dolap şeklinde kafes yaptırtma aşamasındayım yakın zamanda alıcam 2 tane(İki dişi, aynı annenin yavruları olucak yoksa arada sırada kavga edebilirlermiş). (Tek beslenmesi hayvan biraz fazla sosyal olduğu için önerilmiyor, mutlaka bir arkadaşı olması lazımmış.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 3 Eylül 2015; 19:33:54 >




  • Sağol da benim merak ettiğim çiftleştirilmesse sorun olurmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c36ab7c4 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Guinea Pig için ne kadar büyük bir kafes gerekir?
  • Aldınız mı arkadaslar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.