Şimdi Ara

Sürekli uykulu olma durumu olanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta söylediğim gibi sürekli uykum var.günde 8 saat uyuyorum.okuldan geldikten sonra aayip yorgun oluyorum öğlen uyumadan kendime gelemiyorum.Var mı böyle durumda olan.Yok mudur bir çaresi?bu konuyu açarken bile acayip durumdayım.kafayı masaya koysam uyuycam o derece.

fikri olanlar lütfen yardımcı olsun

• benim durumum o kadar ağır olmasa da öyleyim sayılır. bi ara ygs çalışırken sürekli kahve ile ayakta durmaya çalışıyordum
  • 8saat uykuya rağmen öğlen uyumadan kendine gelememe durumu bende de var
  • Vitamin eksikliğinden olabilir diycem o da değil geçenlerde tahlil yaptırmıştım.Herhangi bir eksiklik çıkmadı çok şükür.
  • Bahar yorgunluğu da olabilir veya psikolojik ilaçlardan.
  • aynı ben

şimdi gün başlıyor saat 7 de okula gidiyorum okuldan eve geliyorum öğlen biraz yemek biraz bilgisayarda takılıyorum uyuyorum akşama kadar akşam uyanıyorum yemek ve bilgisayar sonra uyuyorum sabah yine okula gidiyorum.

daha yeni uyandım sayılır bugün okuldan kaçıp erken uyumuştum bu yüzden erken uyandım.
  • Tembellikten.Gidin spor yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Tembellikten.Gidin spor yapin

• mutsuz insanlar hep uyumak istermiş . Belki de havalardan dolayı bizim buralarda kapalı şu aralar ben de uyuyorum

• B12 vitamin eksikligi. Tirnaklarinin yanlarida saridir senin

• Tembellikten spot şart

• Panpa b12 hikaye amipli psoudema deniyor buna doctordan ilac iste yada kendin bul bu aralar moda oldu ben yillardir heo 4 saat u yu rdum bu amio bi haeika 14 saat uyuukm

• quote:

Orijinalden alıntı: EminKader

B12 vitamin eksikligi. Tirnaklarinin yanlarida saridir senin

hocam sarı değil ama çok soyuluyor
  • aynı ben. her bahar bu vakitlerde bende de olur. bahardan kaynaklanan bi durum geçer birkaç haftaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.