Biz de genetik sanırım.Babam da çok terlermiş.Ter bezlerim fazla çalışıyor. Tavsiyem sırtınıza bir havlu koyun.Terinizi çeker.
terlemek sağlıktır
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Biz de genetik sanırım.Babam da çok terlermiş.Ter bezlerim fazla çalışıyor. Tavsiyem sırtınıza bir havlu koyun.Terinizi çeker.
Aynı bizimde böyle. Babama diyorum, "çok terliyoruz nolacak bu durum?" terlemek iyidir diyor.
sansar salvo dinle düzelirsin Alber de SALVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Aynı bizimde böyle. Babama diyorum, "çok terliyoruz nolacak bu durum?" terlemek iyidir diyor.
Ayni durum bizdede var hocam
terlemek, aşırı terlemek bir hastalıktır. bunun şakası olmaz. bi an önc dermatolog yada cildiyeye gidin
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
terlemek sağlıktır
Aşırıysa bi tür hastalık olur.. ben el ayak ve koltuk altı için ameliyat oldum 2 tane :))
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
terlemek sağlıktır
Aşırıysa bi tür hastalık olur.. ben el ayak ve koltuk altı için ameliyat oldum 2 tane :))
iyontoforez mi oldn ?
quote:
Orjinalden alıntı: NiHilistt
quote:
quote:
terlemek sağlıktır
iyontoforez mi oldn ?
Onu saymıyorum bile... ben bildiğin el ve koltuk altı için ameliyat oldum.. ayaklar için de belden küçük bi operrasyon .. iyontoforez de oldum ama işe yaramadı... basamak basamak zaten.. iyontoforez olmayınca sıradaki gittim... ameliyat bile yaramadı tam olarak
bildiğim kadarıyla genetik bir rahatsızlık aşırı terleme, ve rahatsızlık dışında sorun yaratmıyor. ama doktora git yinede..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NiHilistt
quote:
quote:
terlemek sağlıktır
iyontoforez mi oldn ?
Onu saymıyorum bile... ben bildiğin el ve koltuk altı için ameliyat oldum.. ayaklar için de belden küçük bi operrasyon .. iyontoforez de oldum ama işe yaramadı... basamak basamak zaten.. iyontoforez olmayınca sıradaki gittim... ameliyat bile yaramadı tam olarak
alala geçmş olsn. bu botoks fln var, onu hiç denemedinz mi
Evde donla geziyorum. Yanıyorum resmen. Malum Adana olunca... Hertarafım kan te içinde! Dışarı çıkmasan bile yanıyorsun resmen. Klima da patlar diye açmaya korkuyoruz O derece sıcak... Ama terlemekten zarar gelmez. Vücudun temizlenmesine büyük faydası var. Onun için şikayetim yok ama dışarı çıkınca giysilerden dolayı kokmaktan utandığım için sıkıntı olabiliyor. İstediğin kadar parfüm,deodarant kullan fayda etmiyor.