Şimdi Ara

Sürekli Güncel: Asus Türkiye Ekstrem Hız Aşırtma (Overclock) Etkinliği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
11.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme-10 eklendi. 3DMark 2005 TR rekoru, Ahmet Taruz ve Erdem Olkun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

�hey
    �Brandybuck
    �ataruz
    �tosunermc
    �Candostum
    �C-timi
    �karandiru
    �fenomenha
    �Erdem Olkun
    �Ozan
    �Yazıcıoğlu
    �Korkut Kaya

Kadroya bak, kült isimler.
  • Çok güzel bir etkinlikti , katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim kendi adıma
  • Recep abi çok güzel bir organizasyon olmuş. Emeğinize sağlık.
  • C timini hatırladım. Özel işlemci almıştı AMD'den
  • bu hız aşırtmaları ne kadar süre dayanıyor misal 4 saat boyunca o hızda sabit kalınabiliyor mu?
  • Uzun zamandır yapılmasını dilediğim bir etkinlikti.Beraber çok güzel bir gün geçirdik

Katılamayan üstad laramıza bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle diyorum.
  • Güncelleme-11: Core i7 980X ile elde edilen dünya altıncılığı da eklendi.
  • süpersiniz ya!
  • Helal olsun sana recep baba
  • Organizasyon güzel sonuçlanmış kırılan rekorlar bakımından..Organizasyonda Emeği geçen herkeze teşekkürler.
  • Uzay üssü gibi anasını satayım :D
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Bu Samsung 3D TV lansmanında samsung firmasında çalışan arkadaşım görevliydi. Görüntülerin gerçekten çok etkileyici olduğunu söyledi. Bağlantıyı 1.4 versiyon çözünürlüğü 4096x2160 destekleyen EYE-Q marka kablo ile sağlamışlar. PDP, LCD ve LED TV’ lerle de bu kabloyu denemişler, onlarda da kontrast ve keskinliği arttırmış. Bende oyun ve film çılgını olduğumdan XBox, PS3 ve Notebook’ um için bu bağlantı kablosunu arıyorum. (Aynı zamanda 3D TV yolu da gözüktü bana) Bu kabloyu nereden ve ne kadara temin edebilirim ? Yardımcı olabilir misiniz?
  • Türk overclockçular son dönemlerde büyük başarılara imza atıyor dünya rekorlarıda bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

Türk overclockçular son dönemlerde büyük başarılara imza atıyor dünya rekorlarıda bekliyoruz

Etkinlikte bir tane Dünya rekoru kırdılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 3 Mayıs 2010; 18:37:32 >
  • brawo ve alkış
  • Valla ne yalan söyleyim , okuyorum ama bir yandanda enteresan karşılıyorum,bu işte usta dediğimiz insanlar,bu kadar güzel imkanlarla Türkiye rekorunu kırsa ne? kırmasa ne? onlardan başka 200LT sıvı azot! bulupta deneyebilecek kaç insan varki ülkede, haberde Türkiyede şu 1. oldu yeni rekor kırdı yazılacağına dünyada şu sıraya geldik yazılsa daha ilgi çekici olur.
  • Çok güzel bir event oldu kendi adıma çok zevk aldım emeği geçen herkese tşk.
  • Eğlenceli bir hafta sonuydu,şu başımıza vuran şeyi pratik halletseydik süper olacaktı :) Eline,Emeğine sağlık Recep sana ve Emeği geçen diğer arkadaşlara Teşekkürler..
  • Başarılarınız devamını dilerim, merak ettiğim bir nokta var Formula serisi anakartların IV ROG versiyonunu nasıl temin ettiniz ? :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.