Şimdi Ara

Sürekli dışarıdan yemek yemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli dışarıdan yemek yediğinizi ve bunun alışkanlık haline geldiğini düşünün. Nasıl vazgeçersiniz ?

Edit : haftanın 3 günü sürekli dışarıdan yiyorsunuz. Böyle düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 2 Şubat 2018; 14:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ye gitsin para varsa bende ayniyim

• aylik paraya vur cikan sonuç karşısında hickiriga bogulup kendin bırakacaksın zaten

• bende baya uzun süredir dışarıdan yiyodum sonra öğrendim ki karaciğerim yaglanmis bence sagligin icin evde yemek yapmayi ogren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tis Autumn kullanıcısına yanıt
    Dostum geçmiş olsun , yağlanma belirtilerini nasıl anladın veya direk doktor mu söyledi ?

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, kan aldirmistim ordaki degerler anormal cikinca doktora gittim o soylemisti

• Fastfood hariç destekliyorum. Katıksız yemek istiyorsan al tavuk haşla veya kıyma al köfte yap patates kendin kızart üşeniyorsan açlıktan ölmeyi bekleyebiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde sürekli oluyor. Mesela az önce ve dün pizza yedim. Anlamıyorum ama yedikten sonra da pişman oluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzemelerle eğer kendin yaparsan daha lezzetli daha ucuz ve daha sağlıklı olabilir.

• git tavuk al haşla git köfte yap falan demişler aklıma geldi

şu kanal harbi efsane yahttps://www.youtube.com/user/suat2333
  • Para sıkıntı değilse ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Hocam genelde sürekli oluyor. Mesela az önce ve dün pizza yedim. Anlamıyorum ama yedikten sonra da pişman oluyorum.

pizza çok pahalı geliyor

• kardeş güvendiğin bir yer varsa lezzetli ve sağlıklı ise ve paranda varsa,evde seni bekleyen birileri yoksa,ayriyetten huzurlu ve mutluysan istersen uzayda ye.sorun değil.
  • Evlen, kurtul böyle dertlerden
  • neredeyse her gün dışarıdan yiyorum, bu bir laet gibi ancak yemek yapma isteğin yoksa başka şansın yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para sorun değilse ve yediğiniz yiyeceklerin sağlıklı ve temiz olduğundan eminseniz bence bir mahsuru yok.

• lokantaları kafeleri zengin etmeyin hocam, evde basit yemekler yapmayı öğrenseniz daha iyi değil mi. hem ne yediğini bilirsin hem paran cebinde kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.