Şimdi Ara

Sürekli Bakışmak Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha çok bakıyorum ama bazen onu da bana bakarken yakalıyorum. Sürekli kütüphanede geçiyor tabi 5 6 gündür. (kütüphane ders çalışma yeridir falan diye çıkışmayın kimseyi rahatsız etmiyorum sonuçta, konuşulacak biri varsa o da kütüphanede masaya ayaklarını koyan ve ekstra yer kaplayan düşencisiz sözüm ona "cool" olmaya çalışan zavallılardır)
    Sizce kız rahatsız olduğu için mi bakıyor ve bu durum ne zamana kadar devam eder. Ben sürekli bakmak istiyorum. Sinema izlemek gibi geliyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende şuan kütüphanedeyim bakıştık bakıştık gitti namussuz. Arada sigaraya hava almaya falan çıkarsa konuşmaya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    Sigara içen kız abimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Sigara içen kız abimdir
    Öyle deme kanka dün bitanesi efsaneydi

• siz baktığınız için bakıyorlar. ayrıca sanıyor musunuz ki o kıza tek bakan sizlersiniz? o kütüphanede bakan 10 kişiden birisiniz sadece. günümüz türkiyesinde filmlerde olduğu gibi bir kızla bakıştıktan sonra gidip tanışma muhabettine girmek en fantastik ütopyalardan bile daha ütopik. sevgili olanları da iyi inceleyin. en samimi görünenler bile temelinde çıkar ilişkine dayalı. erkekler olarak (mantıklı ve iq sahibi olanlarımız) üzerimizde çok büyük oyunlar oynanıyor silkinip kendimize gelmeliyiz. kızlar hepimizi SALAK yerine koyuyor.

• Leyra L kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam

Ama öncesinde bakıştığım için kızla konuşmaya başlayamıyorum, rastgele bir kız olsa çok rahat konuşuyorum da böyle çok zor

• knk bir kızın gerçekten sana bakacağını düşünüyor musun yıkık değil miydin sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    her topalın bir kör alıcısı olur knki

ne biliyim ilgi gösteriyor gibi umutlandım

• yok reis artık topal falan kalmadı ortalıkta millet brad pitt gibi oldu yeni nesilin çoğu yakışıklı artık
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    bırak peşimi kurt benim ümitlerim hayallerim var, bu dünya hala güzel bir yer

• Bir iki bakışmaya çok anlam yükleme ya üzülürsün

Ama açık açık konuş bi zararı olmaz tabi

Bir süre bakışmanın tadını çıkarmanı tavsiye edebilirim

Teşekkürler iyi geceler kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

siz baktığınız için bakıyorlar. ayrıca sanıyor musunuz ki o kıza tek bakan sizlersiniz? o kütüphanede bakan 10 kişiden birisiniz sadece. günümüz türkiyesinde filmlerde olduğu gibi bir kızla bakıştıktan sonra gidip tanışma muhabettine girmek en fantastik ütopyalardan bile daha ütopik. sevgili olanları da iyi inceleyin. en samimi görünenler bile temelinde çıkar ilişkine dayalı. erkekler olarak (mantıklı ve iq sahibi olanlarımız) üzerimizde çok büyük oyunlar oynanıyor silkinip kendimize gelmeliyiz. kızlar hepimizi SALAK yerine koyuyor.
    İçi boş ve önyargılı argümanlar. Geçiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.