Şimdi Ara

suratım kıpkırmızı ama soluk renk istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüzünün rengini sigara vb. şeyler değiştiremez, denememen yararına olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unkown-Artist

17 yaşındayım hiç sevmiyorum kırmızı suratım var böyle nargile içince filan bi kere olmuştu sapsarı olmuştum midem filan bulanmıştı (temiz hava yoktu o yüzden halsizleştim) ama özellikle okuldayken soğuk sıcak farketmiyo pembe suratlıyım dahada kızarıyor nasıl düzelir bu sigara filan içsem sarı suratlı olurmuyum yoksa krem mrem aliyimmi? tavsiyelerinizi bekliyorum

o yaşlardayken benim suratım da kıpkırmızıydı böyle her daim elma yanak, eskiler güzel ve sağlıklı olduğunu söylerlerdi hep ama bence değil.. daha sonra kendiliğinden geçti o al yanaklar sanırım bi dönem oluyo. ergenlikte heralde metabolizma falan :) kısa sürede kurtulabileceğin bişey var mı bilmiyorum ama bi kaç sene sonra geçer diye tahmin ediyorum.
  • Bir deri bir kemik olman vücudunun kansız olduğunu göstermez.
    Bende açık tenliyim,en küçük bir aktivitede yada soğuk ortamdan sıcak ortama geçişte suratım kızarmaya başlıyordu.
    Kan verdim ve o olay geçmeye başladı.Toparlandım.
    Bence kan vermeyi dene.Zaten şüphelendiğin gibi bir kansızlık söz konusu ise kan almıyorlar,merak etme.
  • anladığım kadarıyla sen hafiften baby face bir yüzün var. birazda kilolusun sanırım. ama kafana takma lethero nun dediği gibi vücudun geliştikçe yüzün dahada oturdukça o kızarıklık gider. sakal makal çıkar dahada kapatır. kötü bi durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seca2 -- 15 Kasım 2009; 23:01:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volth

suratım kıpkırmızı ama soluk renk istiyorum

senin durumun bendende kötüymüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

quote:

17 yaşındayım hiç sevmiyorum kırmızı suratım var böyle nargile içince filan bi kere olmuştu sapsarı olmuştum midem filan bulanmıştı (temiz hava yoktu o yüzden halsizleştim) ama özellikle okuldayken soğuk sıcak farketmiyo pembe suratlıyım dahada kızarıyor nasıl düzelir bu sigara filan içsem sarı suratlı olurmuyum yoksa krem mrem aliyimmi? tavsiyelerinizi bekliyorum

o yaşlardayken benim suratım da kıpkırmızıydı böyle her daim elma yanak, eskiler güzel ve sağlıklı olduğunu söylerlerdi hep ama bence değil.. daha sonra kendiliğinden geçti o al yanaklar sanırım bi dönem oluyo. ergenlikte heralde metabolizma falan :) kısa sürede kurtulabileceğin bişey var mı bilmiyorum ama bi kaç sene sonra geçer diye tahmin ediyorum.

benim bebekliğimden beri böyle valla hiç değişmedi

Seca2, valla hep dediklerin tam tersi bendekiler baby face değilim sakallarım var zaten çok zayıfım :D

kan verme fikri iyimiş ya geçenlerdede konu çıkmıştı zayıfım diye almazlar sanıyodum gidiyim bir arkadaşla bi

• quote:

Orijinalden alıntı: byrahim

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ßérkay

quote:

quote:

quote:

Sağlam kapak olmuş arkadaşa

• up deyip kapıyorum bilgisayarı yazılılardan dolayı açtığımda yeni bişeyler yazıldığını görünce çok sevincem kapak olayı hariç
  • biraz daha yemeğe düşkün ol
  • Benimkiside o kadar beyazki kireç gibi dıyorlar suratın bide sivilce çıkınca bembeyaz surat kucuk bısey çıksa bile çok feci belli oluyor.
  • bendede var aynı dert klipsli ets ameliyatı ile öyle düzeliyormuş sadece ama yan etkileride var diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.