Şimdi Ara

Süpürge Torbası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
2
Favori
47.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greentooth

@healer

Ben de aynı koku mevuzusunu düşünüyorum. Geçen sefer sipariş vermiş ve toz torbası satın almıştım. Oldukça memnun kaldık ve halen kullanıyoruz, son bir tane kaldı

Yalnız indirim paketlerinize bakıyorum, 10 torba 5 koku, 15 torba 5 koku.

Madem ki siz kokuların torba içine konulmak suretiyle kullanılmasını tavsiye ediyorsunuz, neden koku sayısı ile torba sayısını eşitlediğiniz indirim paketleri satışa koymuyorsunuz?

10 torba, 10 koku, 1 filtre 40-42-45 -neyse- tl olsun, müşteriler daha memnun olsun

Ben sipariş vermek üzere cevabınızı bekliyorum.

Koku çubuklarını kullanan biri olarak söyliyim, çok gerekli bir ürün değil, koku pek duyulmuyor. Biz artık atmıyoruz bile torbanın içine. Gerçi bilemem belki benim kokular işlevini yitirmiş olabilir ancak ilk aldığımdayda öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 29 Kasım 2011; 16:32:56 >

• Koku kişiden kişiye farklı yorumlanabildiği ve şiddeti farklı miktarlarda algılanabildiği için bişey söyleyemeyeceğim. Belki bizim burunlar biraz daha hassastır, sevdik kokuyu

Şaka bi yana, ben olayın mantığı yönünden yaklaştım biraz. Hani eğer koku gereksiz ise, 5 kokuyu neden alıyorum. Hadi ben kokunun gereksiz olduğunu düşünmüyorum, almak istiyorum. Firma yetkilisi arkadaş da her torbanın içine bir tane konulmasının uygun olduğunu söylüyor, o vakit neden torbaların yarısı kadar (ya da 1/3'ü) koku var

Sizin talebinizi de benimkine eklersek, hiç koku dahil edilmemiş ve torba sayısı kadar koku dahil edilmiş indirimli satış paketlerinin satışa sunulmasını istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Koku kişiden kişiye farklı yorumlanabildiği ve şiddeti farklı miktarlarda algılanabildiği için bişey söyleyemeyeceğim. Belki bizim burunlar biraz daha hassastır, sevdik kokuyu

Şaka bi yana, ben olayın mantığı yönünden yaklaştım biraz. Hani eğer koku gereksiz ise, 5 kokuyu neden alıyorum. Hadi ben kokunun gereksiz olduğunu düşünmüyorum, almak istiyorum. Firma yetkilisi arkadaş da her torbanın içine bir tane konulmasının uygun olduğunu söylüyor, o vakit neden torbaların yarısı kadar (ya da 1/3'ü) koku var

Sizin talebinizi de benimkine eklersek, hiç koku dahil edilmemiş ve torba sayısı kadar koku dahil edilmiş indirimli satış paketlerinin satışa sunulmasını istiyoruz

Merhaba tekrar, tabii sizin önerdiğiniz paket seçeneklerini düşündük. Ancak burada 2 nokta ve önceki tecrübelerimiz bu şekilde paket açmamızı engelledi. Bunlardan birincisi koku çubuklarının ülkemize henüz yabancı ürünler olduklarından dolayı genel olarak müşterilerimizin ürünü deneme amaçlı olarak sipariş vermek istemeleridir. Diğer taraftan sık süpürülen bir ev değilse koku çubuklarının bekleme süresi ve buna bağlı olarak kokunun kalıcılığı azalacaktır. Diğer konu ise kampanyalı ürünlerin en önemli özelliğinin kargo ücreti alınmaması olmasıdır. Bu sınır sitemizde 40TL olduğundan uygun satış kombinasyonu kurulamamaktadır. Kargo ücreti alındığında kampanyaların özelliğini yitireceğini düşünmekteyiz. Ancak her sentetik üründe 20 adet toz torbası 40TL yada 15 adet toz torbası + 5 koku 40TL kargo dahil olacak şekilde satış açmaktayız. Toz torbaları ile aynı adette koku çubuğu sipariş vermek isteyenler aşağıdaki linkte görülen ve farklı adet seçeneklerine göre fiyatlandırılmış koku çubuklarından uygun olanı sipariş vermekteler. Sizede bu şekilde yardımcı olabileceğimizi düşünmekteyiz.
    http://www.supurgemarket.com/elektrikli-supurge-kokusu-c-93_96.html?osCsid=103b8f59c850c152a1e3f8db42fbdb5f
    Burada 15 adet yada 20 adet toz torbası çok fazla gelebilir ancak bozulan ya da eskiyen bir ürün olmadığından bir problem teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.

• mrb
    arnica hydra rain su filitreli halı yıkama makinasının tüm filtreleri elinizde mevcuttmu acaba
  • mesajım bulunsun bu konuda, yarın lazım olur :)
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac_1973

mrb
    arnica hydra rain su filitreli halı yıkama makinasının tüm filtreleri elinizde mevcuttmu acaba

Merhaba,
    Sürümü olmayan bir ürün olduğu için bizde bulunmuyor.
  • Takip mesajı.
  • Merhaba.

Rowenta SILENCE FORCE 2200W elektrik süpürgesi için toz torbası sipariş ettim. 15 torba + filtre + 5 adet koku çubuğu 40 TL olan paket. Geçen hafta elime geçti sağolun.

Bu büyüklükteki paketi sırf "filtre dahil" diye almıştım. Ancak paketten çıkan ürün beni hayal kırıklığına uğrattı. Filtre denince akla takılabilir hazır ürün geliyor. Fakat paketten çıkan ve filtre kumaşına benzeyen şeyi nasıl kullanacağımı anlayamadım. Altta sol tarafta süpürgenin orjinal filtresi var. Sağdaki ürün ise sizden gelen.

Bu sağdaki şeyi nasıl kullanacağız?

Süpürge Torbası

Soldaki orjinal filtre. Sağdaki filtre ise supurgemarket.com 'dan gelen ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gezginoğlu

Merhaba.

Rowenta SILENCE FORCE 2200W elektrik süpürgesi için toz torbası sipariş ettim. 15 torba + filtre + 5 adet koku çubuğu 40 TL olan paket. Geçen hafta elime geçti sağolun.

Bu büyüklükteki paketi sırf "filtre dahil" diye almıştım. Ancak paketten çıkan ürün beni hayal kırıklığına uğrattı. Filtre denince akla takılabilir hazır ürün geliyor. Fakat paketten çıkan ve filtre kumaşına benzeyen şeyi nasıl kullanacağımı anlayamadım. Altta sol tarafta süpürgenin orjinal filtresi var. Sağdaki ürün ise sizden gelen.

Bu sağdaki şeyi nasıl kullanacağız?

Süpürge Torbası

Soldaki orjinal filtre. Sağdaki filtre ise supurgemarket.com 'dan gelen ürün.

Merhaba, aslında bu paylaşım bizim tüm müşterilerimizi bilgilendirebilmemiz açısından çok iyi oldu.
    Öncelikle şunu özellikle belirtmek isterim 40TL verip 15 adet toz torbası aldığınız bir pakette fotoğrafını koyduğunuz hepa filtrenin bulunması tutar açısından imkansız.
    Eğer herhangi bir Rowenta servisinde Silence Force makinesi için uygun filtre fiyatını sorarsanız, toz torbaları için verdiğiniz tutardan daha yüksek bir tutar söyleyeceklerine emin olabilirsiniz.
    Bu tür plastik filtrelerin firmamızda satılamasının sebebi ise Türkiye 'de üretilmemesidir. Türkiye 'de üretilmeme sebebi, plastik ürünlerde yüksek kalıp maliyetleridir. Her filtre her makinede farklı ebat ve özellikte olduğundan dolayı modeller arası eşleştirme yapılamamaktadır. Buda sürümü azaltmaktadır. Servislerde gördüğünüz filtreler yurt dışından ithal edilmektedir, aslında bu yüzden de birçok müşterimiz bu filtreleri tedarik edememekten yana dert yanmaktadırlar. Bu filtrelerin yurt dışından tedariği konusunda çalışmamız sürmektedir, umuyoruzki en kısa zamanda en azından satışı yüksek marka-modelleri kullanan müşterilerimizin bu ihtiyaçlarını servislere aşırı yüksek ücret ödemeden karşılayabiliriz.
    Bizim süpürgenizin yanında gönderdiğimiz universal mikro filtre olarak adlandırdığımız beyaz kumaşa gelince onuda izah edeyim.
    Her süpürge markası ve bu markanın modelinde dediğim gibi farklı ebat ve şekilde filtre kullanılmaktadır. Takdir edersiniz ki tüm süpürgeleri takip etmemiz bizim için ve bizimle birlikte dünyada bu işi yapan tüm firmalar için çok güç. Mikro filtre sizin süpürgenizde olmamakla birlikte piyasada satılan süpürgelerin%70i içerisinde kullanılmaktadır. Bu sebeple bizde avrupadaki emsallerimiz gibi standart olarak universal ebatta, süpürgenizde eğer muadili var ise onun ebatında kesip kullanılacak filtre göndermekteyiz.
    Aşağıdaki bir kaç link bizimle birlikte yurt dışında aynı işi yapan firmalarda da filtre konusunun bu şekilde yürüdüğünü gösterir niteliktedir :
    Alman firması :
    http://www.saugmax.de/Staubsaugerbeutel-Marken/Saugmax-Typ/AS/Saugmax-AS-24-Inhalt-10-Stueck-Vlies--819.html
    Ürün açıklamasında " - 2 Mikrofilter " olarak belirtilmiştir.
    Danimarka firması:
    http://www.stovsugerposer.dk/default.asp?page=specifik.asp&id=994
    Ürün açıklamasında " 5 x 1 stk. filter " olarak belirtilmiştir.
    İngiliz firması :
    https://www.vacuumcleanerbags.co.uk/velvac/servlet/VelBags?level=level3&party_name=Rowenta&p_m=Balloon_(incl._RS710)&model_code=53
    Ürün açıklamasında " 2 UNIVERSAL VACUUM CLEANER FILTERS " olarak belirtilmiştir ve universal microfiltre 'nin nasıl kesilip kullanılacağına dair bir videoda mevcuttur.
    Bu konu ile alakalı aklınızdaki soru işaretlerini giderdiğimizi umuyoruz ancak yine de aklınıza takılan birşey var ise yardımcı olmaktan memnun oluruz

• merhaba,miele s5 serisi süpürgeler için ,süpürge market ürünlerinden 20 Adet FJM yada GN Toz Torbası deneyen varmı aranızda.Varsa performas konusunda bilgi ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
  • Merhaba philips fc8615 modeline uygun hepa filtresi ve torbası süpürgemarket.com da var mı? Sbag torbasinin uygun olduğu modeller arasında göremedim.
  • takip
  • takip
  • EVDE THOMAS VAR AMA TEMİZLEMESİ ZOR TOZ TORBALIYA GEÇİŞ OLUYORMUŞ AMA TORBA FİYATLARI ÇOK PAHALI SİZDE VAR MI*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Healer
    Merhaba, aslında bu paylaşım bizim tüm müşterilerimizi bilgilendirebilmemiz açısından çok iyi oldu.
    Öncelikle şunu özellikle belirtmek isterim 40TL verip 15 adet toz torbası aldığınız bir pakette fotoğrafını koyduğunuz hepa filtrenin bulunması tutar açısından imkansız.
    Eğer herhangi bir Rowenta servisinde Silence Force makinesi için uygun filtre fiyatını sorarsanız, toz torbaları için verdiğiniz tutardan daha yüksek bir tutar söyleyeceklerine emin olabilirsiniz.
    Bu tür plastik filtrelerin firmamızda satılamasının sebebi ise Türkiye 'de üretilmemesidir. Türkiye 'de üretilmeme sebebi, plastik ürünlerde yüksek kalıp maliyetleridir. Her filtre her makinede farklı ebat ve özellikte olduğundan dolayı modeller arası eşleştirme yapılamamaktadır. Buda sürümü azaltmaktadır. Servislerde gördüğünüz filtreler yurt dışından ithal edilmektedir, aslında bu yüzden de birçok müşterimiz bu filtreleri tedarik edememekten yana dert yanmaktadırlar. Bu filtrelerin yurt dışından tedariği konusunda çalışmamız sürmektedir, umuyoruzki en kısa zamanda en azından satışı yüksek marka-modelleri kullanan müşterilerimizin bu ihtiyaçlarını servislere aşırı yüksek ücret ödemeden karşılayabiliriz.
    Bizim süpürgenizin yanında gönderdiğimiz universal mikro filtre olarak adlandırdığımız beyaz kumaşa gelince onuda izah edeyim.
    Her süpürge markası ve bu markanın modelinde dediğim gibi farklı ebat ve şekilde filtre kullanılmaktadır. Takdir edersiniz ki tüm süpürgeleri takip etmemiz bizim için ve bizimle birlikte dünyada bu işi yapan tüm firmalar için çok güç. Mikro filtre sizin süpürgenizde olmamakla birlikte piyasada satılan süpürgelerin%70i içerisinde kullanılmaktadır. Bu sebeple bizde avrupadaki emsallerimiz gibi standart olarak universal ebatta, süpürgenizde eğer muadili var ise onun ebatında kesip kullanılacak filtre göndermekteyiz.
    Aşağıdaki bir kaç link bizimle birlikte yurt dışında aynı işi yapan firmalarda da filtre konusunun bu şekilde yürüdüğünü gösterir niteliktedir :
    Alman firması :
    http://www.saugmax.de/Staubsaugerbeutel-Marken/Saugmax-Typ/AS/Saugmax-AS-24-Inhalt-10-Stueck-Vlies--819.html
    Danimarka firması:
    İngiliz firması :
    https://www.vacuumcleanerbags.co.uk/velvac/servlet/VelBags?level=level3&party_name=Rowenta&p_m=Balloon_(incl._RS710)&model_code=53
    Ürün açıklamasında " 2 UNIVERSAL VACUUM CLEANER FILTERS " olarak belirtilmiştir ve universal microfiltre 'nin nasıl kesilip kullanılacağına dair bir videoda mevcuttur.
    Bu konu ile alakalı aklınızdaki soru işaretlerini giderdiğimizi umuyoruz ancak yine de aklınıza takılan birşey var ise yardımcı olmaktan memnun oluruz

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ancak bahsettiğiniz videodaki süpürgelere ait 'üniversal filtre' aksamları elle sökülebilir türden ürünler.

HEPA filtre ise bildiğiniz gibi plastik bir çerçevenin içinde bulunan ve akordiyona benzeyen kağıt benzeri bir madde. Araçlardaki 'polen filtresi' gibi. HEPA filtre komple elle sökülüp atılan bir ürün. Gönderdiğiniz üniversal filtre, o videodakiler gibi sadece filtre malzemesi değişen süpürgelerde geçerli.

o malzemeyi HEPA filtreye monte etmek imkansız. Ancak HEPA filtrenin altına sıkıştırılırsa belki işe yarar, bu sefer de bir anlamı kalmaz. Çünkü iki filtre üst üste takılırsa motoru zorlar, eski filtre koku yapar vs. vs.

Şimdi anladım ki; ROWENTA Silence Force serisinin toz torbalarını satarken yanına filtre eklemeniz anlamsız olmuş. Çünkü o filtreyi aldığımızda zaten kullanamayacağız. Değişik marka ve modellere uyumlu olabilir ancak Rpwenra Silence Force modeline uygun değil.

Anlatmak istediğim şey: "15 toz torbası+koku+filtre" diye ürünü sattığınızda gönderdiğiniz filtre en azından işe yarar bir şey olmalı. Ama benim gördüğüm kadarıyla o filtre "Silence Force" serisinde kullanılamaz. O yüzden sadece "15 toz torbası+koku" şeklinde satmanız daha doğru olacaktır. Yanlışım varsa da düzeltin lütfen, çünkü ben o üniversal filtreyi evdeki süpürgeme hiç bir şekilde takamadım. Eski HEPA filtrenin plastik çerçevesinin içindeki kağıt kısmı yırtmayı bile düşündüm, ancak sizin filtre o boşluğa asla oturmazdı, altından ve yanlardan toz kaçırırdı.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

EVDE THOMAS VAR AMA TEMİZLEMESİ ZOR TOZ TORBALIYA GEÇİŞ OLUYORMUŞ AMA TORBA FİYATLARI ÇOK PAHALI SİZDE VAR MI*

cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayısızDr

Merhaba philips fc8615 modeline uygun hepa filtresi ve torbası süpürgemarket.com da var mı? Sbag torbasinin uygun olduğu modeller arasında göremedim.

Merhaba,
    S-bag ürünü tüm satış seçenekleri makineniz için uygun toz torbasını içerir. Makinenizin modeli "FC 8600… 8649 Serie - Expression" şeklinde bir seri olarak uygun modeller arasında belirtilmiştir.

http://www.supurgemarket.com/advanced_search_result.php?keywords=S-Bag&manufacturers_id=35

• quote:

quote:

EVDE THOMAS VAR AMA TEMİZLEMESİ ZOR TOZ TORBALIYA GEÇİŞ OLUYORMUŞ AMA TORBA FİYATLARI ÇOK PAHALI SİZDE VAR MI*

cevap lütfen

Makinenizin tam modelini bize bildirirseniz uygun torba konusunda yardımcı olmaya çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healer -- 5 Ocak 2012; 12:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezginoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Healer
    Alman firması :
    Danimarka firması:
    İngiliz firması :

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ancak bahsettiğiniz videodaki süpürgelere ait 'üniversal filtre' aksamları elle sökülebilir türden ürünler.

HEPA filtre ise bildiğiniz gibi plastik bir çerçevenin içinde bulunan ve akordiyona benzeyen kağıt benzeri bir madde. Araçlardaki 'polen filtresi' gibi. HEPA filtre komple elle sökülüp atılan bir ürün. Gönderdiğiniz üniversal filtre, o videodakiler gibi sadece filtre malzemesi değişen süpürgelerde geçerli.

o malzemeyi HEPA filtreye monte etmek imkansız. Ancak HEPA filtrenin altına sıkıştırılırsa belki işe yarar, bu sefer de bir anlamı kalmaz. Çünkü iki filtre üst üste takılırsa motoru zorlar, eski filtre koku yapar vs. vs.

Şimdi anladım ki; ROWENTA Silence Force serisinin toz torbalarını satarken yanına filtre eklemeniz anlamsız olmuş. Çünkü o filtreyi aldığımızda zaten kullanamayacağız. Değişik marka ve modellere uyumlu olabilir ancak Rpwenra Silence Force modeline uygun değil.

Anlatmak istediğim şey: "15 toz torbası+koku+filtre" diye ürünü sattığınızda gönderdiğiniz filtre en azından işe yarar bir şey olmalı. Ama benim gördüğüm kadarıyla o filtre "Silence Force" serisinde kullanılamaz. O yüzden sadece "15 toz torbası+koku" şeklinde satmanız daha doğru olacaktır. Yanlışım varsa da düzeltin lütfen, çünkü ben o üniversal filtreyi evdeki süpürgeme hiç bir şekilde takamadım. Eski HEPA filtrenin plastik çerçevesinin içindeki kağıt kısmı yırtmayı bile düşündüm, ancak sizin filtre o boşluğa asla oturmazdı, altından ve yanlardan toz kaçırırdı.

Saygılarımla...

Tekrar Merhaba,
    Microfiltrelerin HEPA filtre yerine kullanılması mümkün değil maalesef. Toz torbasının uyduğu bazı modeller HEPA filtre kullanmakta bazıları ise microfiltre kullanmaktalar. Bir torba birden fazla makine modeli ile uyumlu olduğundan biz filtreyi pakete dahil ediyoruz. Bazı modeller için alınan torbalarda filtre bir işe yaramıyor maalesef ama bizim tüm modeller için HEPA filtreli mi değil mi olduğunu bilme şansımız olmuyor. Bu yüzde filtreyi standart olarak tüm sentetik ürünlerin yanında gönderiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.