Şimdi Ara

Süpürge Torbası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
2
Favori
47.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    tüm yazıları okumadım ama satıcı arkadaş burda olduğundan gerek de duymadım, doğrudan sormak istiyorum, be şu ürünü aldım bugün geldi ama yedek toz torbası yok, hepa filtre de yedek yok.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=evphfc9062&categoryId=155123

    Philips Jewel FC9062 Torbalı Elektrikli Süpürge

    1- Toz torbası ne sıklıkla değiştiriliyor ve sitenizde bunun fiyatı nedir, link verir misiniz?

    2- HEPA filtre ne sıkılıkla dğeiştiriliyor, bunun da fiyatı ve linkini verme imkanınız var mı?


    Teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vindobona

    Merhaba,

    tüm yazıları okumadım ama satıcı arkadaş burda olduğundan gerek de duymadım, doğrudan sormak istiyorum, be şu ürünü aldım bugün geldi ama yedek toz torbası yok, hepa filtre de yedek yok.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=evphfc9062&categoryId=155123

    Philips Jewel FC9062 Torbalı Elektrikli Süpürge

    1- Toz torbası ne sıklıkla değiştiriliyor ve sitenizde bunun fiyatı nedir, link verir misiniz?

    2- HEPA filtre ne sıkılıkla dğeiştiriliyor, bunun da fiyatı ve linkini verme imkanınız var mı?


    Teşekkürler

    Merhaba,
    Aşağıdaki linkten makineniz için uygun toz torbasının tüm satış seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/advanced_search_result.php?keywords=S-Bag&manufacturers_id=35

    Toz torbası sizin kullanım sıklığınıza bağlı olarak 1 aydan 3 aya kadar değişen sürelerde değiştirilir. Makinenizin toz torba dolum göstergesini takip ediniz.
    HEPA filtreler maalesef ki şu an için sadece yetkili servislerden temin edilebiliyor.

    İyi günler




  • Selam Philips FC 9080 Studio Power için de bu s-bag geçerli sanırım Yakınlarda kampanya alacakmı üyelere özel yoksa alalım mı?

    Birde bu konular yabancı olduğum mevzular 20li olanımı almam gerekiyor yoksa 15 li artı koku çubuğu vs.li olan mı birde o mikro filtre ne işime yarayacak hepa filtreden farklı birşey sanırım.
    Yardımcı olursanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi browerdi -- 15 Ocak 2012; 15:13:37 >
  • Rowenta SileNCE FORCE 2100W için sipariş verdim geldi şu anda kullanıyorum fakat, orjinal torbasıyla aynı değil.. Orjinal torbası daha büyük ve bezi daha değişik.. Ama yinede ideal..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_deViLs

    Rowenta SileNCE FORCE 2100W için sipariş verdim geldi şu anda kullanıyorum fakat, orjinal torbasıyla aynı değil.. Orjinal torbası daha büyük ve bezi daha değişik.. Ama yinede ideal..

    Merhaba, ürünlerimize yaptığınız yorumlar için teşekkür ederiz. Ürünleri tedarik ettiğimiz firma, ürünleri bu ölçüde ürettiğinden ebat olarak biraz küçüktür. Ancak bu konuda uyarılarımızı yapmaktayız.
    Fakat kumaş kalitesinden emin olabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürün spunbond+nonwoven+spunbond kombinasyonundan oluşan sentetik ürünlerdir ve kullandıgınız süpürgelerden çıkan ürünlerle aynı filtrasyon özelliğine sahiptir. Bu konuda ayrıca ilginç bir nokta dikkatimizi çekmektedir.
    Rowenta, yurt dışında Silence modelinde kullandığı torbalarda, bizdeki şekilde kombine edilmiş sentetik toz torbası kullanmaktadır. Ancak ilginç olarak Türkiye 'deki ürünlerinde mavi renkte, tek katlı, üzerine meltblown püskürtme ile lamine edilmiş ve filtrasyon özelliği daha düşük ürünler kullanmaktadır yada tümü bu şekilde olmasada, bu ürünlerden gördük diyebiliriz.
    Bazı markalar, ülkelere göre ürün kalitelerinde çeşitli farklılıklar oluşturmaktadırlar, Rowenta 'nın da bu tarz bir yedek parça satış politikası olduğunu düşünmekteyiz.
    Siparişiniz ve yorumlarınız için teşekkür ederiz...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: browerdi

    Selam Philips FC 9080 Studio Power için de bu s-bag geçerli sanırım Yakınlarda kampanya alacakmı üyelere özel yoksa alalım mı?

    Birde bu konular yabancı olduğum mevzular 20li olanımı almam gerekiyor yoksa 15 li artı koku çubuğu vs.li olan mı birde o mikro filtre ne işime yarayacak hepa filtreden farklı birşey sanırım.
    Yardımcı olursanız sevinirim

    Merhaba,,
    öncelikle evet süpürgenize uygun toz torbası S bag olarak isimlendirilmektedir.
    Mevcut kampanyalı paketlerimiz dışında yakın zamanda planlanan başka bir kampanya bulunmamaktadır.
    2 kampanya seçeneğimizden hangisini tercih edeceğiniz tabiiki sizin seçiminiz.
    Koku çubukları, elektrikli süpürgeniz çalışırken etrafa yayılan kötü kokuları engellemek için tasarlanmıştır. Ağırlıkta müşterilerimiz ürünlerden memnun kalmaktadırlar, yukarıdaki yorumları incelerseniz, koku çubuklarını kullanan çeşitli müşterilerimizin yorumlarını görebilirsiniz. Diğer taraftan 20'li paketlerimizi tercih eden birçok müşterimizde mevcut. Seçim sizindir.
    Son olarak, tüm sentetik süpürge torbası siparişlerine standart olarak mikro filtre koymaktayız. Elektrikli süpürgelerin toz torbası haznesinde bulunan kaset filtrelerin içerisindeki beyaz kumaş mikro filtre olarak isimlendirilmektedir. Her süpürge de olmamakla birlikte elektrikli süpürgelerin büyük çoğunluğunda mevcuttur. Tüm süpürgeleri inceleme şansımız olmadığından, avrupadaki bizimle aynı işi yapan firmalar gibi, bu filtreleri standart olarak tüm paketlere koymaktayız.
    Ancak mikrofiltrenin süpürgenizdeki hepafiltre olmadığını kesinlikle belirtmek isteriz.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.