Şimdi Ara

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
57.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supreme Ruler: Cold War çıktı, bir ayı falan geçti sanırım çıkalı. Biraz daha hızlı 2020'te göre. Çok fazla değişiklik yok ama denemeye değer, tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Supreme Ruler: Cold War çıktı, bir ayı falan geçti sanırım çıkalı. Biraz daha hızlı 2020'te göre. Çok fazla değişiklik yok ama denemeye değer, tavsiye ederim...

Aynen harika bişey bi Supreme Ruler 2020 tutkunu olarak bu oyunda harika olmuş.

• mesajım bulunsun
  • Valla ben bıraktım Gold Edition' ı. Vakit bulsam Cold War' u deneyecegim ama başımı kaldırcak vaktim olmuyor.
  • Cold war gibisi yok bide üstüne modern worldü yükle offf :D
  • Beyler Multplayer oynam isteyen var mı?

Bu arada ben Cold War'ı bıraktım artık.Ruges modu deneyin 2020'de harika bi AI ve Diplomasi oluyor felaket. :D
  • Bu oyunu hiç oynamamıştım. Bir yerden başlamak lazım
    Cold war'ı indiriyorum umarım türkçe yaması vardır
  • dene dene.ama türkçe yaması yok maalesef.
  • Beyler canlansın bölüm ya.Anılarınızı anlatın.En son oyununmdan kalanları size döktüm ve hala oyunum devam ediyor

Hindistan oyunumu biliyorsunuz.4 fabrika kurma emri verdim.Aradan 1 ay geçti ve Pakistan bana savaş ilan etti.Sınırda birliğim olmadığı için birçok şehrimi ve köyümü kaybettim.Ancak asker sevkiyatı tamamlandıktan sonra asıl savaş başladı.Büyük çarpışmalar yaşanıyordu.Yavaşta olsa ilerlemeye çalışıyordum.Aradan çok zaman geçti fakat büyük ölçüde ölçüde üstünlük sağlayamadım.15.000 km işgal edebildim.Temmuzda başlayan savaş 2012 kadar sürdü.Artık barış istiyordum çünkü 280.000 yakın şehit vermiştim.Zaten ciddi bir ilerlemede yoktu.Barış yapmayı düşünürken,Çin 31 Aralık’ta Hindistan’a öyle bir hediye verdi ki Pakistan’ın aklı hayali durdu :D Tam 31 Aralık akşamı yılbaşı gecesi Çin,Pakistan’a savaş ilan ettiğini duyurdu.Öncelerdende belli gibiydi Defcon’u 2.seviyeye kadar indirmişti.Oyunda birde böyle bir şey var.Mesela ben X’e savaş açtım.O savaş eğer uzun sürerse diğer devletlerin tepkisini topluyor.Pakistan’da bunun sonucunu ağır ödedi.Çin ile bazı anlaşmalar imzaladım.Savaş konusunda tam geçit izini sağlandı.İlk 1 ay kuzeyde pek çatışma olmadı ancak daha sonralardan Çinliler ilerlemeye başladı.Pakistan’ın gücü kırılmış olmalı ki içeri bölgeye doğru ilerlemem hızla sürüyordu.Ardından Pakistan Kuzey bölgeyi Çinlilerden aldı.Çin’in pek desteği olmadı açıkçası ama arada arada zorluyordu.Kendimi sağlama almak için Mutula defence,Misille defence ve saldırmazlık paktı imzaladım.Ayrıca İran ile de Saldırmazlık paktı imzaladım.Pakistan’ın doğusunuda güvence altına almam gerekiyordu.
    Günler aylar böyle geçti.G.Kore K.Kore’yi işgal etmişti.Ardından tüm planlarımı bozan G.Kore Çin’e savaş ilan etmişti.Varlığı ile yokluğu bilinmeyen Çin,Pakistan’daki birimlerinide geri çekmeye başladı.Tam da yükleniyordu Defconu 1.seviyeye kadar indirmişti.Bende arada sırada çatışmalar agiriyorum şehirleri bombalıyordum.Derken 2.haberle sarsıldım.G.Kore’nin müttefiği Taivan’da Çin’e savaş açmıştı.Bu durumda Çin ile işbirliği yapılamazdı.Çünkü iyi ilişkilere devam edersem diğer ülkelerle aram açılacak(Third Party Relation Effect açık)bunuda istemedim ve vermiş olduğum geçiş izinlerini ve mutula defenceyi tek taraflı fesh ettim.
    en on burda kaldım.

• Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU]

şu siyah olan yerleri ayrıntılı biçimde anlatırmısınız_Lütfen birtek burada sorun kaldı.Unit ne işe yarar ve diğerleri.
  • sanırım ihtiyaç oldugunda otamatik alım yapıyorsun demek oluyor. ama orda unit sıfır oldugu için alım yapmıyorsun şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU]

şu siyah olan yerleri ayrıntılı biçimde anlatırmısınız_Lütfen birtek burada sorun kaldı.Unit ne işe yarar ve diğerleri.

Sana Mesaj attım ama belki takılan olur diye birde burdan yazayım.

Üst taraf otomatik alımdır. Tonu,Tanesine,ünitesine ödeyeceğin maksimum parayı giriyon ve gerektiğinde ihracat yapıyor.

Alt taraf ise manual alım. toplam kaç ünite alıcaksan belirtiyorsun. ve bir üniteye en fazla nekadar para vereceğini giriyorsun. satın alıyor.

• Çok sağolun.Mesela Units'e 2.000 yazdım ve maximum 1.400 veriyorum bunuher gün veya her ay mı yapıyor.?
    birde Units'i 0 yaparsam o malı ithal edemiyormuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornunkılıcı -- 21 Mart 2012; 17:26:26 >
  • oyunun sistemine göre yapıyordur her ay mı onu bilmiyorum. Ama bütçenden nekadar eksildiğine bakabilirsin. Unitsi 0 yapıp, Auto purchase'de değer varsa otomatik almayı yapacaktır. Ben Manual yapacam otomatik almasın dersen, otomatik almayı 0 yapıp kendi kafana göre değerler gireceksin. Bu arada Fiyatı düşürürsen istediğin miktarda ürün bulamaya bilirsin. ayar yaparsın artık.
  • eyvallah kardeşim.
  • Birde ben diğer ülkelere asker verebiliyorken onlardan isteyemiyorum kapalı oluyor birim gözkmüyor bunu açamazmıyım.?
  • Beyler size sadece Ruges Mod 4.36 yı öneriyorum oyunda mükkemele diplomasi Aı yapıyor denemeneizi tavsiye derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Birde ben diğer ülkelere asker verebiliyorken onlardan isteyemiyorum kapalı oluyor birim gözkmüyor bunu açamazmıyım.?

ehm,dostum gerçekçi düşün türkiye abd nin kaç tankı,uçağı füzesi,nükleer bombası olduğun bilse nasıl olurdu.Oyunda bir bakıma istikbarat var adam sana askeri gücünü tank sayısını niye söylesin
  • beyler canlanın artık bu kişi başına gelen gelir düşerse bir şey oluyormu oluyorsa düşmemesi için ne yapmalıyız?
  • oyunun türkçe yaması yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.