Şimdi Ara

Support ve Jungler Rün Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 adet rün sayfam ve 20k ip param var. 2 adet boşta rün sayfam var ve şampiyon açmak yerine bu sayfaları support ve jungler rün leri yapmak istiyorum.

belli bir main olmadığından ve çoğunlukla soloq oynadığım için her koridor için rün üm olsun istiyorum.

bunlar elimdeki rünler.

• Support için büyükler gold
    kırmızılar armor
    sarılar armor maviler magic resist bu yeterli olur sanırım .

Jungle için çok seçenek var ms rune gerektirenler var .Bazı jungler oyuncuları kırmızıların yarısını as-diğer yarısı champa göre ap veya ad kullanıyor .Probuild sitesinden en çok oynadığın junglerlara göre rune page hazırlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Support için büyükler gold
    kırmızılar armor

Jungle için çok seçenek var ms rune gerektirenler var .Bazı jungler oyuncuları kırmızıların yarısını as-diğer yarısı champa göre ap veya ad kullanıyor .Probuild sitesinden en çok oynadığın junglerlara göre rune page hazırlayabilirsin

hocam öneriniz için teşekkür ederim ancak S4 de yeni kabiliyet sayfaları ve yeni itemlerle supportlar da gold derdi kalmadı gibi genellikle sona ve thresh oynarım. uzaktan dürtmelerle ve itemden gelen gold larla gayet iyi kasıyorum. yani halen bu rün ler geçerli mi diye sormak istiyorum ?

jungler için şimdi bakıyorum hocam.
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    %80 gene kullanılıyor +3 gold ,bunun dışında büyüklere hp koyanlar var o kadar sanırım tabi sana kalmış .
  • Bence S4 için supportlarda gold rune ihtiyacı kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Support için büyükler gold
    kırmızılar armor

hocam öneriniz için teşekkür ederim ancak S4 de yeni kabiliyet sayfaları ve yeni itemlerle supportlar da gold derdi kalmadı gibi genellikle sona ve thresh oynarım. uzaktan dürtmelerle ve itemden gelen gold larla gayet iyi kasıyorum. yani halen bu rün ler geçerli mi diye sormak istiyorum ?

jungler için şimdi bakıyorum hocam.

Thresh in rune leri farklı diğer supportlardan, probuilds.net ten bulabilirsin oynayanların sayfalarını. Ben araştırmıştım baya, bende thresh'e özel rune sayfası var, yanlış hatırlamıyorsam quin: hp, kırmızı: ad, sarı: armor, mavi: mr

• support için tamamen defans. jungler için büyükler hareket hızı kırmızılar saldırı hızı düşünüyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Genel bi supp rünü istiyorsan, gp10 çok useless artık.Cevherlere health tercih etmen en doğrusu olur sanırım.Ap gerektiren supplara da ap rünle girersin.Öüblrierne supp rününle artık.Cevherler health, damgalar hybrid pen olabilir, mühürler armor , maviler mr.
  • junglerda hızlı kamp temizlemek için marksları 9x atack speed yapabilirsin. bunun yararları karşı junglerdan daha hızlı kamp temizleyip daha seri lvl atlarsın bu sayede rahat counter jungle yapabilir veya çok daha erken ganklere başlayabilirsin. warwick gibi atack speed ile dogru orantılı olarak op olan bir şampiyonla oynuyorsanda etkisi muazzam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

junglerda hızlı kamp temizlemek için marksları 9x atack speed yapabilirsin. bunun yararları karşı junglerdan daha hızlı kamp temizleyip daha seri lvl atlarsın bu sayede rahat counter jungle yapabilir veya çok daha erken ganklere başlayabilirsin. warwick gibi atack speed ile dogru orantılı olarak op olan bir şampiyonla oynuyorsanda etkisi muazzam olur

yarım yamalak bir şey yaptım biraz. kırmızılarda 6 sı armor pen 3 ü attack speed. büyüklere de param olunca movement speed düşünüyorum.(şu an AD var.)
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    ms oynadıgın şampiyona göre değşebilir ve senin oyun stline göre tabi. çoğu kişi karşı çıkcak belki ama almazsan olmaz bir durumu yoktur bana göre
    not: bende büyükleri ms kullanıyorum.
  • büyükler armor yada ap olabilir benim fikrim support için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rohban -- 11 Aralık 2013; 16:24:06 >
  • Support-
    Büyükler altın
    Kırmızılar hp
    Sarılar armor
    Maviler m.r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.