Şimdi Ara

Support oynamak icin tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyunda support rolunde cok iyi olmadigimi dusunuyorum. Support maini olanlar veya support iyi oynadigini dusunenler nasil oynamam gerektigini sampiyonlar uzerinden ozetleyebilir mi? Nerede ne yapmam lazim hangi sampiyona hangi itemler daha iyi gider yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: Konuyu buldum. Bence harika bir rehber.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88253000/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 23 Temmuz 2015; 18:55:47 >

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Forumda bir rehber var. Çok başarılı. Onu oku ve uygula. Mobilim link atamiyorum suan.

Edit: Konuyu buldum. Bence harika bir rehber.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88253000/tm.htm

Tesekkur ederim cok basarili

• Sup salmayin derim. Salarlarsa thresh alirim. Q atip cekmeye calis lanendeki adama ilk kani doktur. Sonra 6 olunca direk ejdere ping spamla Ejder yapin. Ordan 3 kisi mide gidin jungler ile. Middeki adami kesin karsi takim aglicak hemen ss yok diye :)

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Sup salmayin derim. Salarlarsa thresh alirim. Q atip cekmeye calis lanendeki adama ilk kani doktur. Sonra 6 olunca direk ejdere ping spamla Ejder yapin. Ordan 3 kisi mide gidin jungler ile. Middeki adami kesin karsi takim aglicak hemen ss yok diye :)

Bu dedigin senaryoyu gerceklestirdin ve rakip bot lane siz bir anda ejder icin kaybolunca hicbir sey olmamis gibi farm yapmaya devam etti oyle mi? Benim karsimdakilerin boyle olacagini bilsem support diye ashe oynarim.

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

450 diye alistar la hemen alıp oynama baya zordur kendisi.

Aynen alistar zor. Normal maclarda support kalirsa alistar oynamaya calisiyorum yine de. Ama daha w-q kombosunu tam beceremedim

Orijinalden alıntı: ssungur33

Harita kontrolünu en iyi support oynayarak öğrenirsin başlangıç için Leona falan al tank zaten oynaması kolay

Guzel sampiyon ama 4800 biriktirirsem leona yerine alacagim onlarca sampiyon var. En iyisi ben janna-alistar-morgana gibi sampiyonlarda ustalasmayi ogreneyim :)

Orijinalden alıntı: rebel poet

quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Harita kontrolünu en iyi support oynayarak öğrenirsin başlangıç için Leona falan al tank zaten oynaması kolay

Guzel sampiyon ama 4800 biriktirirsem leona yerine alacagim onlarca sampiyon var. En iyisi ben janna-alistar-morgana gibi sampiyonlarda ustalasmayi ogreneyim :)

Morganayı önermem janna daha işlevsel alistarda çok eğlenceli

• Öncelikle kendi sevdiğim support rolündeki şampiyonları seç. Ben mesela eskiden çok janna oynardım. Şimdi daha çok tank olan şampiyonlardan yana geçtim.Yavaş yavaş sevdiklerinden başlayarak öğren. Sen takımının gözü kulağı olacaksın. Harita takibini iyi yapmalısın. Bol bol totem atmaya özen göstermelisin. Yanındaki adamın oynayış tarzına uyum sağlamalısın. O minyon odaklı oynarken sen çok agresif girersen genelde yanındaki elaman uyuyor :D tim savaşlarında karşı adc ve apc oyuncusunu yakalamaya veya kendi oyuncularını kurtarmaya oynamalısın. Tabi buda o anki savaşa göre şekillenen bir durum. Aldığın item pasiflerini iyi kullanmayı öğrenmelisinki buda zor bir şey aslında. Genelde unutur millet çoğu zaman :D Bunlar dışında aklıma gelen olarsa editlerim. Fakat her rol genelde oynayarak öğrenilir. Tabi bazı temel kuralları'da bilmek gerek.

Orijinalden alıntı: rebel poet

quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Sup salmayin derim. Salarlarsa thresh alirim. Q atip cekmeye calis lanendeki adama ilk kani doktur. Sonra 6 olunca direk ejdere ping spamla Ejder yapin. Ordan 3 kisi mide gidin jungler ile. Middeki adami kesin karsi takim aglicak hemen ss yok diye :)

Bu dedigin senaryoyu gerceklestirdin ve rakip bot lane siz bir anda ejder icin kaybolunca hicbir sey olmamis gibi farm yapmaya devam etti oyle mi? Benim karsimdakilerin boyle olacagini bilsem support diye ashe oynarim.

Bronz elodayim. Bronz eloda en azindan öyle.

• tr serverinde -ve şu sıralar westte de var- sup oynamak eziklik anlayışı var.insanlar hasar veremeyince zevk alamıyor heralde.support oynuyarak minyon takibini drake zamanlamasını wardlama zamanlarını öğrenerek iyi bir oyuncu olma yolunda ilerlersin.tavsiyem mobilite veren ve cc atan suppları oynamandır.thresh en ideali 75k thresh puanı olan biri olarak atacağın 1 hook ile yıldız olabilirsin.atacağın w lar ile hızır gibi yetişip arkadaşlarını kurtarabilirsin.
    thresh haricinde 2.) alistar sıcra +q yapıp adc yi arkaya atarsan 2 levelde adam kesebilme imkanınız var ve w+q kombosu zor bir şampiyondur fakat w ile q yu hemen sıralarsan cok rahat comboyu yaparsın.3.)janna. adc ne güveniyorsan ve vayne draven yada caitlyn oynuyorsa öneririm.sıcra ult combosunu yapabilmen lazım fakat janna oynayabilmek için.
    nati yi hiç saymıyorum çünkü banlanmış olucaktır.saygılar iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FUK N ROLL

tr serverinde -ve şu sıralar westte de var- sup oynamak eziklik anlayışı var.insanlar hasar veremeyince zevk alamıyor heralde.support oynuyarak minyon takibini drake zamanlamasını wardlama zamanlarını öğrenerek iyi bir oyuncu olma yolunda ilerlersin.tavsiyem mobilite veren ve cc atan suppları oynamandır.thresh en ideali 75k thresh puanı olan biri olarak atacağın 1 hook ile yıldız olabilirsin.atacağın w lar ile hızır gibi yetişip arkadaşlarını kurtarabilirsin.
    thresh haricinde 2.) alistar sıcra +q yapıp adc yi arkaya atarsan 2 levelde adam kesebilme imkanınız var ve w+q kombosu zor bir şampiyondur fakat w ile q yu hemen sıralarsan cok rahat comboyu yaparsın.3.)janna. adc ne güveniyorsan ve vayne draven yada caitlyn oynuyorsa öneririm.sıcra ult combosunu yapabilmen lazım fakat janna oynayabilmek için.
    nati yi hiç saymıyorum çünkü banlanmış olucaktır.saygılar iyi oyunlar.

Tesekkur ederim bu bilgiler icin. Bu arada alistar ile flash insec yapmisligim coktur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

450 diye alistar la hemen alıp oynama baya zordur kendisi.

Alistar? 450 ip?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.