Şimdi Ara

support öğrenmem gerekiyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim acil bir şekilde support öğrenmem gerekiyor tercihen kullanacaklarim annie leona nami olacak ofansif/defansif/utility şeklinde ve adc'nin kullanacağı sampiyonlarla uyumlu olması için bunları seçtim bunlar için ayrı ayrı rune ve masteries sayfaları istiyorum rehber linki de olabilir. 8 rune sayfam ve hesabimda 12k ip var runler için harcayabilecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Support ogrenilmaz dogulur deyp gidiyorum

• Özel şifre falan yok bunun için kardeş. Gireceksin oyuna oynayana oynaya, anladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

Özel şifre falan yok bunun için kardeş. Gireceksin oyuna oynayana oynaya, anladın?

AEZAKMI yaz. Tek atıyon qnq

• support oynamaya sonayla başla bence

supp oynarken laneini sürekli wardlaman lazım 6 iteminden birinin mutlaka sightstone olması lazım karşı adc yi sürekli dürtmelisin unutma ki adcleri early gamede taşıyan supportlardır
  • Sonadansa soraka baslasin daha iyi bence. Sonayi saglam oynamak incelik ister.

• Lulu al slow basan tüm itemleri kas + q + egzoz ile bütün teama aynı anda %150 slow at gg wp.

(rylai,hayalet atan şey, mavi sup itemi,egzoz,q birleşmesi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde kimse bilmez ama sonanın pasifleri var ve bunlara alışmak için biraz oynamak lazım. Soraka ile başla ve sürekli wardla drakei olsun çimleri olsun. Mümkünse solo girip support alma hele trde asla böyle yapma. Bot tamamen uyum laneidir preni al öyle oyna sorun olursa pm atabilirsin

• Streamlerden ve Maçlarda suppordlarin ne yaptigina dikkat et

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.