Şimdi Ara

Support Nasus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda turnuvada final macında I want cookie takımı fnatic'e karşı nasus pickledi. izlemek isteyenlerhttp://www.own3d.tv/qu1ksh0t

• acılmıor baska link varmı yoksa daha baslamadı flnmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

acılmıor baska link varmı yoksa daha baslamadı flnmı

dns i otomatige alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

acılmıor baska link varmı yoksa daha baslamadı flnmı

Şuan oynanıyor.

http://www.own3d.tv/qu1ksh0t
  • ztn oto dada baglantıda sorun var galiba benim tmm yavas net ztn
  • cok mantikli aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasus support useless suana kadar bence:) ztn bot kule gittikten sonrasını izliyebildim,ondan öncesini bilemem,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oh ezdiler fnatic'i
    edit:Shushei adamım lux oynuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 20 Kasım 2012; 0:25:01 >
  • Oyunu izleyemedim sonuna yetişebildim ama Nasus slow'u bence oyunun en OP slowu. Bir kaç kere denedim Nasus support olayını fakat lanede öne geçtiğiniz an melee olması nedeniyle yeterli poke yapamıyor ve ciddi mana hungry bir karakter. O nedenle viable değil, keyfine arada picklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGeezer

Oyunu izleyemedim sonuna yetişebildim ama Nasus slow'u bence oyunun en OP slowu. Bir kaç kere denedim Nasus support olayını fakat lanede öne geçtiğiniz an melee olması nedeniyle yeterli poke yapamıyor ve ciddi mana hungry bir karakter. O nedenle viable değil, keyfine arada picklenebilir.

Turnuva final maçında kaybederse kaybedeceği bir maçta keyfine seçmiş i want cookie taımı diyorsun yani.
    Oldu o zaman biz kalkalım.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Orijinalden alıntı: TheGeezer

Oyunu izleyemedim sonuna yetişebildim ama Nasus slow'u bence oyunun en OP slowu. Bir kaç kere denedim Nasus support olayını fakat lanede öne geçtiğiniz an melee olması nedeniyle yeterli poke yapamıyor ve ciddi mana hungry bir karakter. O nedenle viable değil, keyfine arada picklenebilir.

Turnuva final maçında kaybederse kaybedeceği bir maçta keyfine seçmiş i want cookie taımı diyorsun yani.
    Oldu o zaman biz kalkalım.gif

Yooo gayet de belirttiğim gibi maçı izleyemedim, kendi denediğimdeki gözlemlerimi ve yorumumu belirttim. 3. oyundaki picklerden ne denli memnun kaldığını da görüyoruz Iwantcookie'nin. Kaldı ki farklı karakterleri farklı rollerde denemeyi seven biriyim. Koca mesajdan 2 kelime seçip insanlarına laf atmaya çalışmayın.

*Troll avlıycaz diye trollden beter yorumlar yapıyorsunuz. Biraz dikkat.

• Nasus support viable olsaydı şuana kadar denenir hatta oynanırdı hiçmi aklınız almıyor ?

nasus bir elise veya bir rengar değilki adam oyunun başından beridir var.

Ve bu oyunda sizden daha iyi oynayan , oyuna daha iyi konstantre olup hayatını oyuna veren elemanlar oynamıyorsa demek ki bi bildikleri var der geçerim. Tartışmaya giremem çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.