Şimdi Ara

Supplement

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kafam oldukça karışık yaklaşık 7 aydır spor yapıyorum fakat ilk gün ki halimi atsam yine çok fark bulamazsınız yani gelişemiyorum diyeyim , beslenmem kötü diyeyim siz anlayın ,
    Şimdi ise gıda takviyesine ihtiyacım var ama hangisini almalıyım bilmiyorum bana yardım olun lütfen;

Öncelikle hangi takviyeyi almalıyım?
    Boyum 1.80 kilom 73 yağ oranım  falandır yemek yediğimde - çok su içtiğimde biraz göbek oluyor onun dışında sıkıntı yok ,
    Kollarım soğuk 35cm
    Bench Press Maxım 40kg+10kg(BAR)(Tek tekrar)
    Yaşım 17
    Kimine sordum Gainer al hacimlen dedi
    Kimine sordum gainer sende göbek yapar Whey Protein tozu al dedi
    Kimi sordum BCAA al kimi dedi Kreatin al
    İş döndü arap saçına
    Amacın ne dediler Kas Kütlemi arttırmak(kilo alarak veya almayarak farketmez) dedim
    Çözüm bulamadık bir bilgili bir alim yardım eder dediler
    Buralara geldik size de yardım etmek düşer beyler.

• Hocam 50kg 1 tekrar ne? 7 ay boyunca naptınız. Size tavsiyem yağ oranınızı ve bazal metabolizma hızınızı hesaplamanız ve durumunuza gmre clean bulk yapmanoz1 veya define olmanızdır. Ayrıca antrenman programınızı kaç kez değiştiniz? 7 ayın hrr haftası düzenlş gittiniz mi? Protein alımınızı tam yaptınız mı? Açıklarsanız yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Hocam oldukça düzensiz gittim sınav haftası oldu 2 hafta gidemedim , bir kere de 1 ay a yakın gidemediğim oldu yani tam düzenli yapamadım
    Şuan bir düzen oturtmaya çalışıyorum ve kas kütlemi arttırmaya çalışıyorum clean bulk yapacağım büyük ihtimalle

Protein alımımı tam yapamadım ama antrenman günlerinde 100gr protein almışımdır antrenman günü illa ki tavuk-et olur hiç bişey bulamasam lor peyniri-yumurta-süt shaker yapıyordum öğlenleri ekmek arası peynir zeytin falan yiyordum sabahları yulaf - yumurta yiyordum.

ŞUAN
    sabah rutinim değişmedi 2 yumurta , yulaf ezmesi , lor yiyorum
    Öğlen ofise yemek geliyor 3 çeşit
    Mesela bugün yemekte ezogelin çorba - etli yaprak sarması - su böreği - yoğurt varmış
    Dün patates tavuk çorba vardı.

Akşamları tavuk - bulgur falan yiyorum beslenmem böyle.

Yağ oranım %16-17 çıktı

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Bu arada az önce kreatin sipariş verdim birçok kişi kreatin almamı önerdi.
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Hocam kreatin iyidir. Protein tozu öneririm. Birde öğünlerinize kaşar ekleyin. Birde öğlen yemeğine yanınızda 200gr tavuk götürün derim. Bu arada göbeğiniz varsa yağ oranınızı azaltıp clean bulk yapmanız daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Bu arada az önce kreatin sipariş verdim birçok kişi kreatin almamı önerdi.

kreatin vücutta su tutarak enerji veriyor başka bi numarası yok. üstüne kilo da yapıyor ve su tuttuğu için vücuttaki damarları kapatıyor. bence bcaa daha faydalı olur hem dayanıklılığın supplemente bağlı değil de doğal olarak gelişmiş olur. tabi antreman sırasında tükenip programını bitiremiyorsan o zaman olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 5 Temmuz 2017; 18:48:46 >
  • Hocam antrenmanlarda zorlanıyorum onun için iyi olacak birde kaslarda su tuttuğu için kas gelişimime katkı sağlamaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Supplement arıyorum.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beslenmen kötü, düzensizsin. Supplement mucize yaratmıycak. Etki bile vermiycek. Bence alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kreatin alıp iyi yapmışsın dostum.Protein ihtiyacını karşılayamıyorsan Protein tozuda almanı tavsiye ederim.Antrenman sistemin nasıl kaç tane hareket var, bölgesel mi fullbody mi çalışıyorsun?Düzenli ağırlık arttırıyor musun?Gerekli protein miktarını alıyor musun? vs. bunlar önemli şeyler.Antrenman+Temiz Beslenme+Dinlenmeyi tam oturtamazsan malesef supplementlerden bişey bekleme sihirli etkileri yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.