Şimdi Ara

supp ne demek ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LordSoth

Ne var ne yok ? Ne haber ? demek istemiş sana. (What's up)
  • süppozituar'ın kısaltması olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 7 Temmuz 2008; 8:45:53 >
  • Stupid demiş olabilir mi?
  • hayır hayır.... supp supplement kısaltılmışı biz badiciler kullanırız supp..
  • sup=napan,ne var ne yok gibi bir şey demek
  • what are u doing'le falan aynı anlamda sanırsam ya. Bana hi sonrada sup diyorlar:D Selam nabıyorsun demek. O anlamda tam örtüşmesede anlamı o.
  • @efileet
    sen niye fake oldun la
  • peki cux ne demek arkadaşlar bazende cuxx diyor öpücük mü veriyor kız bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagribey

peki cux ne demek arkadaşlar bazende cuxx diyor öpücük mü veriyor kız bana

SUX olmasın? sux berbat demek. cux ise öpmek bunu bilmicek ne var:S
  • esasen aslı whatS UP?? tır ama zenciler kendi aksağanlarında (yani sokak dilinde) wutS UP?? yapmıştır ve son hali ise SUP? tır... yani türkçesi ne yapıyorsun gbi bi anlama gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

esasen aslı whatS UP?? tır ama zenciler kendi aksağanlarında (yani sokak dilinde) wutS UP?? yapmıştır ve son hali ise SUP? tır... yani türkçesi ne yapıyorsun gbi bi anlama gelir

çıkmıycak kızıda kaçırcan ha diyolog ;

- Supp :]
    -napiyim hiç sen?
    -Alamadım ne alaka
    -supp napiosn demek deil mi?
    -La yörü git cahil insan

• Supp tatlı beaa
    Tatlısın demek istemiş eminm

supp ne demek ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sph -- 7 Temmuz 2008; 12:43:32 >
  • quote:

esasen aslı whatS UP?? tır ama zenciler kendi aksağanlarında (yani sokak dilinde) wutS UP?? yapmıştır ve son hali ise SUP? tır... yani türkçesi ne yapıyorsun gbi bi anlama gelir

Düzeltiyorum esası what is up? Sonra halk dilinde What's up? olmuştur zenci kültüründe ise s harfleri z olduğu için What'z up? olmuştur. Tahminim Sup kelimesi kısaltma olarak kullanılabilir.çünkü böyle bi demeye çalışı wazzup diye çıkıyo hızlandırınca wızup daha sonrada zup oluyo .Anlamıda ne var ne yok demektir

• quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

quote:

Düzeltiyorum esası what is up? Sonra halk dilinde What's up? olmuştur zenci kültüründe ise s harfleri z olduğu için What'z up? olmuştur. Tahminim Sup kelimesi kısaltma olarak kullanılabilir.çünkü böyle bi demeye çalışı wazzup diye çıkıyo hızlandırınca wızup daha sonrada zup oluyo .Anlamıda ne var ne yok demektir

herneyse ben direk ortadan daldım... wuts up?? ı unutmuşsun

• La sorsana gidip.
  • sende supp deseydin ona nediyosa anlardın azda olsa
  • supp kicimin kenari benziyorsun demek arkadasi yanlis yonlendirmeyin......
  • "supremum"un kısaltılmış şeklidir sup. "duble maksimum" gibi bişe demek. onu da max şeklinde kısaltırız. anladığım kadarıyla ben artık folloş oldum (geniş manasında) fazla .ıçımda dolaşmana gerek yok iste veriim demek istemiş gibi.
  • "evet" demek
  • What's up? = Wassup? = Sup veya supp
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.