Şimdi Ara

### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ### (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • viraja düzgün girersen kayma yapmıyor hatta yanlayarak bile dönüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Ben bu oyunu bu makina ile oynayabilirmiyim uygun ayarlarda

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Qosmio-F50-10Z/1056369/toshibaShop/false/

rahatlıkla oynayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Ben bu oyunu bu makina ile oynayabilirmiyim uygun ayarlarda

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Qosmio-F50-10Z/1056369/toshibaShop/false/

rahatlıkla oynayabilirsin

Tşk

• biri araştırma yapsa championship için hangi arabaya, hangi piste, nasıl ayarlar yapacağız? fena olmaz aslında
  •  ### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ###
     ### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ###
     ### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ###

• birde xbox a cekelım bakalım cıkmıs bu oyun pek bır beklentım yok amabakalım sasırtabılır:)
  • Kaput üstü kamera açısını değiştirmenin çözümü filan varmı.?Çok saçma bir açısı var.
    Ayrıca bize dokunan araçlar bizi yol dışına çok çabuk atıyor ,bununda bir çözümü varmı?
    Birde koca oyunda pist dışına çıkan tek araç bizimki.Diğer araçlarda kayma problemi bile yok el insaf diyorum.
  • beyler oyunu indirmeye başlıycam yardımcı olun lütfen:)

oyunun düşük boyutlu olması,gemaplay süresini etkilemişmi?tek kişilik mod doyurucumu?
    birkaç pistten,10-15 arabadan oluşmuyor heralde değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz92 -- 5 Temmuz 2009; 2:42:07 >
  • Microsoft Sidewinder ile oynamayı denedim.Direksiyon hassasiyeti yok
    Ya tam döndürüyorsun ya da hiçü

Ayarlayabilen varsa paylaşabilirse memnun olurum valla
  • Kontorland direksiyonum var direk taktığım gibi oynadım hassasiyeti harikaydı
  • 10 tane pist ve bi okadar araç modeli var.
    Tekli modda şampiyona modu var.Sıralama turu(30dk) vs. derken bir pist en kısa 40 dk da anca bitiyor.
    Tabii bu süreyi tur sayısını artırıp uzatabilirsin.Yada sıralama turuna en son sıradan kalkarım dersen çıkmayıp 30 dk harcamayabilirsin.
    Ayrıca tekli modda unlocked şeklinde kapalı şeyler var.Yaklaşık 20 yarış filanda o var.

quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

beyler oyunu indirmeye başlıycam yardımcı olun lütfen:)

oyunun düşük boyutlu olması,gemaplay süresini etkilemişmi?tek kişilik mod doyurucumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black one -- 5 Temmuz 2009; 20:26:59 >
  • nasııı kaçırmışım bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fast

10 tane pist ve bi okadar araç modeli var.
    Tekli modda şampiyona modu var.Sıralama turu(30dk) vs. derken bir pist en kısa 40 dk da anca bitiyor.
    Tabii bu süreyi tur sayısını artırıp uzatabilirsin.Yada sıralama turuna en son sıradan kalkarım dersen çıkmayıp 30 dk harcamayabilirsin.
    Ayrıca tekli modda unlocked şeklinde kapalı şeyler var.Yaklaşık 20 yarış filanda o var.

quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

beyler oyunu indirmeye başlıycam yardımcı olun lütfen:)

teşekkürler öncelikle;
    baktım oyuna biraz önce indi,oyunun fena değilmiş.biraz az araba ve pist var gerçide yinede iyi oyun yapmışlar.yardımın için sağol.

sıralama turları filan kafamı karıştırdı,yarışa girmeden önce 2 tane pisti öğrenmek atacağımız turlar için bölüm,sıralama turları ve gerçek yarış geliyo.ilk defa oynadığım içindir heralde normal yarışmak tuhaf geldi.ben xbox'a oynuyorum online kısmında bir kişiye anca denk geldim(xbox'da nerdeyse her online oyunun server'ları dolu olurken!!!) bir kaç yarış yaptık,açıkçası oyunun multi bölümü daha eğlenceli ve hiç lag filan yok.

oyuna notum 8.0 olur.

• momo ile oynanmıyor bu oyun. şu işe bak. dandik direksiyonlar bile oynatıyor.
  • Superstars V8 Racing'in devam oyunu olan Next Challenge'ın Trailer'ı yayımlandı...

http://www.vgreleases.com/News-462325.aspx

Ya da

İlk oyuna artı olarak birkaç araç eklenmiş kaplamalar ve ışıklandırmalara (özellikle yağmur efektleri) daha güzel olmuş. İlk oyunda olmayan en büyük eksik kokpit kamerası bu oyuna eklenmiş. İlk oyunda olduğu gibi yine multiplayer modu bulunacak...
    Oyun Şubat ayında bizlerle buluşacak

(Oyun genel itibariyle aynı olduğundan yeni konu açma gereksinimi duymadım)

• @OzanSRC sende Logitech Dricving Force GT vardı sanırım. Superstarts V8'e tanıtabildin mi direksiyonu?
  • @rextr

Yok hocam tanıtmayı bırak denemedim bile kokpit olmayan oyunda direksiyon kullanmıyorum direksiyonu görmeden süremem ben ki direksiyon tuşları atanmıyordu ilk başta patch çıkmıştı sanırım direksiyon desteği veriyordu. Ama ikinci oyunda direksiyon desteği olması lazım kokpit var sonuçta
  • İtalyanlar incelemişler oyunu...

Arcade Simülasyon arası bir oyun olacak tıpkı ilki gibi. Ama kokpit olayı beni bitirdi
  • Multi var mı? Güzel oyunmuş. Daha uğraşılırsa TrackMania tarzı bir şeye dönüşebilir
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.