Şimdi Ara

### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ### (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafik ayar seceneklerinde 1280x1024 seceneği yok ??!!??
  • Maalesef yok
  • oyun .ombok ! siliyorum ...
  • Keyfin bilirAma MP oynamadıysan denemeye değer
  • 5 saat sonra bende varım online a bana birisi online ayarları nasıl yapılıyor pm ile atarsanız sevinirim
  • hadfi bakalım kim yenecek
  • hadi beyler kurdum RealPlayer-TR gelin hadi
  • Demek kapışma var he? Kapışma olur da ben olmaz mıyım Hemen yüklemeye başlıyorum, nasıl online oynuyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasonu

Demek kapışma var he? Kapışma olur da ben olmaz mıyım Hemen yüklemeye başlıyorum, nasıl online oynuyorsunuz?

Katılıyorum nasıl olduğunu bir tarif etseniz?

download
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

hadi beyler kurdum RealPlayer-TR gelin hadi

rapidden indiriyorum tanesi 200mb lik 8 part şimdi 4.indiriyor premiumda yok mecbur bekleyeceğiz

akşama hazır olur

bir kaç antreman yaparım sonra ver elini multiplayer

• Arkadaşlar hemen oynucak varsa kuralım oynayalım
  • Torrent istiyene yardımcı olurum özelden

4 saat kaldı yuppi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasonu

Demek kapışma var he? Kapışma olur da ben olmaz mıyım Hemen yüklemeye başlıyorum, nasıl online oynuyorsunuz?

bir tane Gamespy hesabı açacaksın basit oda oyun oyunda var gösterir gereken yerleri doldur tamamdır
  • bunda araçları modifiye etme felan var mı?
  • Multiplayer oynama işini çözemedm ya bende oyunu kurdum gamespy kurdum üyelik aldım oyuna girerken network kısmına yazıyorum bilgilerimi oyunda multiplayer a girmeye calısıyorum kabul ediyo. Sonrası yok ne yapıyoruz sonra ?
  • Bu oyun için simülasyon,race veya gtr evo gibi denilmiş ama alakası yok,fizikler çok kötü,simülasyonla alakası yok,default setup ile 400 hp lik arkadan itişli araçlar maşallah 4 çeker gibi gidiyorlar.Grafikleri ve pist listesi güzel,onun dışında dandik oyun,momoyu desteklememesi zaten ayrı bir komedi.Boşuna indirdim bu çöp oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Oyunu oynadım gerçekci simülasyon arayanlar denesin derim grafikleri gayet güzel ve araç sesleride gerçekten çok iyi olmuş ama müzik eksikliği var...müziklerini beğenmedim Multiplayer oynanabiliyor Gamespy hesabı olan herkez oynar (bunu bilen bilir cd-keysiz multiplayer ) Biraz sizinle SS paylaşayım

Grafikler FULL 4X AA Vysnc ON 40 FPS den aşağı düşmedi

### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ###

Grafikler harbi hoşuma gitti tekrar alıntı yapıyımda görmeyenler görsün XD

• Pro-Gamer hocam su multi olayına bir acıklık getirebilrmsn tam olarak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Bu oyun için simülasyon,race veya gtr evo gibi denilmiş ama alakası yok,fizikler çok kötü,simülasyonla alakası yok,default setup ile 400 hp lik arkadan itişli araçlar maşallah 4 çeker gibi gidiyorlar.Grafikleri ve pist listesi güzel,onun dışında dandik oyun,momoyu desteklememesi zaten ayrı bir komedi.Boşuna indirdim bu çöp oyunu.

arkadaşım oyunun simulasyon olmaması oyunun çöp bir oyun olduğu anlamına gelmez.sen belli ki arcade den hoşlanmayan birisin doğal olarak bu oyunda sana tuhaf gelmiş olabilir.ama nfs seven biri bunuda gayet sevecektir

ayrıca bu oyun bir simulasyon değil oyunu şu an bende oynamadım bakalım ne olacak

• Msn adresinizi PM atarsanız online kapışırız yükledim oyunu çok süper
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.