Şimdi Ara

### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ### (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatih989

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Bu oyun için simülasyon,race veya gtr evo gibi denilmiş ama alakası yok,fizikler çok kötü,simülasyonla alakası yok,default setup ile 400 hp lik arkadan itişli araçlar maşallah 4 çeker gibi gidiyorlar.Grafikleri ve pist listesi güzel,onun dışında dandik oyun,momoyu desteklememesi zaten ayrı bir komedi.Boşuna indirdim bu çöp oyunu.

arkadaşım oyunun simulasyon olmaması oyunun çöp bir oyun olduğu anlamına gelmez.sen belli ki arcade den hoşlanmayan birisin doğal olarak bu oyunda sana tuhaf gelmiş olabilir.ama nfs seven biri bunuda gayet sevecektir

ayrıca bu oyun bir simulasyon değil oyunu şu an bende oynamadım bakalım ne olacak

Yukarıda bazı arkadaşlar simülasyon falan demişler de bende de o yönde bir beklenti oluştu ama oynayınca alakası olmadığını anladım zaten kendi açımdan dandik oyun dedim,kendi fikrimdir,seven sever tabii.

• similasyon-arcade 2 seçenek var
  • Bu dediklerim simülasyon modunda,3 yardımcı kapalı ve setup default haldeyken oynarken ki düşüncelerimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Bu dediklerim simülasyon modunda,3 yardımcı kapalı ve setup default haldeyken oynarken ki düşüncelerimdir

tabiki düşüncelerine saygı duyuyorumama arcade seven birisi bunuda sevecektir.

galganuus12 bildiğim kadarıyla sen simulasyon seviyorsun herhalde gtr 2 de görmüştüm seni
  • Arkadaşlar online oynayacak var mı?Hemen bi grup çıkarıp oynayalım
  • şu anda oyuna giriyorum hadi

nickim dh-fatih989

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 21 Haziran 2009; 20:38:24 >
  • hadi ya kimse yok mu?
  • DUYURU
    GRUP KURULDU GELİN
  • Sonunda şu eski sistemimde kasmadan çalışacak iyi grafikli bir oyun çıktı. Ayrıca 2003-2004 oyunları kadar az yer kaplaması da iyi. Bu arada oyuna çabuk ısındım, güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Sonunda şu eski sistemimde kasmadan çalışacak iyi grafikli bir oyun çıktı. Ayrıca 2003-2004 oyunları kadar az yer kaplaması da iyi. Bu arada oyuna çabuk ısındım, güzel olmuş.

multiplayer e gel
  • Dün indirmiştim yüklemedim şimdi yüklüyorum.İki üç free takılırım sonra multiye bende gelirim :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_angelus

Dün indirmiştim yüklemedim şimdi yüklüyorum.İki üç free takılırım sonra multiye bende gelirim :P

• Wet yolda oynarken resmen yola bakmaktan oyuna dikkatimi toplayamıyorum. Gerçekten süper grafikleri var oyunun:
     ### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ###
     ### Superstars V8 Racing ÇIKTI ! ###

• lord_angelus
    fatih989
    nForcer
    pm ile msnmi atıyım ekleyin konuşup oynayalım
  • beyler şu an ben multi deyim isteyen gelsin oynasın

ben yarıştayım hadi byy
  • Beyler brkkyk ismindeki odaya gelin şimdi kurduk..
  • Kapris yapacak olan kişiler lütfen oyuna gelmesin!Hiçbirinizin kaprisini çekemem..
  • Çıktınız mı ?
  • quote:

Çıktınız mı ?

girsen geliyorum

nick ney?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 21 Haziran 2009; 22:15:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

quote:

Çıktınız mı ?

girsen geliyorum

nick ney?

qumci
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.