Şimdi Ara

Superonline yeni nesil wifi 6 modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar evde yıllardır şimdiye kıyasla sorunsuz sayılan Superonline internet ve TV+ bağlantım vardı mutfakta da olsa iyi olur diye düşünüp TV+ yan oda aldım. Onu kurarken mevcut modemle bu olmaz deyip yeni nesil wifi 6 dedikleri bir modem takıp gittiler. Şimdi tüm cihazlarımda bağlantı sorunu yaşıyorum kaç kere servis geldi pirim için değiştiriyorlar abla ama bir kere geçtin eski sisteme dönmez çok sorun yaşıyoruz çok şikayet var Superonline birşey yapmıyor bu konuda dedi gitti. Ben napabilirim şimdi bir tane TP link menzil genişletici al abla dedi onunla bir nebze daha iyi ama kopmalar takılmalar devam ediyor Mutfağa aldığım TV+da devamlı donuyor sinirlenip hiç açmıyorum televizyonu. Çok bilgim yok bu konularda anlayacağım şekilde ben bu durumu nasıl aşarım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• Hocam geçmiş olsun, turkcell'in modeminden o kadar bıktım ki kendi modemimi almıştım. Daha sonra öğrendim ki Superonline başka modem kullanılmasını onaylamadığı için kullanıcı adın ve şifreni seninle paylaşmıyor. Bundan sonra daha da sinirlenip daha önce aşağıdaki bağlantıdan nasıl yapacağımı öğrendim. 3 yıl oldu tek bir sorun yaşamdım. Superonline modemleri işkencedir.

donanımhaber forum
    Superonline internet kullanıcı adı ve şifresi
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147418396

çok teşekkür ederim sanırım bende o yola gidicem

Maalesef tv plus tarafına çok hakim değilim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.