Şimdi Ara

Superonline ve Google Play Store sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline Fiber kullanıyorum ve son bir aydır, hiç bir android cihazımda yazılım güncelleyemiyor ve Google Play Store'dan yeni yazılımlar indiremiyordum. nty35 nickli arkadaşın daha önce başka bir forumda paylaştığı konuya rastladım ve sorunum çözüldü, sorun DNS'lerden kaynaklanıyormuş, sanırım superonline Google Play Store'un serverlarını banlamış.

Superonline halan bu sıkıntıyı çözmediği için tekrar paylaşmak istiyorum belki işinize yarar:
    Orjinal konu:http://forum.donanimhaber.com/m_66125292/tm.htm
    quote:

bu sorun superonline'da son zamanlarda başladı. google play store'dan bişey indirilmiyor kolay kolay. sürekli indiriliyor ibaresinde kalıyo falan. çözümü için dns değiştiren programlar yüklemeniz telefona.

"set dns" programını tavsiye ederim. bu programı kullanabilmeniz için telefonun root'lu olması gerekli

indirme linki:
    http://www.mediafire.com/?97brbsg7jvbcqq6

not: linkteki versiyon markette bulunan ücretsiz versiyonudur. programı desteklemek için ücretli (pro) versiyonunu satın alabilirsiniz

market linki:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.mytechie.setDNS&hl=tr

nty35 nickli arkadaşın dediği programı kurduktan sonra DNS'i 8.8.8.8 yaptım ve uygulamalar kuruldu.

• Bu sorunu bende yaşıyorum, cihaza elle DNS girerek Play Store üzerinden uygulama yükleme yada güncelleme yapabiliyorum.
    Şu aralar canımı sıkmaya başladı Superonline. Youtube performansı hala rezalet.
    Allah'dan torrentlerde sorun yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bu sorunu bende yaşıyorum, cihaza elle DNS girerek Play Store üzerinden uygulama yükleme yada güncelleme yapabiliyorum.
    Şu aralar canımı sıkmaya başladı Superonline. Youtube performansı hala rezalet.
    Allah'dan torrentlerde sorun yaşamıyorum.

hangı dns yı nerden gırıyorsunuz hocam bende çozmek ıstıyorum?
  • HTC benim tel ve ayarlar şöyle...

IP Adresi: 192.168.1.XX ''xx yerine siz kendi telefon İp'nizi yazın''
    Ağ Geçidi: 192.168.1.1
    Ağ Maskesi: 255.255.255.0
    DNS1: 8.8.8.8
    DNS2: 8.8.4.4
  • quote:

HTC benim tel ve ayarlar şöyle...

çok teşekkur ederım benım kı de one x. son sorum kendı tel ıp mı nerden ogreneceğim
  • quote:

tamam hocam yaptım ve şuan ındırmeye başladım programları. çok teşekkur ederım hayatımı kurtardınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

quote:

çok teşekkur ederım benım kı de one x. son sorum kendı tel ıp mı nerden ogreneceğim

Benim modem Huawei HG 253.Modemin arayüzüne girin ardından şunu takip edin..

Durum > LAN > Ethernet (diğer modemlerde farklılık gösterebilir)

Burada Android yada cihazınızın ismi falan yazar. Evde bulunan diğer cihazlarda yazar...

Ayrıca Wifi Ayarları,Gelişmiş,Statik IP Kullan dizesinden yapıyorum ben kendi telefonumda... Sizin tel birkaç nesil ileri, bende Desire HD var :)

quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

tamam hocam yaptım ve şuan ındırmeye başladım programları. çok teşekkur ederım hayatımı kurtardınız hocam

Yazarken halletmişsiniz :D Rica ederim..

DİPNOT: Farklı yerlerde wifi'ye bağlandığınız zaman Statik Ip kısmını kaldırın. Yoksa bağlandı gözüktüğü halde veri alışverişi yapamazsınız.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Ekim 2012; 23:11:26 >

• quote:

nasıl teşekkür etsem bilemiyorum :) kaç gündür aynı sıkıntıyı yaşıyordum ara ara bulamadım bi türlü nasıl çözüleceğini şimdi dediklerinizi yaptım oldu çok çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

nasıl teşekkür etsem bilemiyorum :) kaç gündür aynı sıkıntıyı yaşıyordum ara ara bulamadım bi türlü nasıl çözüleceğini şimdi dediklerinizi yaptım oldu çok çok teşekkür ederim :)

Rica ederim, işe yaramasına sevindim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar DNS ayarlarını modeme neden girmiyorsunuz. Her bağlantı için ayrı ayrı DNS girmenize gerek kalmaz.
  • benim işimede yaradı teşekkür ederim emeği geçenlere
  • sensation xe kullanıcısıyım. ağ maskesi bölümü telefonda yok,onu giremediğim için play store kullanamıyorum. bir çözümü olan var mı?
  • Aynı sorunu S3 ve süperonline ile yaşamaktayım
  • Ben de herşey normal one x var superonline var herşey normal
  • Gaara34'e ben de teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.