Şimdi Ara

Superonline Upload Sorunu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 hafta kadar önce superonline fiber internet hizmetine geçtim. 50Mbit/250GB AKK paketim. 5 Mbit upload var. Ancak Superonline Routerine kablosuz bağlanırsam 700 kb ile başlıyor upload 500 kb kadar düşebiliyor ama altına inmiyor. Router'a kablo ile bağlandığım zaman 700 ile başlıyor 1-2 sn içinde 30-100 kb arası değişiyor. Artmıyor. Farklı sunuculardan denemeler yaptım ancak hep aynı sorun. FTP ile upload deniyorum. Sunucular kendi sunucularım ve en azı 20 Mbit hatta sahip. İndirme sırasında hiç ibr sıkıntım yok. Kabloda olsa wifi da olsa 50 Mbit rahatça görüyorum. Benzer sorun yaşayanlar var mı?

Router Huawei HG253 Modeli.

• aynı soru bende de var nasıl çözülür. upload hızlı diye geçtim ama hiç hoş değil bu durum
  • Routeri Gigabit olan modeller değiştirdiler. Sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakc

Routeri Gigabit olan modeller değiştirdiler. Sorun düzeldi.

peki ben müşteri hizmetlerini arayıp ne demeliyim routur ı gigabit ile değiştirtin mi demeliyim.Bir de tam modeli nedir?

Bir de routersiz modem kullanılmıyor mu. Aynı hızı alamaz mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakonic -- 27 Mayıs 2014; 11:16:29 >
  • Defalarca kez aradım sorunu anlattım. Sonra ekran görüntüleri ile mail attım. (Teknik konulardan anlayan birisine.) Sonunda eve servise geldi birisi. Onada gösterdim ne yapabiliriz dedi. Bende routeri değiştirttim ve sorun düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.