Şimdi Ara

SUPERONLİNE TTNET CAYMA BEDELİ KARŞILAMA KAMPANYASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
61.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • delux01 D kullanıcısına yanıt
    Bu konu uydunet ile alakası yok tamamen yanlış anlamış kişiler var şuanda turkcell superonline diğer adı tellcom iletişim hizmetleri a.ş olan firma dışında hiçbir firma cayma bedeli karşılamıyor bilginize...
  • delux01 D kullanıcısına yanıt
    kardeş sen çok yanlış gelmişsin. yazdıgımı iyi oku. gende kısaca yazayım
    uydunetini kaptıp turkcell superonline 3'lü süper paket kampanyasına geçersen uydunetin tv ve internet bölümünden çıkacak cayma (kampanya avantaj) bedellerinin toplamı 500 tl ye kadar mahsup edilerek karşılanıyor. bunun için uyduneti ararsan adamlar da tabiki sen uydunetten ayrılma diye yok öyle birşey der.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stran -- 28 Eylül 2014; 13:41:31 >
  • Ttnet internetim var superonline a geçince taadütünü ödeyeceğim diyor bayi ama müsteri hizmetlerini arayınca ödemeyeceğiz diyor.var mı konuya hakim olan?
  • S.online adslde ttnet alt yapısınımı kullanıyor? Kurulum sürecii nasıl. Turknet gibi pişmann olann varmı.? Birde cayma fln fistan boş iş bekleyin 1 2 ay nakit bilmem nee kadar ödeyip taksitt taksit mahsuplaşmaktansa. Haa 24 ay taahhütt vardırr başında ortasındasındır katlanamassın eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kank07 kullanıcısına yanıt
    Ttnet çalma bedelini siz kendi cebinizden oluyorsunuz faturayı Superonline fax liyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturayı superonline'a fakslamak için geçerli bir süre var mı? benim cayma bedeli önümüdekl ay gelecekmiş sorun olur mu? bir yerde 35 gün diye bir okumuştum ama emin değilim
  • R4V3N kullanıcısına yanıt
    7 İş Günü İçerisinde Fakslamalısınız Aksi Taktirde İlk Ay Ücreti Cebinizden Çıkar 2. Aydan İtibaren Düşürülür Ücret
  • Ttnet veya farkli internet servis saglayicisi cayma bedelleri once musteri odemesini yapar faturanin aslini veya fotokopisini sol bayisine teslim eder (dekont degil) daha sonra teslim etmenizin ardina olan aylarda sol den gelecek faturalardan dusulur. Mahsup edilerek karsilanir. Superonline cebinden sizin cezanizi odemez sadece cikan cezaniz kadar ucretsiz kullanim durumunuz olur superonline i (sol). Faturalari ulastirma sureniz baglantidan itibaren 90 gundur bayiler tarafindan isleme alinmasi icin. Sureyi asan durumlarda musteri hizmetlerine mail veya fax yollamaniz lazim. Bayilerin 90 gunden sonra isleme alma yetkileri yoktur. 90 gunu gecen sureler icin m. Hizmetleri mail adresi hizmet@superonline.net. yolladiginizdan sonra cevap maili geleek 24 saat icerisinde veya aranacaksiniz bilgilendirilmek icin. Superonline musteri hizmet numaranizi kesinlikle yazin maile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3'lü Fırsat Kampanyasına abone olmak istiyorum. Uydunete taahhüt bulunmakta fakat abonelik ablamın adına. Taahhüt cezasını karşılama için eski aboneliğin aynı adreste olması yeterli mi yoksa aboneliğin benim adıma mı olması gerekir?
  • 400 TL cayma bedelini ödeyeceğini söyleyen Superonline sadece 68 TL ödeme çıkardı. Alacaklara kesinlikle dikkatli olmasını tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tksharmely

    400 TL cayma bedelini ödeyeceğini söyleyen Superonline sadece 68 TL ödeme çıkardı. Alacaklara kesinlikle dikkatli olmasını tavsiye ederim.

    400tl cayma bedeli nerede yazmaktadır ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    quote:

    Orijinalden alıntı: tksharmely

    400 TL cayma bedelini ödeyeceğini söyleyen Superonline sadece 68 TL ödeme çıkardı. Alacaklara kesinlikle dikkatli olmasını tavsiye ederim.

    400tl cayma bedeli nerede yazmaktadır ??



    Cayma bedeli bir kaç farklı ücretlerle ortaya çıkıyor,
    1) Kampanya iptali nedeniyle modem ücreti; 250 TL (Zyxel Modem)
    2) Kampanyadan Sağlanan Avantaj Bedeli ( Burada yazan rakam Superonline tarafından uygulanacak olan Cayma Bedeli İndirimi)
    3) Bağlantı Taksit Ücreti (96 TL)

    Superonline sadece Avantaj bedelini karşılıyor, diğerlerini ödemiyor.
  • Bir aralar modem ve aktivasyonu ödemiyordu, sonradan hepsini ödüyor dendi. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    1 aylık fatura bedeli. 63 tl

    Bağlantı ücreti. 36 liraydı sanırım.

    Modem aldıysanız iade alırsa 0 almazlarsa 180tl civarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tksharmely kullanıcısına yanıt
    Başkadına devretmek en maktıklısı 50 liraya iş biter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart aboneliğim vardı bitime 5-6 ay kalmıştı Dsmart TV ve internet cayma bedeli 455 TL gibi bir rakam çıkardı, Superonline bu konuda beni yüzüstü bırakmadı, tüm ücreti ödedi yani ödemeye devam ediyor, bakiye ay ay faturadan düşüyor, max bedel 500 TL şuanda.
  • Ben çağrı merkezinde çalıştım bana 2 tane a4 verdiler kagitta ne yaziyorsa okuyorsun senin soracağın sorular bile var ha yazmayan soru sordun uydur gitsin cevabını sonradan öğrendim ki;



    Aradığımız insanlar zaten baska firmalar tarafindan internet sozlesmesi bulunan insanlarmış bu sefer adami telefonda ikna etmeye çalışıyorsun sozlesmeniz bitmis görünüyor diye ha adam yemedimi ozaman ödenmemiş faturaniz bulunuyor bunu iptal edebilmem içinde sözleşmenizi yenilemem lazim ve faturaniz 90 liraysa 55 lira olacak 12 ay diyorsun adam ikna olursa olan şu adam 2 farkli kurumdan internet bağlantısı sahibi oluyor caymak isterse para cezasi ödüyor o para cezasida 12 aylik internet bedeli 660 lira odemek zorunda. dolandiricilik diye buna derim benim anlamadığım boyle yerler biliniyor ve kapatılmıyor.

    Tabiki işi hemen bıraktım çünkü vicdansizlik ve haram para yemek biz atatürkculere yakışmaz

    Bide işe girerken sana sözleşme imzalatiyorlar burada is hakkinda yaptigini vs vs anlatirsan 50bin liralik cezai işlem baslatma haklarina sahiplermis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muge26 -- 9 Temmuz 2017; 1:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoNFi

    Dsmart aboneliğim vardı bitime 5-6 ay kalmıştı Dsmart TV ve internet cayma bedeli 455 TL gibi bir rakam çıkardı, Superonline bu konuda beni yüzüstü bırakmadı, tüm ücreti ödedi yani ödemeye devam ediyor, bakiye ay ay faturadan düşüyor, max bedel 500 TL şuanda.

    detaylari anlatir misin? faturalari mi gondericez superonline'a ben de gecmek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ilginç farklı bir durumudan bahsedeceğim.. 2 yıllık taahhütlü 54 TL lik superonline faturam 1 yıldan fazladır 25 TL geliyor.. acaba daha önce abonelik kapatıp 300 TL gibi bir cayma bedeli ödemiştim onumu iade ediyorlardır.. tam anlayamadım. kimse ne haber ne de bir bilgi verdi..ben de sesimi çıkarmıyorum:) ne ola ki acaba?
  • oprema kullanıcısına yanıt
    Faturada detayları yazar. Bütün indirim kalemleri ayrı ayrı gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.