Şimdi Ara

Superonline TP-Link Ex530v Rootlama Yöntemi Bulundu :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba superonline da su bu modeme 10 karakterin altında wifi şifresiz oluşturamıyorum, rootladiktan sonra 10 karakter altı wifi şifresi oluşturmaya izin veriyor mu acaba ? Deneyenler rica etsem kontrol edebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ifc34 kullanıcısına yanıt

https://cloud.tr069.pro/ üzerinden oluşturduğunuz server yani acs gibi bilgilerin yer aldığı linklerin altında ui diye bir link var oraya tıklayın ve soldan support portal deyin orada bende 2 adet cihaz çıkmakta ex530v nin yanındaki ayar simgesine (manage cpe) tıklayın açılan ekrandan soldan user settingsi bulun oradan sUser kullanıcısına edit deyip ismi ellemeden şifre belirleyin işlem bu kadar önceki adımlarda takılan varsa yardımcı olabilirim.

$.loadMain("/cwmp.htm"); girince açılan sayfadaki kaydet butonu deaktif çünkü aktifleştiremedim bi türlü.

Başardım sonunda cihazı da yönetiyor görünüyorum sUser aktif ettim ama o kullanıcı ve şifreyle giriş yapamıyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz @4lcatraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Y. -- 12 Mayıs 2025; 20:46:40 >

Hocam bende aktif olmadı kaydet butonu.

Nasıl yaptınız paylasır mısınız

• Superonline tp-link ex530v ile kablolu şekilde tp-link başka bir cihaz ile kablolu mesh kurulum yapan oldu mu acaba ex530v izin veriyor mu ayrıca arayüzüne sadece web ile erişim sağlayabiliyorum tplink uygulaması çalışmıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLaCkj -- 11 Ekim 2025; 21:31:40 >
  • Türkcell Ex530v cihaz aldım Router olarak kullanmak için. Lakin modemden gelen kabloyu lan portuna takınca çakışma oluyor sanırım, internet hem ana modemden hemde ex530v de kesiliyor. Yazılım sınırlı olduğundan cihazın çalışma modunu da değişemiyorum. Bu konuda yapabileceğim bişey var mı.

İp çakışması olabilirmi?Ana router 192.168.1.1 ise kablo takılı olan 2.routeri dhcp yi kapatıp 192.168.0.1 veya 192.168.2.1 yapıp denermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 16 Ekim 2025; 0:22:38 >

Routeri 192.168.1.2 yapıp dhcp yi kapatınca düğün çalıştı.

Çalıştığına sevindim.

Not : giriş yapıp f12 basın console yerine bunu yapıştırıp $.loadMain("/cwmp.htm"); cwmp ne kadar da denediysem console dan hiç bir şey çıkmıyor.

Superonline TP-Link Ex530v Rootlama Yöntemi Bulundu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbacktoback -- 27 Aralık 2025; 21:37:31 >

Access Point olarak kullanabiliyor musunuz hocam

AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

Bu konulardan çok anlayan biri değilim ama modemden kablo ile gelen interneti bu cihaz ile kablosuz şekilde dağıtabiliyorum. Bir kaç aydır sorunsuz çalışıyor hızdan ve çekim gücünden de memnunum.

recep bey benim içeriği güzel referans göstermeden araklamış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaGazi3548 -- 23 Mart 2026; 22:42:45 >

uyarın kendisini bence

tplinkin eb810v için var mı root yöntemi

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.