Şimdi Ara

SUPERONLİNE TEKLİF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25 MB 50 GB + TV+ 64,90 (27 ay 3 ay ücretsiz hepsi )

25 MB 75 GB + TV+ 69,90

50 MB 100 GB + TV+ 74,90

50 MB 150 GB + TV+ 79,90

Bugün arayacaklar ve karar vermek zorundayım Ben en baştaki 50 GB olanı düşünüyorum 16 MB e düşeceği için ve ilerde yükseltebileceğimi söylediler tabi aynı fiyatlardan olur mu garantisini veremeyiz dediler düşük kotalı başlamamın sebebi bir sene sonra kota kalkacağı için şimdiden yüksek fatura bedeline bağlanmamak diye düşünüyorum sizin öneriniz nedir yardımcı olur musunuz ?

• 25 değil 24 dur o sol 25 mbit den teklif vermiyor ben iptal birimine kadar bağlandım yemedi TürkNet e geçtim en sonunda kurtuldum (ama ben ağustos da görüştüm)
  • Muhtemelen bu kotalı paket akkli değil bu yüzden o gblar bitince duracak ve gece hız yeme olayı yok ayrıca 3 ay bedava olunca 27 ay taahhüt yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    hayır iptal edeceğimi söyledim bunları teklif ettiler akıllı kota olayını bende biliyorum 10 yıla yakın eski müşteri olmam sebebiyle bunları sunuyoruz dediler
    25 mb istedğimi aşımda 16 mb e düşmek istedğimi söyledim öyle zaten dedi
  • Arayan kişinin bayii olmamasına dikkat edin sonra başınız ağrıyınca bayii kendi tutuyor ses kayıtlarını diyip çıkıyorlar işin içinden doğru ise olabildiğince yüksek hız alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SuperOnline Taahhüt
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone Teklifi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.