Şimdi Ara

SUPERONLİNE TAAHHÜT BİTTİ. TAVSİYE VERİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 60 TL den 50 mbit kullanıyordum. Şimdi ise bana verilen teklif 25 mbit 90 tl. Sizce taahhütü yeniliyim mi? Diğer sağlayıcılara bakıyorum 75 TL civari fiyat cekiyolar çoğu da vdsl vericem diyor. Superonline in kalitesi sorunsuzluğu ve TV+ olması sebebiyle 90 tl veriyim mi sizce? Yoksa 15 TL çok apra mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süperonline fiber alt yapısında millenicom da hizmet veriyor inceleyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Süperonline fiber alt yapısında millenicom da hizmet veriyor inceleyin bence
    24 e 75 50 ye 90 tl veriyor. Ama aramıştım adresinizde yok Superonline demişlerdi. Ama ben Superonline kullanıyorum.

superonline 12 ay tahahut 89.90 tv+ giriş paketiyle.
    Milleni 24 ay tahahuut 75 tl tv siz. Hangisi mantıklı

• https://forum.donanimhaber.com/superonline-abonelik-fesih-asamalari-anlatim--137549530

https://forum.donanimhaber.com/millenicom-yeni-basvuru-asamalari-anlatim-superonline-altyapi--137565277

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 22 Mart 2019; 12:41:2 >
  • 75 ₺ 24 mbps daha mantıklı temsilci alt yapıyı görememiştir sistemde bazen görünmüyor ama hizmet alabilirsiniz.

Başvuru ve abonelik için millenicom forum ekibi yardımcı oalcaktır.

Ayrıca yeni gelen aboneye 1 ay hediye veriyor Kampanya kodu 3EC83A04
  • Superonlineden netspeede geçiş yaptım çok memnunum. Hat değerleriniz sağlıklı ve alt yapınız sağlam ise hiç bir internet firmasında sıkıntı yaşamazsınız.
  • aksiyon arıyorsan milleniye geç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı alt yapı ile devam etmek istiyorsan milenicom a geç.

Tv+ da zaten bir şey yok.

Vdsl varsa netspeed e gec. Ama onun için modem alman gerekecek. Bina içi tesisatıni da belki yenilemen gerekecek biraz işi çok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.