Şimdi Ara

Süperonline statik ip vermiyor ( şaka gibi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 şubesi olan bir dükkanı isletiyorum. Ttnet ten süperonline aboneliğine geçelim dedik. İşimiz gereği statik ip olma mecburiyeti var. İsteği yaptık. İlk dükkana bağlamadan statik ip mesajla gönderildi ve 1 gün sonra kurulum yapıldı, bitti gitti. 2. Dukkan için 15 gün sonra geldiler kurulum yapıldı internet hazır ama telefon hattı yok üstüne üstlük statik ip de verilmedi. 8 gündür statik ip verilmiyor. Onlarca kez telefonla konuştuk herkes bıkmış durumda bizden, bizatihi ben ilgileneceğim durumunuz ile diyorlar. Müdüre bizzat söyleyeceğiz diyorlar. O iş bitmek üzere diyorlar ama bir türlü şunun cevabını alamadık; "neden olmuyor"? Yani neden diyoruz kiviriyorlar. Sözleşmesi batsın yarın ttnet e başvuracağız. Statik ip verilmemesi demek bittik demek. Binlerce lira zarar demek bizim açımızdan. Hatta paradan daha kötü sonuçlar doğurabilir Allah korusun, iş yerinin kapanması gibi.

    Tek merak ettiğim şu; neden verilmiyor statik ip acaba? Yani ne ters gidebilir ki bu kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İp bitti ip :D
  • telefonla baraber alsaydınız statik ip verirlerdi bende telefonla almıştım zamanında süperonlinede forumda az araştırırsanız çözümün bu olduğunu görürsünüz
  • Kardeşim telefonla aldık zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statik IP tahsisi yapamadığı bir santrale denk gelmiş olabilirsiniz diğer ISPlerde çok sık raslanmaz ama SOLe özel bir durum. Diğer ISPler traceroute loglarında da okunduğu mesela Gayrettepe santraline bağlı iseniz sizi 3-5 yerel yada ulusal IPden sonra santrale ulaştırır. SOL ise nerede olursanız olun 8-10 tane en az yerel IP adresinden sonra Kartal da bulunan kendi verimerkezinden çıkarır. Bazı durumlarda Kartal dan doğrudan statik bir adres atanamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adsl ya da vdsl mi kullanıyorsunuz yoksa superonline fiber mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.