Şimdi Ara

superonline sözleşmem bitiyor tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay sonra sözleşme taahhüt bitecek 2016 aralıkta bağlatmışım 100 mbps kotasız alıyorum suan. 100 tl ödüyorum

bilgisi olan arkadaş var mı acaba suan hangi ISS ile devam etmek mantıklı olur? 50 mbps de kullanıbilirim eğer fiyat ucuzlayacaksa.

veya yeni sözleşme önerdiklerinde (superonline) çok daha uçuk bir fiyat mı çıkarırlar bilmiyorum ki?

ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

• taahhüt olmasa çok daha iyi mi olur siz taahhütlü mü kullanıyorsunuz tşk
  • süperonline alt yapınız varsa millenicom tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

süperonline alt yapınız varsa millenicom tavsiye ederim.
    teşekkürler hocam şimdi superonline aynı tarifeyle devam etmek istesem bu pakete 100 lira çekmeyecek galiba fazla fiyat isteyecek. öyle bir durum olursa millenicom düşünüyorum
  • Geç kaldın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    ? niye
  • Millenicom iyi olur. Mevcut superonline altyapınızdan superonline üzerinden internet sunar. Hız olarak 110-120Mbps’ye kadar görebilirsiniz. Ping’lerde de değişim olmaz. Çünkü yurt dışı çıkışı olarak millenicom da superonline kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

taahhüt olmasa çok daha iyi mi olur siz taahhütlü mü kullanıyorsunuz tşk
    Kesinlikle Millenicom 27 ay taahhüt istiyor ama fiyatı uygun bence geçin derim 100 Mbps sanırım 85 TL

Kampanya ön bilgilendirme formuhttps://www.milleni.com.tr/basvuru-formu?cid=668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe
  • Millenicom yada vodafone fibermax. Millenicom daha uygun tabii oncelik olsun. Tcell sana o fiyata 35 aknsiz onerir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum eğer diğer iss lere güveniyorsan geçebilirsin ama ben hiçbirine güvenmiyorum maalesef.O yüzden 2 aya benimde bitiyor suan 100mbit 50 bit platine geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: melart

Dostum eğer diğer iss lere güveniyorsan geçebilirsin ama ben hiçbirine güvenmiyorum maalesef.O yüzden 2 aya benimde bitiyor suan 100mbit 50 bit platine geçicem
    50 bit platin ne hocam ben de güvenmiyorum ama daha az ödeyip yine iyi destek alırsam millencom olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: melart

Dostum eğer diğer iss lere güveniyorsan geçebilirsin ama ben hiçbirine güvenmiyorum maalesef.O yüzden 2 aya benimde bitiyor suan 100mbit 50 bit platine geçicem
    hocam baktım 50 mbit platin 129 tl diyor fiyatlar inanılmaz her alanda oldugu gibi TRde

ben millencoma geçicem galiba en azından daha iyi şartlar olur SOL alt yapısıyla sorun çıkarmazsa ona geçicem. her şey lüks olmuş memlekette
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    Hocam SOL Fiber üzerinden hizmet veriyor, cihazları Superonline getiriyor, omurga olarak Superonline'a bağlanıyor. Sadece IP adresi sorgusunda Millenicom yazıyor. Kalan her şey yine Superonline'a ait zaten. Eve kadar fiber hizmetinde ise sorun olmaz, özellikle Superonline'ın fiberinde hiç sorun olmaz. Muhtemelen bağlatıp son hızı aldıktan sonra 2 yıl boyunca bir daha aramayacaksınız bile Millenicom'u. O yüzden "daha çok para vereyim de bilindik olsun" mantığını aşırı saçma buluyorum ben. Ki Türk Telekom ve Superonline'ın hala bu denli kazık tarife satabilmesinin tek sebebi bu tip kullanıcılardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8s

Hocam SOL Fiber üzerinden hizmet veriyor, cihazları Superonline getiriyor, omurga olarak Superonline'a bağlanıyor. Sadece IP adresi sorgusunda Millenicom yazıyor. Kalan her şey yine Superonline'a ait zaten. Eve kadar fiber hizmetinde ise sorun olmaz, özellikle Superonline'ın fiberinde hiç sorun olmaz. Muhtemelen bağlatıp son hızı aldıktan sonra 2 yıl boyunca bir daha aramayacaksınız bile Millenicom'u. O yüzden "daha çok para vereyim de bilindik olsun" mantığını aşırı saçma buluyorum ben. Ki Türk Telekom ve Superonline'ın hala bu denli kazık tarife satabilmesinin tek sebebi bu tip kullanıcılardır.
    evet hocam sağolasın bilgilerin için millenicom uygun geliyor suan. Türknet ile de ilgili kötü şeyler duydum çok bilgim yok açıkçası. 50mbps aknsiz SOL bile bana yeter ama 100mbps aknsiz millenicom varken ve fiyatı 85 lira iken öyle yazıyor sitelerinde niye geçmeyeyim. altyapı da değişmeyecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

evet hocam sağolasın bilgilerin için millenicom uygun geliyor suan. Türknet ile de ilgili kötü şeyler duydum çok bilgim yok açıkçası. 50mbps aknsiz SOL bile bana yeter ama 100mbps aknsiz millenicom varken ve fiyatı 85 lira iken öyle yazıyor sitelerinde niye geçmeyeyim. altyapı da değişmeyecekmiş.

Alıntıları Göster
    hocam en son ne karar verdiniz. bizim de 25 şubatta bitiyor. gerçi eski pakette turkcell tv de var. bu millenicom a geçsek yeni modem falan getirecekler mi acaba. yoksa öyle aynı cihazlarla devam mı edeceğiz bilginiz var mı.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Cihaz değişiyor eskisini iade ediyorsunuz yeni modem ile tekardan kurulum yapılıyor. Hız olarak değişen bir şey yok yine aynı alt yapı fiber olduğu için paket hızlarını alabiliyorsunuz. Millenicom yeni gelen abonelerine 1 ay ücretsiz kullanması için kampanyası var abone olurken paylaşırsanız tanımlıyorlar.
  • quote:

Cihaz değişiyor eskisini iade ediyorsunuz yeni modem ile tekardan kurulum yapılıyor. Hız olarak değişen bir şey yok yine aynı alt yapı fiber olduğu için paket hızlarını alabiliyorsunuz. Millenicom yeni gelen abonelerine 1 ay ücretsiz kullanması için kampanyası var abone olurken paylaşırsanız tanımlıyorlar.
    hocam tavsiye ediyormusunuz millenicomu. bide 120 lria kuruulm üxreti var diyor sitede bi de aylık 9 tl modem kirası demiş bunları görünce biraz soğudum açıçası
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Ben Türk Telekom alt yapısından vdsl ile 100mbps kullanıyorum 7 ay oluyor memnunum hiç bir sorunum yok hız hep yüksek geçtiğimiz ocak ayında 1541 Gb kullanımım olmuş.

Farklı pakete bakmış olmalınız Süper Online için paketlerinde kurulum ve modem ücretsiz olarak belirtmişler yinede abone olurken sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 4 Şubat 2019; 15:28:46 >
  • superonline sözleşmem bitiyor tavsiye
  • quote:

Ben Türk Telekom alt yapısından vdsl ile 100mbps kullanıyorum 7 ay oluyor memnunum hiç bir sorunum yok hız hep yüksek geçtiğimiz ocak ayında 1541 Gb kullanımım olmuş.

Farklı pakete bakmış olmalınız Süper Online için paketlerinde kurulum ve modem ücretsiz olarak belirtmişler yinede abone olurken sorun.
    ha evet ben taahütsüzlere bakmışım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.