Şimdi Ara

Superonline Ping Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3-4 Aydır Superonline kullanıyorum ve nette kimse olmamasına rağmen hiç bir zaman stabil olarak oyun oynayamadım. Dota2 oynamak için evdekilerin uyuduğu zamanı yani geceyi bekliyorum. 10 dakikada bir ping beni unutma dercesine kendini gösterip gidiyo (drop ping denilen olay mı bilmiyorum).

    Eğer ağda ev arkadaşlarım varsa oyun oynamam çok çok zor. Bir kişi daha Youtube'da video açsın ping direk 500e fırlıyor. 2000leri gördüğüm oluyo. Evde benden başka torrent kullanan da yok. Download hızımızda hiç bir sorun yok. Hatta torrent son sürat indirme yaparken gezinme hızımız bile yavaşlamıyo. TTnet kullanırken 800 ile indirme yaparken internette dolaşılmaz video açılmazdı ama Superonline'da tam tersi torrent yaparken hız testi yapmak bile torrentin hızını kesip hız testine veriyo ( güzel gibi görünse de sanırsam ping sorunum bu). Olayın AKK ile de alakası yok ilk günde böyleydi AKK aşınca da böyle ( ki aşmama rağmen hızım hiç düşmedi. Bu Superonline ı takdir ettiğim bi nokta). SONUÇ olarak TTNET ile hızımdan çok memnun olmasam da IDM ve TORRENT harici ping olmazdı ama SUPERONLINE'da ping her zaman ensemde.

    Hız Testim:  Superonline Ping Sorunu

    Zahmet edip okuduğunuz için teşekkürler. Bu konuda çözümlerinizi bekliyorum.



  • Bendede ping kötü bıktım artık superonline dan. Bir türlü verim alamadım .
  • biricikömer kullanıcısına yanıt
    Senin ping sorunun nasıl tam olarak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NedenLannn

    Senin ping sorunun nasıl tam olarak?

    12 mb hız alıyorum ama ping çok değişken.Bazen iyi bazen leş oluyor.Ps4 te battlefield oynarken delirtiyor adamı.Neti benden başka kullananda yok arayıp sövdüm saydım birşeye yaramadı müşteri hizmetlerindeki elemanlar hiçbirşeyden anlamıyor.TTnete geçecem gibi.
  • bende farklı bir sorun var . örneğin cs go oynuyorum ping 1-2 dakika 80 pingde sabit güzel ... sonra bir anda 500e çıkıyor 2 3 saniye içerisinde 80 e geri dönüyor problem ne olabilir?

    modem huawei marka
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagatayozkan

    bende farklı bir sorun var . örneğin cs go oynuyorum ping 1-2 dakika 80 pingde sabit güzel ... sonra bir anda 500e çıkıyor 2 3 saniye içerisinde 80 e geri dönüyor problem ne olabilir?

    modem huawei marka

    aynı sorun bendede var


    ya sol kaynaklı

    ya cs go
  • modemle gelen ethernet kablosu kötü... onu değiştir gupon ile modem arasındaki ethernet kablosu kötü olunca + wifi kanalı çakışınca ping tavan yapıyor... wifi kanalını değiştir...
  • kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    Benim modem otomatikteymiş ama o sorun bende de var?
  • NedenLannn N kullanıcısına yanıt
    android telefon varsa wifi analizi için uygulama var kur...
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=tr
    en az kullanılan kanalı seç...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyu0kazici -- 13 Nisan 2015; 11:12:48 >
  • kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Programda 1 ve 14 görünüyordu ama 14. kanal yok modemde. 1i seçtim modemden ( ki zaten 1i kullanıyomuş otamatikken)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.