Normalde ben TTNet'teyim. Taahhüt bitti tabi tüm ISS'ler aramaya başladı. Normalde açmam ama bu kez açayım telefonu dedim. Aramızda geçen konuşma şöyle: -Merhaba ben TurkcellSuperOnline'dan arıyorum. -Merhaba. Buyrun? -İlk 6 ay 9.99 kampanyamız var beyefendi. İstiyor musunuz? -Taahhüt var mı? -Evet beyefendi 2 yıl. -Peki hız ne kadar? -8 mbit hızımız var. Yani 8 kat hızlı. -Geçmek isterdim inanın ki fakat ben 20 mbit fiber kullanıyorum. Ne zaman buraya fiber döşersiniz o zaman arayın beni. -.......... Ta Tamam beyefendi. Biz bakır var sanıyorduk kusura bakmayın. Nasıl iyi yapmış mıyım?
Ayar nerede?
O değilde ben şikayet etmeyi düşünüyorum polise savcılığa falan nereye şikayet edebiliriz? Turkcell Superonlinedır diğer İsslerdir hepsi her gün arıyor.Hayır dediğimiz firma niye bir daha arıyor ki anlamıyorum.Aramayın artık kaç oldu bu hayır diyoruz yine arıyorlar.Küfürü basıcam artık
Superonline, TTNET'e göre çok çok daha iyi.İkisinide kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: Kragger
Ayar nerede?
O değilde ben şikayet etmeyi düşünüyorum polise savcılığa falan nereye şikayet edebiliriz? Turkcell Superonlinedır diğer İsslerdir hepsi her gün arıyor.Hayır dediğimiz firma niye bir daha arıyor ki anlamıyorum.Aramayın artık kaç oldu bu hayır diyoruz yine arıyorlar.Küfürü basıcam artık
bankalar ve bunlar hayırdan anlamıyo ama bikere küfürü basınca bi daha tık yok yüzsüzler
up
İyi yapmışsın. Beni de dün AVEA dan aradılar adam bana BAL250 paketini kakalamaya çalışıyor, yok benim kullanımlarıma bakmışlar da bana uygunmuş. "Bi yürü git " diyemedim la adama :)
quote:
Orijinalden alıntı: -Google-
İyi yapmışsın. Beni de dün AVEA dan aradılar adam bana BAL250 paketini kakalamaya çalışıyor, yok benim kullanımlarıma bakmışlar da bana uygunmuş. "Bi yürü git " diyemedim la adama :)