Şimdi Ara

Superonline Modem Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aboneliği iptal ettirince 200 liralık bir ücret talep ediyorlarmış sanırım. Müşteri hizmetlerini aradım ilk kesinlikle öyle bir şey yok filan dediler. Sonra komşumun başına geldi diyince 3-4 ay kullanıp iptal ettirmişse almışlardır o zaman cevabını verdiler. Başına böyle bir şey gelen var mı?

• Teattüt süresi içinde iptal ettirirsen 200 tl ödersin.Bende ödedim 24 ay taattüt le 8 mb 99 tl iken aldım zam gelince 8 mbda kadara geçmek istiyorum ben para vermem böyle dandik bir sisteme dedim.Görevlide sizin taattüt süreniz dolmamış eğer geçerseniz 200 tl tazminat ödersiniz dedi.Paşa Paşa ödedik.

Orijinalden alıntı: Thrax

Teattüt süresi içinde iptal ettirirsen 200 tl ödersin.Bende ödedim 24 ay taattüt le 8 mb 99 tl iken aldım zam gelince 8 mbda kadara geçmek istiyorum ben para vermem böyle dandik bir sisteme dedim.Görevlide sizin taattüt süreniz dolmamış eğer geçerseniz 200 tl tazminat ödersiniz dedi.Paşa Paşa ödedik.

Anladım peki memnun musunuz? TTnet çok pahalı geliyor artık 60 lira + telefon faturası. Faturayı hafifletmek istiyorum da sonra böyle ücretlerle daha çok zarara girmeyelim?
  • Bildiğim kadarıyla bir örnekle açıklıyayım. İnternet kullanmaya 3 ay 9.99 kampanyasıyla 20Mbps sınırsız 49 liralıkla başladınız. 6 ay sonra iptal ettirdiğinizde bu 3 ay 9.99 kullandığınızın farkını ödüyorsunuz yani 39x3=120 TL + 29 TL aktivasyon ücreti = 149 TL
    + TTNet kullandığınız ay evinize Superonline kurdurup TTNeti iptal ettircem dediğinizde dediğinizde TTNette size yukardaki gibi bir mebla çıkartıyor (daha fazla) fakat Superonline bunun 150 TL kadar karşılıyor. Nakit olarak vermiyor da ilerleyen faturalarınızda farkı görüyorsunuz.
    Superonline modemi aboneye satmıyor, aboneye kullanması için teslim ediyor ve her hangi bir modem arzasında modemi yeniliyor, iptal söz konusu olduğunda ise bir hafta içinde aboneye geri dönüp modemi tekrar geri alıyor. Eğer abone modemi kayıp etmişse o zaman modem ücretini devreye sokuyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.