Şimdi Ara

Superonline iptal etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Telefon + internet kullanıyorum. Taahhudum bitti. Tabii hemen fiyatida arttirmislar.
    İnternet aylardır sürünüyor. Yani kotayi assamda asmasamda hız aynı. Bildiğim yok gibi birşey. Ne yaptıysam da duzelttiremedim.

Şimdi iptal edip turknet e geçmeyi düşünüyorum.

Ancak şöyle bir sorun oluştu. Hattını taşımak istediğimde turknete bu numaraya ait aktif hat bulunmuyor hatası alıyorum. M.yetkiliside aynı hatayı aldı. Oysa telefon da net te aktif su an. M.yetkilisi Superonline nin numara tasıtmadığını ama biz size yeni hat tanıtalım siz eskisini ordan iptal edin dediler.
    Türk telekomu aradım. Dedim ben bu hattı sizden almıştım sonrasında Superonline a taşıdım birdaha başka yere tasiyamiyormuyum dedim. M.yetkilisi ölümü oylesey istediğiniz zaman tasirsiniz dedi. Çok tuhaf kafam karıştı.

Sizce ne yapmalıyım. Turknet in dediği gibi yeni hat alıp eskisini iptal etsem Superonline beni çok uğraştiracak gibi görünüyor.

Bu arada turkteleko.da uygun bir tarife bulamadım. Varmı bildiğiniz iyibir kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 6 Mayıs 2016; 7:59:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adsl mi bu? fiberse taahütü yenilemek daha mantıklı...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Maalesef Adsl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.