Şimdi Ara

SÜPERONLİNE İNTERNET'İ İZMİR BUCA-ŞİRİNYER-İŞÇİEVLERİNDE KULLANANLAR VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bazı zamanlarda kısa süreli kesintiler yaşanıyor.
  • Genel olarak iyimi peki?
  • 1 ay bedava deneme kampanyası var.. daha iyi karar vermenizi sağlayacaktır. şayet beğenmezseniz hiç bir ücret almadan aboneliğinizi iptal ediyorlar.
  • İyiymiş öyleyse.Peki 1 ay 10mbit sınırsız kullanabilirim degil mi,kota falan olmaz yani?
  • Deneme süresi boyunca 50mbit sınırsız veriyorlar.. daha sonra geçeceğiniz tarifeyi seçiyorsunuz.
  • 50mbit sınırsız oooo cok iyiymiş öylese yarın kapattırayım ben artık ttnet'i:) peki nasıl başvurucam bu gibi işlemler için ne gerekicek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri hizmetlerini arayarak ya da sitesinden başvuruda bulunabilirsiniz
    0850 222 0 222
  • Bilmiyorum o ilk ay sınırsız kampanyası hala var mı.ben 2ay 50mb limitsiz kullanmıştım.Arasıra bağlantı gidiyor sonra geliyor.geçen ay 497Gb indirme yapmıştım 10mb ile.TTnete göre iyi 49TL veriyorsun 10mb sınırsıza.Arıza durumunda TTNet gibi kurtulmaya çalışmıyorlar.En fazla sizin bulunduğunuz bölge içerisinde arıza açtığınızda 2 veya 4saat içerisinde hemen geliyorlar.Servis geldikten ertesi günü arayıp soruyorlar elemanın tavırları nasıldı,sorununuz gerçekten halledildi mi,elemanın giyiminde hoş olmayan birşey gördünüz mü diye soruyorlar.Olsaydı bile demezdim zaten işinden atarlar sonra yazık olur.Böyle servis hizmetini hiçbir yerde görmedim zaten.
  • Bu Şirinyer'e fiber kablolar döşendimi ya. Yeter artık TTnet e sömürüldüğüm bende geçmeyi düşünüyorum artık.
  • up
  • Benim öğrendiğime göre Şirinyer'de sadece Menderes Caddesi üzerinde fiber varmış bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoßen

Bu Şirinyer'e fiber kablolar döşendimi ya. Yeter artık TTnet e sömürüldüğüm bende geçmeyi düşünüyorum artık.

gelsede geçsek artık her ay 85 tl öde ttnet e ve menun kalma 8 mbbit ama 6 üzerine çıkama geldiği ilk saat süper online a geçeceğim geçen tüm arkadaşlarım ben bu güne kadar internet kullanmıyormuşum diyor
  • Menderes caddesi ve çevresine gelmiş bildiğim kadarıyla da, ben işçievlerinde oturuyorum bi 5 sokak daha yukarı çıksa kurtulacam şu ttnet zulmünden hakkaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoßen

Menderes caddesi ve çevresine gelmiş bildiğim kadarıyla da, ben işçievlerinde oturuyorum bi 5 sokak daha yukarı çıksa kurtulacam şu ttnet zulmünden hakkaten

bende fırat mahallesindeyim doğal gaz ile geliyor yazmış bazı konularda arkadaşlar ama doğal gaz geleli ne oldu fiberler yok :( ttnet den bıktım artık önümüzdeki ay gelsin gelmesin kapatacağım inşallah
  • benim gibi bekleyen en az 20 25 arkadaşım var karar verdik kapatıyoruz dediğim gibi önümüzdeki ay geçmiş olsun ttnet faturaları almayı biliyorsun ama hizmetde tırt sın
  • Bende fırat mahallesındeym yenı tasındım. ttnete 3 kere basvuruda bulundum hep basvurum ıptal edılmış. Ne haber verıolar ne de neden ıptal edıldıgını bılıyorlar. Kımsenın kımseden haberı yok, bayi müsteri hizmrtlerine yonlendiriyor orayıda aradım onlarda mudurluğe yonlendırıyor. Resmen bıktım. Ttnetten baska internet hızmetı alabileceğimiz ne var fırat mahallesınde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.