Şimdi Ara

Superonline'ında AKN'ye son vermesini diliyoruz ! [Müşteri Kaybetmeyin] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Biz 25 mbit full limitsizede razıyız gerekirse kapasite yetmediği zamanlarda 100 mbite abone alımı kapatılır. Fakat kapasitenin yetersiz olduğunu sanmıyorum fiber dediğimiz şey neredeyse sınırsız veri kapasitesi taşıyan bir kablodur. Keza her speedtesttte ibrenin ilk 1-2 sn 100-110 u göstermesi sonra 25 e düşmesi kapasitenin yeterli olduğunun kanıtıdır. Aynı şekil akn aşıldığı zaman bile ibre ilk 1-2 sn 70-80 oluyor somra 3 e düşüyor birden. Yani fiberdeki lifler bile 1-2 sn isyan ediyor bu duruma bırak beni diyor

    Fakat altyapının geliştirilmesi konusunda haklısınız fiberin kilometresi arttıkça taşıyacağı veri miktarıda bir o kadar artıyor. Fakat her halükarda şu an bile 100'ü herkese sorunsuz verebilirler. Sonuçta aralıkta ilk 1 hafta kimse akk ye girmeden 100 kullandı geri kalan 21 günüde 100 kullanmamak için bir sebep yok bence

    Zaten bunu test etmeden peşin hüküm vermek imkansız türknet şu anda bunu yapıyor zaten. Sonuçta herkes download a abanmıyor kimisi sadece sosyal medya için bile kullanıyor indirme arşivci dediğimiz kısım çok az bir kullanıcı 100 kişide 10 kişidir belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 24 Mart 2017; 17:51:24 >




  • Superonline denilen firma kendi alt yapısının olmadığı yerlerde Telekom abisinin sözünden çıkmayan müşteri memluniyetini hiçe sayan ve gözünüzün içine baka baka yalan söyleyen bir firma. Mahallemde VDSL altyapısı olmasına karşın bazı nedenlerden dolayı 8 Mbit ADSLyi bana hak görmüştür. İptal ettirip kurtulmamın ardından modemlerini gönderdiğim halde modem ücreti çıkaran üstüne fırça yedikten sonra hatasından dönen bir firma. Sadece 1+1 dairelerin olduğu yerlere fiberi hak görür bu firmadan AKN kaldırmasını beklemeyin. Türknet ile aynı şekilde değerlendirmek Türknet'e hakaret olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paracell Superonline gerçekten vatandaş lehine hiç bir şey yapmayan hatta güzel şeylere takoz koyan bir firma haline gelmiş, yazıklar olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer ISS'ler ortak bir karara varıp kaldıralım demedikçe istese de kald8ramaz rekabet kuralları sebebiyle dava ederler ama Türk Telekom ve Vodafone kaldırmayı düsünüyorsa böyle bir sıkıntı olmaz tabi. Ama geçen sene olanlar malum Turkcell epey çaba gösterdi AKN kalkmasın diye ki TT ile aralarını fena bozmuşlardı o ara. Ama şu çağdışı uygulamaya gerek yok artık omurga, veri merkezleri bunlar halledilebilecek şeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 den beridir 8mbit 50 gb akknli paket kullanıyorum. Altyapı yatırımı yapmadıkları sürece kalkması zor. Altyapı yetmiyor sözü de yalan tabi ki. Ay başında kotalar sıfırlanıyor insanlar normal kullanmaya devam ediyor kotaya girene kadar ama altyapıya bir şey olmuyor.
  • Skylik S kullanıcısına yanıt
    Sorun şurada AKN kalkınca millet o senelerin intikamını alırcasına gereksizce arşivciliğe vs. başlayacak tabi bunun için özellikle Turkcell'in omurgasını güçlendirmesi lazım. Ama artık biraz yatırım yapmak lazım zorunlu oldu artık yoksa altyapı çökecek Vodafone dahi başladı yatırıma Turkcell ki alternatiflerin başıyken yatırımları arttırmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Fiber limitsız değildir.

    http://www.samm.com/page/78/fiber-kaybi-nasil-hesaplanir.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life 3 -- 24 Mart 2017; 21:55:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne uğraşıyorlar anlamıyorum AKK 16 mbps olsa kimse itiraz etmez. adsl kullanıcılarına fiili olarak kalkmış olur zaten. o kadarda olsun adamlar adsl'den ötesini göremediler henüz. vdsl,fiber,uydunet hayal
  • 150Gb Aknli paket kullanıyorum. 23 Martta akn %80 doldu uyarısı geldi. Yani 23günde 120gb doldurmuşum. Bugün 26 Mart ve akn tamamen dolmuş gözüküyor. Yani 2 günde hiçbir download yapmadan 30gb harcamışım. Sırf joker alan aldırmak için böyle ucuz numaralar yapan firmadan akn kaldırmasını mı bekliyoruz ?
  • 1 Nisanda yeni tarifeler açıklanacakmış, bakalım içinden ne çıkacak, yinede çok ümitli değilim nede olsa Paracell Akk kalkmasın diye kendini paralıyor...
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    1 nisan şakası hazırlamışlardır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Fiberde
    ​1 Mbps​ Limitsiz​ Limitsiz-69
    ​3 Mbps​ Limitsiz​ Limitsiz-89
    ​5 Mbps​ Limitsiz​ Limitsiz-99

    Bu fiyatları uygulayan superonline nasıl kotasız verecek bize ;)
    http://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/fiber-ucretlendirme-ve-tarifeler?path=%2Fyardim&GUID=d7c24454-b0bf-4451-9a99-828286c64b84



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 29 Mart 2017; 16:36:38 >
  • Bugün kotam dolmuş. Bildirim falan gelmedi. Tesadüfen farkettim.
    3-5 defa hız testi yaptım. sürekli 50mbps çıkıyor. Muhtemelen deneme yapıyorlar. AKN kalkınca ne olacak diye.

    http://www.speedtest.net/result/6173542579
  • Akk dolmasına rağmen benim hızda 100mbit oldu. Saat 12yi geçince bu hıza ulaştım bu arada.

    Superonline'ında AKN'ye son vermesini diliyoruz ! [Müşteri Kaybetmeyin]


    Edit: Sadece speedtest.net de alınan hız bu. Diğer taraftan indirme hızı gene 3mbit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 31 Mart 2017; 0:20:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Hocam onu ben de farkettim. TÜrkcellden başka server deneyin, 3Mbps çıkıyor.
  • Kapanan konu bu muydu?
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Hayır birisi ceo nun sus payı verdiğini paylaşmıştı. Onu sildiler. Sonra niye sildiniz diye konu açıldı onu da sildiler. Buraya o konuşmanın resmi konulsa bu da silinir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ronnie_Pickering

    Hayır birisi ceo nun sus payı verdiğini paylaşmıştı. Onu sildiler. Sonra niye sildiniz diye konu açıldı onu da sildiler. Buraya o konuşmanın resmi konulsa bu da silinir.

    Ne kadar demokratik bir forum, bu forumu "forum donanım" yapan bizleriz, işine gelmediği zaman konuyu sil, niye sildin diye sorunca yine sil, forum kuralları belli bu sınırların dışına çıkılmadığı sürece bir konunun silinmesi zulümdür.
  • Selamlar. Yeni aya girince bi hesabımı kontrol edeyim dedim. Mobil siteden girdim telefondan. Paketim normalde 100 Mbit 250 GB AKN, 99 TL. Şu an ilginç bir şekilde internet paketim 100 Mbps - Limitsiz, AKK İNDİRME Limitsiz şeklinde görünüyor. Normal siteden girince yine 250 sayacı görünüyor. Mobil sitede neden AKN: Limitsiz diyor anlamadım.

    Superonline'ında AKN'ye son vermesini diliyoruz ! [Müşteri Kaybetmeyin]Superonline'ında AKN'ye son vermesini diliyoruz ! [Müşteri Kaybetmeyin]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 1 Nisan 2017; 0:43:59 >




  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Mobil site de sorun olabilir biraz bekleyin belki sonra gelir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.