Şimdi Ara

Superonline'In Rezilliği !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan önce yaklaşık 2 yıl kadar taahhütlü olarak Turkcell Superonline kullandım 16 MB hiz 100 GB dan sonra 8 MB düşüyor sınırsız 60 tlydi. Taahhütumuz bitince annem benden habersiz Türk Telekomla anlaşmış bense hemen karşı çıktım ve iptal ettirdim (300 küsur TL cayma bedeli ödedik) yeniden Superonline a geçtim bu sefer berbat bir tarife... 8 MB hız sınırsız 90 TL !!!! Tabi buna niye razı olduğumu açıklayayım müşteri hizmetleri bana bulunduğum bölgede altyapı anlaşması yapıldığını ve birkaç ay içinde bölgeme fiber geleceğini söyleyince kabul ettim (1 ay geçti bakalım neler olacak gelecek mi gerçekten ?) Neyse Kurulum yapıldı eve geldim berbat bir kurulum... Prizin kapağı açık modemin yeri değiştirilmiş dsl kablosundaki bazı kablolar çıkmış. Bir şey demedim kullandım 2 gün sonra bağlantım kesildi. Arıza kaydı yaptım 2 gün sonra ekipler geldi yine baştan savma bir düzeltme oldu 5-6 gün kullandıktan sonra yine internet gitti bu sefer hiç yapamadılar arıyorum binadaki portta sorun var deniyor ekipler geliyor sağlam deyip geri gidiyor en az 5 kere oldu !!!!! Binadaki port sağlam.modem veya iç tesisatimda sorun var paralı olarak da olsa ekip gönderin dememe rağmen tamam deyip yine bina portu için ekip gönderiyorlar bugün 4. Gün ve 4 gündür her gün port kontrolüne geliyorlar ben onlara ısrarla anlatmama rağmen anlamak istemiyorlar sanırım bin pişman oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOneoguzhanPro -- 28 Mart 2019; 23:44:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Turkcell Superonline artık fiber yatırımı yapmıyor. Yani çok yüksek ihtimal yalan söylediler, gelmeyecek. Konya'da yaşıyorum, burada hiç fiber bulunmamakta Superonline'a ait. Türksat altyapısından zorla internet satmaya çalışıyorlar, "birkaç aya Superonline fiber gelir, ona aktarırız sizi" diyorlar. Anlaşılan herkese aynı yalan

Öncelikle yeni taahhüt yapılmış internet için 300₺ cayma bedeli çıktı ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. 1 yıldan daha uzun süren taahhütler için cayma bedeli ödemezsiniz, ödeseniz bile geri alırsınız. Yeni abonelik için ise 3-4 ay kullanım olmadan 300₺ civarı bir ücret çıkmaz. O yüzden onu da THH'ye götürürseniz muhtemelen kazanırsınız paranızı geri alırsınız. THH için ise uğraşmanıza gerek yok, gerekli faturalar sözleşmeleri E-devlet üzerinden yükleyerek hiçbir şey yapmadan başvuru yapabilirsiniz.
    www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

Buradan altyapınızın desteklediği hızları kontrol ederseniz eğer daha hızlı yardımcı olabiliriz.

• Btk ve sıkayetvar uzerınden sikayet olusdurun

eger bir ilerleme olmaz ise thh verin caymasız iptal isteyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.