Şimdi Ara

SuperOnline geçmek istiyorum. Sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ttnet ten gına gelip superonline geçmek istiyorum. Şimdi şubelerine baktım da bana en yakın pendik var. Şimdi benim superonline geçmem için ta pendiğe gitmem mi gerekir?(İstanbulda 5-6 şubesi var zaten.) Yoksa turkcell subelerinden de yapılıor mu işlem?

Bir de şimdiki ttnet tarifesi 6 gb 32 tl civari ve her seferinde aşıyoruz 40-50 tl ye yakın geliyor. Sınırsıza geçmeyi düşünüyorum. Sizin bildiğiniz sınırsız superonline kampanyalarından hangisi uygun olur.

• Hocam müşteri hizmetleriyle görüşün,sizi yönlendirirler.
    Pendik falan uğraşmayın hiç.
    8 mbit'e kadar akn'li Sol avcı tarifesi vardı 35 tl.
    Hala devam ediyorsa ondan yararlanın.
    Bende Sol avcı kullanıyorum,taahhüdüm bitecek 1 haftaya kadar.

Ayrıca forumda Sol avcı tarifesi hakkında yardımcı olan bir arkadaş vardı.
    Müşteri hizmetleri bu tarifeyi vermezse size,o arkadaşla görüşün.
  • Herhangi bir şubesine gitmeniz gerekmiyor. Şayet binanızda fiber altyaıpı var ise telefon açın ve abone olmak istediğinizi söyleyin. onlar gelip kurulumu yapıyorlar ve sözleşmeyide getirip size imzalatıyorlar. sizin bir yere gitmenize gerek yok..

Size 25 MP 75GB KK'lı ayda 100dk telefon görüşmesi olan hepsi bir tarifesinin tavsiye ederim. zaten ayda 50TLye yakın fatura ödüyorum diyorsunuz hiç olmazsa bunu 25MB hızında yapın ayda 100dk telefon görüşmeside yanınıza kar kalsın..

kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Herhangi bir şubesine gitmeniz gerekmiyor. Şayet binanızda fiber altyaıpı var ise telefon açın ve abone olmak istediğinizi söyleyin. onlar gelip kurulumu yapıyorlar ve sözleşmeyide getirip size imzalatıyorlar. sizin bir yere gitmenize gerek yok..

Size 25 MP 75GB KK'lı ayda 100dk telefon görüşmesi olan hepsi bir tarifesinin tavsiye ederim. zaten ayda 50TLye yakın fatura ödüyorum diyorsunuz hiç olmazsa bunu 25MB hızında yapın ayda 100dk telefon görüşmeside yanınıza kar kalsın..

kolay gelsin..

Tesekkurler. Aradim sordum gitmemize gerek yokmus. şimdi TTNET i arayip uyelik iptali isteyecegim. Sonra superonline arayip uyelik isteyecegim sanirim izlemem gereken yol bu. Yoksa degil mi?

Bana aktarilan bilgiye gore soyle de bir kampanya varmis; 8mbps sinirsiz 100dk telefon 59 lira 2 yil sozlesme. Boyle bir kampanyadan bahsedildi. Bildiginiz daha iyi kampanyalar mevcut mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Herhangi bir şubesine gitmeniz gerekmiyor. Şayet binanızda fiber altyaıpı var ise telefon açın ve abone olmak istediğinizi söyleyin. onlar gelip kurulumu yapıyorlar ve sözleşmeyide getirip size imzalatıyorlar. sizin bir yere gitmenize gerek yok..

kolay gelsin..

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=77&d=net-fiyat-kampanyasi&t=0
    Sanırım bu kampanyadan bahsediyorsunuz. Peki fiber alt yapısı yoksa bu kampanyadan yararlanamam mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkOfTheEarth

quote:

kolay gelsin..

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=77&d=net-fiyat-kampanyasi&t=0
    Sanırım bu kampanyadan bahsediyorsunuz. Peki fiber alt yapısı yoksa bu kampanyadan yararlanamam mı?

Fiber altyapısı yoksa SOL adsl'e hiç bulaşmayın. Varsa 25 megabit 75 gb akk 24 ay taahhüt verin, 49 tl'ye kullanın.

• superonline altyapısı yoksa oturduğunuz yerde zaten başka bir firmanın adsl'ine bulaşmayın derim. o kampanyadan yararlanabilmek için fiber şart...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

superonline altyapısı yoksa oturduğunuz yerde zaten başka bir firmanın adsl'ine bulaşmayın derim. o kampanyadan yararlanabilmek için fiber şart...

Tam anlayamadim. Bu linkteki kampanyaya gecmek sacma mi olur. Yani ben telefonuda tasimak istiyorum. Yalin adsl olmuyor mu?

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=47&d=yalin-adsl&t=1

• Hocam siz siz olun şubeye ayaklarına gitmeyin. Sallama iş yapıyorlar çoğu zaman.
    Mh en iyisi..

• quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

Hocam siz siz olun şubeye ayaklarına gitmeyin. Sallama iş yapıyorlar çoğu zaman.
    Mh en iyisi..

Eyvallah zaten uzak kaliyor aramak daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.