Şimdi Ara

Süperonline fiyat saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni siteye taşındım. Site altyapısında Süperonline ve TTnet altyapısı olduğunu söyledim. Sitedeki diğer arkadaşlara sorduğumda aynı paketi (25 mb internet 75 gb kotalı+ Alo hizmeti + Turkcell TV) birisi 50 liraya birisi 55 diğeri 60 liraya kullanıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise şu anda internete zam geldiğini bana 70 liradan bu hizmeti verebileceklerini belirttiler. Hadi ben başvurduğum tarihte internet zamlandı diğer arkadaşlar neden farklı fiyatlar ödüyorlar? Yaptıkları açıklamada telefonlarını taşıdılar öyle oldu böyle oldu diye birşeyler zırvaladılar. Ben öyle birşey olmadığını belirttim. Herkes ilk defa kurulum yaptırıyordu çünkü. Mantıklı bir cevap gelmedi. Teşekkür edip kapattım.
    Aynı hizmeti farklı fiyata vereceğine kampanyayı bitirip, adını değiştirip içine ufak tefek değişiklik yaparak çıkarsalar kimse birşey demez. Kampanyanın adı aynı ürünler farklı zam geldi demek saçmalık. Unutmadan bir de 24 ay taahhüt istiyorlar.
    Benim çıkardığım sonuç kime fiyat olarak ne tutturursak kardır mantığı.

• Digiturk gibi fiyat çeşitliliği var desene...
  • Galiba öyle. Arayan kadın bütün internet sağlayıcıları zam yaptı diyo. Dedim TTnet 60 liraydı hala 60 lira. Bana diyo onlarda kurulum ücreti, abonelik ücreti diye ekstra para ödüyorlar. Yok diyorum arkadaşım sabit 60 lira ödüyor. Kabul etmedi
  • Bizim apartmanda da superonline fiber alt yapısı var. Arkadaşlar da sağolsun gidip geliyorlar abone etmek için, taahhüt bozma bedelini bile karşılarız diyorlar ama pahalı arkadaş, uydunet e göre pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemonway

Bizim apartmanda da superonline fiber alt yapısı var. Arkadaşlar da sağolsun gidip geliyorlar abone etmek için, taahhüt bozma bedelini bile karşılarız diyorlar ama pahalı arkadaş, uydunet e göre pahalı.

Ben 6 yıl önce Superonline kullanıyordum. Bana akk yi bile kaldirdilar.Ne zaman Turkcell ile birleşti tad kaçtı. 49 liralık fiber taahhüt bitti diye 70 lira oldu. 4 sene önce 70 lira yanı. Şimdi kotalisi 60 lira ama çok pahalı gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizi-kampanyasi

hatta üniversiteli biri varsa evde

12 ay taahhütlü aynı fiyat

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/universiteli-fiber-kampanyasi

superonline çok bozdu kendini

tarife çeşitliliği hiç yok

ayda 20 gigabyte kullanıp 25 mbps hıza ihtiyaç duymayan bir sürü insan var

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/evinde-hizli-internet-kampanyasi.aspx

adam 45 liraya limitsiz internet veriyor

niye 70 lira vereyim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizi-kampanyasi

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/universiteli-fiber-kampanyasi

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/evinde-hizli-internet-kampanyasi.aspx

niye 70 lira vereyim ki

Kimse sozunu etmiyor ama AKK aslında cok önemli.. TTNET o kadar saçma bir filmaki 25 mbit hız veriyor. 35 gb AKK tanımlıyor bunuda 44 TL'den satıyor..

Ben 8 mbite kadar internet (3 mbit hız veriyor)- Tivibu - TTnet alo icin 60 TL para ödüyordum Süperonline a geçtim 50 mbit internet - Turkcell TV - Alo hizmetini 79 TL'ye aldım.. Varsın 30 TL fazla vereyim şuan hızım 60 mbit civarı.. 125 gb AKK kotam varki ay boyunca yeterli diye düşünüyorum..

Ayrıca söylede birşey var. Turkcell Tv kotaya zararı olmazken Tivibu kotanın canına okuyor.. Kurulum yaparken etkilemez, bilmem ne gibi söylemlerde bulunsalarda Tivibu açıkken hızınla, kapalıyken hızın arasında fark var.

Niye 70 lira vereyimki sözünü bende söyledim zamanında ama TTNET kadar adi bir şirket yok buna inan.. Çağımızda 30-40 gb kota nedir yahu.. Ayın 15 inde hızını dip yaptıklarında anlarsın dediklerimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizin

quote:

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizi-kampanyasi

niye 70 lira vereyim ki

Kimse sozunu etmiyor ama AKK aslında cok önemli.. TTNET o kadar saçma bir filmaki 25 mbit hız veriyor. 35 gb AKK tanımlıyor bunuda 44 TL'den satıyor..

Ben 8 mbite kadar internet (3 mbit hız veriyor)- Tivibu - TTnet alo icin 60 TL para ödüyordum Süperonline a geçtim 50 mbit internet - Turkcell TV - Alo hizmetini 79 TL'ye aldım.. Varsın 30 TL fazla vereyim şuan hızım 60 mbit civarı.. 125 gb AKK kotam varki ay boyunca yeterli diye düşünüyorum..

Ayrıca söylede birşey var. Turkcell Tv kotaya zararı olmazken Tivibu kotanın canına okuyor.. Kurulum yaparken etkilemez, bilmem ne gibi söylemlerde bulunsalarda Tivibu açıkken hızınla, kapalıyken hızın arasında fark var.

Niye 70 lira vereyimki sözünü bende söyledim zamanında ama TTNET kadar adi bir şirket yok buna inan.. Çağımızda 30-40 gb kota nedir yahu.. Ayın 15 inde hızını dip yaptıklarında anlarsın dediklerimi.

TTNET in akk olayı saçma tabi. Gel gelelim 70 lira internet için yüksek bir tutar. Forumda başka bir konuda bir arkadaş TV hizmeti dahil 50 liraya aldığını söylüyor. Benim karşı komşum 54 liraya kullanıyor, aynı siteden bir arkadaş 60 TL veriyor. Bugün 70 lira oldu. Ben turkcell ile birleşene kadar Superonline kullanıyordum. Turkcell ile birleştikten sonraki fiyat politikası çok kötü ve kazık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen demek istediğimi anlamadın

bir çok kişi için yüksek kota tivibu yüksek hız anlam ifade etmiyor

adam limitsiz olsun yeter diye bakıyor

ttnet en ucuz limitsiz interneti 45 liraya verirken superonline 60 liraya veriyor

ben şu an uydunet kullanıyorum 45 liraya 50 gigabyte kotalı 10 mbps limitsiz internet kullanıyorum teledünya da içinde

ama binamda ttnet ve superonline olsa ve superonline bana dese 125 gb akk artı turkcell tv 25 mbps hız 70 lira

ben giderim ttnet in 45 liralık interneti alırım

superonline nın fiyat çeşitliliği yok
  • quote:

sen demek istediğimi anlamadın

bir çok kişi için yüksek kota tivibu yüksek hız anlam ifade etmiyor

adam limitsiz olsun yeter diye bakıyor

ttnet en ucuz limitsiz interneti 45 liraya verirken superonline 60 liraya veriyor

ben şu an uydunet kullanıyorum 45 liraya 50 gigabyte kotalı 10 mbps limitsiz internet kullanıyorum teledünya da içinde

ama binamda ttnet ve superonline olsa ve superonline bana dese 125 gb akk artı turkcell tv 25 mbps hız 70 lira

ben giderim ttnet in 45 liralık interneti alırım

superonline nın fiyat çeşitliliği yok

Hocam kusura bakmada 45 liralık olarak verdiği internetin kotası 35 gb.. 8 mbite kadar olan hızdan bahsetmiyor fiberden bahsediyorum.. Fiber almanin mantığı nedir. Video seyretmek, download yapmak.. bunu yapamadıktan sonra fiberin ne anlamı var.. 8 mbite kadar ibaresini lugatımıza yerleştiren bir firmadan söz ediyoruz.. Senelerdir bu paketi kullandım 1 kez olsun 5 mbit'i geçemedim:) Uyduneti bilmiyorum. Herkesin kullanım amacı farklı.. Ben blue ray filmde indiririm.. Surekli videoda seyrederim.. Ayın ortasinda 50 gb doldugunda hız tepetaklak olduğunda anlıyorsun 45 lira ile 70 lira arasında cok fazla bir fark olmadığını..

Tivibuymus, Turkcell tv ymiş, Teledünyaymış suanki teknolojide hepsi boş işler.. TV'leri hic onemli degil mesele verdiğin paranın karşılığını alabilmek..

45 TL'ye verdiği fiber internetle alakası olmayan, acayim 2 gazete okuyayım, 2 video seyredip kapatayım diyen icin idealdir ama film indireyim, video seyredeyim, saatlerce gezineyim, islerimi yapayım diyen icin yetersizdir..

@td1907;

TTNette yokmu sanıyorsun.?.. Bak ben iptal ettirdim her gün arıyorlar.. 75 TL verdiğim paketi 50 TL'den vermeyi teklif ediyorlar.. Tivibu, ttnet alo, 8 mbite kadar limitsiz AKK 50 gb interneti. Superonline 'in fiyat politikasına birsey diyemem ama diğerleride aynı.. hiçbir farkları yok.. heleki TTNET bu işin kitabını yazmış.. Söğüşlediği milleti kaçırmamak için herşeyi yapıyor.. Sabit telefona ihtiyacım yokken sabit telefona mecbur bırakıyor.. TTnete numarayı taşıyıp sahipleniyor.. numara taşıma istediğinde önce turk telekoma geçir 3 ay sonra gel diyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.