Şimdi Ara

Superonline Firmasını Tebrik Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar digitürk+internet kampanyasından yararlanayım dedim. Başvurdum ertesi gün geldiler. Akşamına hem digitürk hemde yalın adsl 8 mbit hizmetim aktif edildi... Gerçekten tebrik ediyorum hızlı çalışmalarından dolayı

• O da bir şey mi? Bugün saat 13.00 te aradım. 13.30 da evde kurulum başlamıştı. Daha ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline'ı bilmem ama digiturk pişmanlıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

superonline'ı bilmem ama digiturk pişmanlıktır

neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

quote:

neden

geçmiş yıllarda digiturk uyeliğimi sona erdirmiştim ay ortasından mıdır hala bilmedigim bir nedenden kapatma doneminde tum aylık ucretlerini odememe ragmen 1 aylık bir borc daha cıkarmıslar ve bu borcun var olduguna tam 2 yıl sonra haber aldım avukat icra işlemlerini başlatmış bir kişide bu zaman zarfında haberdar etmedi ne kadar itiraz etsemde bir muhattap bulamadım yuklu bir miktar odeme yapmak durumunda kaldım kesinlikle şirketin kotu niyetli oldugunu duşunuyorum eğer o donemde odemediğim bir ay olsaydı uyeliğimde sonlanmazdı veya mutlaka uyarılırdım su kadar odemeniz vardır diye o gun bu gundur digiturk'un adını anmıyorum

• quote:

quote:

quote:

neden

geçmiş yıllarda digiturk uyeliğimi sona erdirmiştim ay ortasından mıdır hala bilmedigim bir nedenden kapatma doneminde tum aylık ucretlerini odememe ragmen 1 aylık bir borc daha cıkarmıslar ve bu borcun var olduguna tam 2 yıl sonra haber aldım avukat icra işlemlerini başlatmış bir kişide bu zaman zarfında haberdar etmedi ne kadar itiraz etsemde bir muhattap bulamadım yuklu bir miktar odeme yapmak durumunda kaldım kesinlikle şirketin kotu niyetli oldugunu duşunuyorum eğer o donemde odemediğim bir ay olsaydı uyeliğimde sonlanmazdı veya mutlaka uyarılırdım su kadar odemeniz vardır diye o gun bu gundur digiturk'un adını anmıyorum

Dava açsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden

Dava açsaydın

dediğim gibi itirazda bulundum ama benden 2 yıl oncesinin son odeme faturalarını istediler haliyle coktan çöpü boylamıştı yani kanıt sunamadım borcu odemek zorunda kaldım avukaları bilirsin kısıtlı bir zaman içinde odemezsen basına daha yuklu miktarlar çıkarabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.