< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (102. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
nerden biliyorsunuz ?
_____________________________ -
İlk ve son mecburiyetten 2 yıl kullandıktan sonra geri tekrar VDSL e geçtim
Sansüronline kullanılamaz halde
Paranızla resil olmayın yani imkanı olan VDSL e geçsin
Kullanıcı kendisi VDSL alt yapısını değiştiri yeniden yaptırı vs gibi imkanları varken Sansüronline da hiçbir imkanı seçeneği yok
Şuan VDSL kullanıyorum 50/15 700 tl
100/200 Sansüronline aylık 200 tl kullanırken zamlardan önce ben yinede ucuz diye sessiz kalmıyordum her gün buralarda dosyala medyada vs sesimi hep çıkardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162 -
Hocam nereden biliyorum Görünen köy kılavuz istemez Çünkü 15 yıldan beri Süper Online kullanıyorum kullanmak zorunda kalıyorum son 5 yılda sürekli kötüye bir gidişat var Her ay her sene farklı bir uygulama geliyor artı duyumlar da alıyorum ben aynı programin sıkılaştırmanın devam edeceği görüşündeyim aksi bir durum olsa zaten olumlu değişimler görürdük hep olumsuza doğru bir gidiş var en son ont cihazları bile şifre koymaya başlıyorlar onu yapmak istemeden tek sebebi harici modem kullanımını engellemeye yönelik Çünkü o cihazi ontyi dışarıda bulup satın almaz imkansız onu kilitledikleri an harici modem kullanımı direkt iptal olacak keza ping onusunda yıllardan beri gelen bir olumsuz gidişat var giderek de artıyor Siz ne düşünüyorsunuz hocam tam tersi mi olur diyorsunuz takdir ve karar sizden saygı duyarım Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim Saygılarımla hayırlı cumalar dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Bende yıllardan beri süperonline kullanıyorum ama sizin düşünceniz varsayıma dayalı evet olabilir ama olmayabilir de ,ancak harici modem kullanmayı yasakladıkları an aboneliğimi sonlandırırım , evet sansür var ama işte fiyat avantajı da diğerlerine göre iyi , mesela geçen sene türk telekoma geçeyim dedim , bir sürü kurulum parası istediler aşağıdan 8. kattaki daireme kablo çekim parası filan hep müşteriye yansıtıyorlar , sol bunları ücretsiz yapıyor ki bence hepsi ücretsiz kurulum yapması lazım , bilemiyorum her seferinde bende TT altyapısına geçeyim diyorum ama fahiş fiyatlara neticesinde SOL'da kalmaya devam ediyorum
Ustam o konuda dedikleriniz hakkı ödenmez gerçekten bizim dairede de odaya kadar fiber kablo geliyor direkt aşağıdan çekildi bütün tesisatı her şeyi kendileri yaptılar Türk Telekom bu konuda biliyorsunuz apartman içine daire içine asla karışmıyor fiyat olarak da doğrudur Superonline daha uygun lakin son yıllarda Onlar da çok ciddi zam yaptılar sizin bölge neresiydi hocam Ben İzmit'teyim burada çok sıkıntı var 1-2 yıldan beri şu an bile internet hızı dalgalanıyor bitmek bilmeyen bir dalgalanma var şikayetçi olmayan yok hatta komşularımın önemli bir kısmı Türk Telekom'a geçti daha pahalı olmasına rağmen harici modem kullanımında Ben muhakkak engelleyeceklerini düşünüyorum Eninde sonunda bilginiz olsun teşekkürler Saygılarımla Ustam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
vodafon net kullanıyom süperonline alt yapısı ile cgnatta yok ama 200 den fazla vermiyor bu kadar mı kötü süperonline
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tabii ki kötü sen vodafone net kullanıyorum zannediyorsun ama yurtdışı çıkışları yine superonline dan geçiyor tt altyapısı olsa pingler daha düzgün olur ;)
aynen öyle türktelekom vdsl de bile pingler eğer hattın stabil ise 6 7 fiberde 2 3 ping süperonline ise 10 nun altına düşmedi şu var buraya süperonline fiber geldi bunu gören telekom fiber döşeyebilir umudu var bu arada süperonline 1000 megabitte gene kampanya yapmış 800 tl bir yıl ama ben burdan süperonline çol kötü olduğunu görünce vodafone net geçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhabalar, 100mbps fiber kullanıyorum fakat ne instagram, ne banka uygulamaları ne de youtube tam anlamıyla düzgün açılmıyor. Çok fazla kasma, donma yaşanıyor. Hız testi yapıyorum normal çıkıyor. Sizce derdi nedir ve nasıl çözülür? Artık evde cep telefonunu WiFi ağına bağlamıyorum. kendi mobil ağımı kullanıyorum.
Hocam aynı durum maalesef bende de var sorun Turkcell Superonline internet servis sağlayıcı şirketinin aşırı bant daraltma hız yavaşlatma tünel uygulamaları ve yurt dışı çıkışları dolandırıp tekrar ülkeye girişini yapıp tekrar çıkışını yapmalarından kaynaklanıyor kanimca şirketin yurt dışı çıkış agi kapasitesi Ayriyeten yetersiz kalıyor yapılacak tek şey kullanmayı bırakmak sizin bölge neresiydi hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 20 Nisan 2026; 16:34:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dalgalanma var korkunç derecede bunu nasıl anlıyorum dosya indirirken sabit hızla hiçbir zaman indirmiyor Bir bakmışsın saniyede 2,5 MB da gelmiş bir bakmışsın birkaç kb gelmiş hat ag kalitesi korkunç derecede kötü yalnızca kopma yaşamıyoruz Bence o da yakında olur bilginize
-
üçümüzde izmir hocam. İzmirdeki sorun değişik. Sistemsel bir durum.
-
İyi akşamlar,
Şu an 1000 mbps superonline fiber bağlantım var, modem Nokia modeli. Bağlantı çok sorunlu bunun için modem değişikliği talebinde bulunacağım. Şimdi başlığa bakınca ne yaparsam yapayım çözüm olmayacak gibi ama taahhütü daha 2 gün önce yeniledim. Müşteri hizmetleri ücreti karşılığında modem değişikliğini kabul ediyor. Hangi modemi tavsiye edersiniz en azından biraz olsun düzelir diye umut ediyorum Nokia kablosuz da çok sıkıntı yaşatıyor çünkü.
Wifi 7 TP-Link EB810V modem gördüm mesela bunu talep etsem olur mu veya bunun dışında en iyi modemi hangisi değişim talep edebileceğim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
╔═════║═════║═║══════════════║══╗
ÅÿηՄя -
Telekom 100mbit vdsl daha mı verimli olur superonline 1000'e göre, online oyunlarda mesela.
2 gün önce verdiğim taahhütten cayma yapabiliyor muyum?
Ne tavsiye edersiniz? Superonline da modem değişikliği mi yoksa ttnet 100 lük vdsl mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
╔═════║═════║═║══════════════║══╗
ÅÿηՄя -
Hocam Elbette TTNET derim ben superonline'a aklına bile getirme Her ihtimale karşılık komşularına muhakkak Danış konuş görüş şu an bana zorla hediye vermeye çalışıyorlar 1000 megabaytı adres değişikliğini bahane ederek güncellersen bilgileri ücretsiz kullanabilecekmişim Yanına bile yaklaşmıyorum Allah korusun
taahhüt yenileme sırasında telefonda modem değişikliği istediğini söyleseydin keşke , yoksa iptal ettireceğim filan deyince değiştiriyorlardı
Normalde kendi modemimi kullanıyordum. 1 saat önce internet ışığı kırmızıya döndü ve superonline'ın kendi modemini takınca düzeldi. Ne yaptılar acaba?
_____________________________ Deniz Aslan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt