Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.353
Cevap
57
Favori
100.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayfada bir ben memnunum sanırım sadece ping yüksek geliyor o da k.maraş için normal diye düşünüyorum 500/20 paket (test yaparken modem yan odada)

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eve kadar fiber kablo geliyor.

3 yıldır hiç böyle olmamıştı. Korktuğum başıma geldi

Mersin içi 5 MS ping alırken 55 MS çıkmış durumda.

pingler fırladı umarım çözerler. daha 1.5 yıl taaddüttüm var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Aralık 2022; 22:13:53 >
  • Guzel bir dns bilen varmi sola da block yememis stabil?

• Tv’de stremio üzerinden film ya da dizi açıyım 10 saniye bile oynamadan kapatıyım internet hemen saçmalıyor kopmalar sayfalara bağlanmamalar. Modemi açıp kapatınca düzeliyor bazen o bile çare olmuyor. Sözde 500 kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Detaylı bilgilendirme için teşekkürler. Sırf bu yüzden Süperonline abonesi olmayı hiç istemedim. Senelerdir binada alt yapısı olmasına rağmen hep telekomun vdsl alt yapısını kullanmaya devam ettim. Onu yavaşlat bunu engelle, şunu sansürle derken internetin resmen içine ediyorlar. Gerçekten de ülkenin internet alt yapısı çin'deki gibi "kapalı" bir sistem olma yolunda ilerliyor. Bilmeyenler için açıklayayım, çin'de facebook, twitter, instagram gibi global sosyal medya sayfalarına asla giremezsiniz. VPN ile girebilirsiniz ama o da eğer yakalanırsanız vatan haini gibi yargılanırsınız. Bu korkunç senaryon sanki çok uzakta değilmiş gibi...

• +5 yıldır müşterisiydim, 100 mb 170 tl fiyat verdiler bu konuyu okuduktan sonra kabul etmiyorum. 13 Ocakta sözleşmem bitiyor başka iss arayışındayım. Bu fiyat aralığı ve hız aralığında hangi iss tercih edilmeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemyusuf044 -- 31 Aralık 2022; 15:53:23 >
  • arifdgc3 A kullanıcısına yanıt

KAğıt üstünde testlerde süper de youtube'da takılma vs oluyor mu? GAzeteye tıkladığında bekletiyor mu? Sorun o çünkü testler özel olarak ayarlı. Hepsi süper çıkıyor.

Ama mesela speedtest'te hedef olarak seninle aynı bölge değil de TR sınırının hemen arkasına Bulgar'a, Avrupa'da biyere ping at bak gör rezilliği.

Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

• arifdgc3 A kullanıcısına yanıt

Ben de memnunum bugüne kadar. Umarım bozmaz bundan sonra da.

Bu Netflix sunucuları.

Bu Viyana.

Bu Frankurt.

Hadi abartalım, iyice zorlayalım, sunucu yoluyla 10.000 km gidelim. (Speedtest öyle gösteriyor.)

Tüm testleri mobilde kablosuz olarak, pil tasarrufunda (etkiliyor mu bilmiyorum) yaptığımı belirtmek isterim, kabloyla bağlanınca çoğu sunucu 940 çıkıyor. Ayrıca bazı sunuculara ipv6 ile bağlanıp test atıyor.

• Bununla ilgisi varmı bilmiyorum ama. Malum sitelerden Flim izlerken ortasında Donuyor. Bir türlü izleyemiyorum.
    Bakın yasal uygulamalar da sorun yok. Ne zaman Mobil tarayıcıdan Flim izlesem dediğim sorunlar oluyor..
    Acaba Bi engelleme mi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline da sansürün alası var

speedtest e bakarsak uçuyoruz kaçıyoruz

En iyisi superonline a hiç bulaşmamak abartmıyorum açın Google ı şikayetvar I araştırın

https://forum.donanimhaber.com/superonline-dan-uzak-durun-kesinlikle-bulasmayin--154529960

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

Superonline da bu telegram sohbetini yapamıyor olabilirsiniz bu bi deneyin buradan az çok anlaşılabilir

vpn siz deneyin denerken gelen giden ses olsun eğer arada bağlantı giderse bağlanıyorsunuz düşerse geçmiş olsun tek çözüm vpn warp statik ip de çözüm olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 5 Ocak 2023; 0:8:22 >

• 2024 Temmuza kadar sözleşmem var. Bir yere gidemem. Bitsin Turknet düşünüyorum bakalım.
    Bizim görevli epey memnun yeni geçiş yapmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahcaner kullanıcısına yanıt

Merhaba..bir şey sormak isterim; bende 1000 MB internet var.. Superonline fiber.. ama testlerde 100 ü geçmiyor..testi telefondan yapıyorum, telefonum wifi 6 yı desteklemiyor..o yüzden 1000 göremediğim söyleniyor.. Turkcell den güçlü bir bilgisayarla gelip test ettiklerinde 950-980 gördük..sizde de böyle mi..bu test sonuçlarınız wifi 6 uyumlu bir cihazla mı yapıldı acaba

• Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

Bu testi PlayStation 4 pro nun tarayıcısı üzerinden yaptım.. bağlantım bin MB..

Ben asla ne telefondan ne PlayStation üstünden ne kablolu ne wifi den bin göremiyorum..

Bu sorunla uğraşırlarken apartmanda portu değiştirdi görevliller o zamandan beri pingler de yükseldi..

Test yaptığım telefon wifi6 uyumlu değil..modem Nokia..

1000 MB görememe sebebim bu mudur..yine de 100 MB ler az değil mi..

Port değişimi pingi arttırır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A94FA7CCA

Superonline da sansürün alası var

speedtest e bakarsak uçuyoruz kaçıyoruz

En iyisi superonline a hiç bulaşmamak abartmıyorum açın Google ı şikayetvar I araştırın

https://forum.donanimhaber.com/superonline-dan-uzak-durun-kesinlikle-bulasmayin--154529960

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

Superonline da bu telegram sohbetini yapamıyor olabilirsiniz bu bi deneyin buradan az çok anlaşılabilir

vpn siz deneyin denerken gelen giden ses olsun eğer arada bağlantı giderse bağlanıyorsunuz düşerse geçmiş olsun tek çözüm vpn warp statik ip de çözüm olmuyor

Yoğun bir sansür politikası olduğuna katılıyorum, buna sonuna kadar da karşıyım. Fakat Telegram veya benzeri şeylerde hem sesli hem görüntülü uzun dakikalar boyunca test ediyorum, donma atma düşme olmuyor kesinlikle.

• superegoid S kullanıcısına yanıt

Evet cihazım wi-fi6 destekli, yoksa bu hızları mobil cihazda görmek pek mümkün olmaz, hatta konuma göre 800-900'a kadar bile çıkıyor cihazımda hız. Sizin cihazda sanırım 5gHz bile yok, nasıl 100 üstüne çıkmaz anlamadım. Fakat bundan daha garibi, kablolu olarak nasıl daha fazla alamıyorsunuz, asıl bunu anlamadım. Kablo veya bilgisayarınızın ethernet girişi mi eski teknoloji acaba?Her ethernet portu, kartı, kablosu ve kablosuz bağlantısının bir teknolojisi ve desteklediği maksimum veri hızları var, sayı anlamında net olarak bunlara hakim değilim fakat aldığınız hız düşük geldi, bir profesyonelden destek almanızı tavsiye ederim.

• ahcaner kullanıcısına yanıt

Söylemeyi unutmuşum bu biraz şans işi bölgeye göre değişiyor çoğunluk kısıtlama sansür var.

sırf bu yüzden keenetic aldım warp vpn açıyorum arayüzden bağlı telefona göre.

evet kadar fiber 100/20 superonline a geçene kadar sorun yoktu. Yıllardır TTnet adsl vdsl kullandım evdeki nette hiçbir zaman sorun kısıtlama sansür internetin olmadığı vb. Durumları yaşamadım. Superonline sağolsun hepsini yaşattı yaşatmaya devam ediyor.

deneyebileceğim her şeyi denedim.

3 farklı statik ip

2 tane Windows bilgisayar hatta her ihtimale karşı defalarca format atıp Windows 7 den 11 e kadar denedim

5 tane telefon 2 i İphone 3 ü android aynı şekilde sıfır temiz kurulum vs vs

Farklı farklı modem/Router denedim ayarlardan her türkü ayarları denedim

alt ve üst komşudan adsl/ ve vdsl Wi-Fi şifresi akıp denedim sorun yok vpn siz evdeki az önce saydığım cihazlardan bağlanıp denediğimde

mobil veri ile sorun yok vdfn tt trkcl

daha başka demeyim gerek yok

faydası yok

tek çözüm vpn vs warp vpn vs

superonline ile vpn siz hızlar 100/20 telegram vb uygulamalarda sesli sohbet yapılmıyor

ama vpn açarsam bu kez hızlar düşüyor hatta şöyle deyim hızlar 20/5 e kadar düşmesine rağmen sorun olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 5 Ocak 2023; 1:56:12 >

• superegoid S kullanıcısına yanıt

hocam nokia modem bende de vardı ücretli teknik servis açıp değiştirttim yoksa hiçbir şekilde hız düzelmiyor

sorun burda: Nokia G-2426G-A Firmware Sorunu | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• Ben olsam 1 dakika beklemem değiştiririm o interneti. Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi 

• binamıza sol fiber geldi 4 ay önce evimde sürekli iptv kullanıyorum netspeed abonesiyim hiç takılma donma yaşamıyorum her binadan çıkışta SOL fiber kutusunu gördükçe geçeyim diye içimden geçiyor nezaman foruma girip bu sansür muhabbetlerini görsem vazgeçiyorum demek SOL'e geçsem iptv zulüm olacak bana  

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.