Fiber kullanmadıgımdan bir işime yaramıyor.. 30 tl uygun diye düşünüyorum.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 500 tl civarı verebileceğim AOE Retold Premium Steam Gift arıyorum, varsa 2 adet te alabilirim. [SATILDI] Black&Decker ASI300 160 PSI Hava Pompası 32 gb Iphone SE, Faturalı, Kutulu, Tamir Görmemiş,Pil Yüzde 80, 1000 TL İlk sahibinden 64 gb Iphone SE Kutulu Faturalı 1600 TL
Superonline Fiber hattınız varsa kullanabilirsiniz..Sadece router olarak kullanılabiliyormu, bilgim yok... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 500 tl civarı verebileceğim AOE Retold Premium Steam Gift arıyorum, varsa 2 adet te alabilirim. [SATILDI] Black&Decker ASI300 160 PSI Hava Pompası 32 gb Iphone SE, Faturalı, Kutulu, Tamir Görmemiş,Pil Yüzde 80, 1000 TL İlk sahibinden 64 gb Iphone SE Kutulu Faturalı 1600 TL
quote:Orijinalden alıntı: hal33 Bu modem değil,router gpon terminal ile internete bağlanır,SOL abonelerine zaten veriyor.Bilginize bilgi için teşekkürler..bu kadar detay bilmiyordum..benim gözümde sadece modem.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 500 tl civarı verebileceğim AOE Retold Premium Steam Gift arıyorum, varsa 2 adet te alabilirim. [SATILDI] Black&Decker ASI300 160 PSI Hava Pompası 32 gb Iphone SE, Faturalı, Kutulu, Tamir Görmemiş,Pil Yüzde 80, 1000 TL İlk sahibinden 64 gb Iphone SE Kutulu Faturalı 1600 TL
quote:Orijinalden alıntı: Kitty quote:Orijinalden alıntı: hal33 Bu modem değil,router gpon terminal ile internete bağlanır,SOL abonelerine zaten veriyor.Bilginize bilgi için teşekkürler..bu kadar detay bilmiyordum..benim gözümde sadece modem.. Rica ederim.
maalesef bilemiyorum.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 500 tl civarı verebileceğim AOE Retold Premium Steam Gift arıyorum, varsa 2 adet te alabilirim. [SATILDI] Black&Decker ASI300 160 PSI Hava Pompası 32 gb Iphone SE, Faturalı, Kutulu, Tamir Görmemiş,Pil Yüzde 80, 1000 TL İlk sahibinden 64 gb Iphone SE Kutulu Faturalı 1600 TL