Şimdi Ara

Superonline Fiber modem sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen sene Superonline Fiber bağlantısı aldık. Daha sonra evde tadilat yapıldı ve modemi/routerı başka odaya taşımak istiyoruz ancak eskiden evin girişinde olan modemi başka odaya taşıyamıyoruz çünkü asansör boşluğundan çıkardıkları fiber kablo kısa geliyor, kullanılan kabloda benim gibi ev kullanıcılarının bağlayabileceği tarzda bir kablo değil. Superonline'ı aradım, durumu anlattım, 110 TL + KDV gibi bir ücret istiyorlar. Yuh diyorum... 3 metre kablo için istenilen rakama bak... Bunu kendi başıma çözme imkanım var mı? Teşekkürler.

• BTMWTMP B kullanıcısına yanıt
    Modem olduğu yerde dursun siz modemden uzun bir cat 6 kablo alıp kullancağınız yere çekin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BTMWTMP

Merhaba arkadaşlar, geçen sene Superonline Fiber bağlantısı aldık. Daha sonra evde tadilat yapıldı ve modemi/routerı başka odaya taşımak istiyoruz ancak eskiden evin girişinde olan modemi başka odaya taşıyamıyoruz çünkü asansör boşluğundan çıkardıkları fiber kablo kısa geliyor, kullanılan kabloda benim gibi ev kullanıcılarının bağlayabileceği tarzda bir kablo değil. Superonline'ı aradım, durumu anlattım, 110 TL + KDV gibi bir ücret istiyorlar. Yuh diyorum... 3 metre kablo için istenilen rakama bak... Bunu kendi başıma çözme imkanım var mı? Teşekkürler.

TSOL'da modem yer değişikliği KDV dahil 75 TL. O bilgiyi kim verdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: BTMWTMP

Merhaba arkadaşlar, geçen sene Superonline Fiber bağlantısı aldık. Daha sonra evde tadilat yapıldı ve modemi/routerı başka odaya taşımak istiyoruz ancak eskiden evin girişinde olan modemi başka odaya taşıyamıyoruz çünkü asansör boşluğundan çıkardıkları fiber kablo kısa geliyor, kullanılan kabloda benim gibi ev kullanıcılarının bağlayabileceği tarzda bir kablo değil. Superonline'ı aradım, durumu anlattım, 110 TL + KDV gibi bir ücret istiyorlar. Yuh diyorum... 3 metre kablo için istenilen rakama bak... Bunu kendi başıma çözme imkanım var mı? Teşekkürler.

TSOL'da modem yer değişikliği KDV dahil 75 TL. O bilgiyi kim verdi?

0850 nolu numaradan aradığımız müşteri hizmetleri... Sizin belirttiğiniz rakamın daha düşük olması ilginç gerçekten ancak ben modemi alıp 2 metre ileriye taşımaları için bırakın 110 TL + KDV'yi, KDV dahil 75 TL de vermek istemiyorum.

Ben açıkçası bu işin başka bir yolu var mı onu öğrenmek istemiştim... hani git şurdan şu kabloyu al, şu adaptörü al, birbirine bağla, vs. şeklinde..

Taahütümün bitmesine 1-2 ay kaldı, sanırım o dönem bu konuyu gündeme getirip ücretsiz taşımalarını isteyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.