Şimdi Ara

Süperonline fiber modem değiştirmek ile uğraşmak mı yoksa repeater ve AP mi almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süren bir sürecin ardından eve fiber bağlanması yakın, okuduğum kadarıyla superonline'ın verdiği modemler oldukça sıkıntılı. Ancak basit bir kullanıcı olarak modemi de değiştiremiyoruz. Gördüğüm kadarıyla çeşitli yöntemlerle şifrelerini falan öğrenip değiştirebilenler olmuş.
    Sizce ben de modemi değiştirmekle mi uğraşayım yoksa repeater (menzil arttırıcı) ve access point mi alayım? Birini salona birini yatak odasına koyacağım, ortada da modem olacak.
    Çok ileri seviye bir kullanıcı değilim, ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler...

• ev telefonu ve tv+ kullanıyorsanız mecburen access point alacaksınız, çünkü tv+ cihazlarına gelen son güncellemeyle seri numarası kontrolü yapıyor cihazlar ve bağlantı kurmuyor, ev telefonunu anlatmama zaten gerek yok ama yalnızca internet kullanıcısıysanız yapmaya değer ve oldukça basit bir işlem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, telefon kısmını düşünmemiştim, bunu öğrendiğim iyi oldu.
  • superonline'ın sitesinde oturum açtıktan sonra adresine girip hizmet şifresini sorduğunuzda ilgili şifreyi sms olarak attılar bana, ama ben adsl kullanıcısıyım, fiber olan biri kontrol edebilir mi?
    bu kadar kolaysa modem alayım :)

• süperonline fiber wifi de hangi model modem sıkıntısız?
  • a.f.y. kullanıcısına yanıt
    okuduğum kadarıyla sıkıntılı olmayanı yok,
    en çok huawei veriliyor anladığım kadarıyla, o da en kötüsü sanırım.

umarım bir hafta içinde fiber bağlanır da durumdan haber ederim.

eğer yukarıda yazdığım şekilde kullanıcı adıyla şifreyi öğrenebiliyorsam doğrudan yeni modem alacağım.
    Merhabalar,

TV+ kullanmak illa superonline tarafından verilen modem mi gerekiyor ?

Kendimiz başka bir router kullansak görmeyecek mi ? Nasıl iş bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arastir kullanıcısına yanıt
    evet anladığım kadarıyla telefon (VOIP) ve TV+ için onların modemini kullanmak gerekiyormuş.
    önceden kullanılabiliyordu fakat tv+ decoder'leri seri numarası kontrolü yapmaya başladı, normalde kendi kullanacağınız modeme id'si 103 olacak şekilde VLAN tanımladığınızda sıkıntısız çalışır fakat seri numarası işi bozuyor, eğer güncelleme almamış bir tv+ decoderi denk gelirse yine çalışır, şans meselesi tamamen.
  • Arkadaşlar bende tv+ yok daha önceden hg255 kullandım o mutfağa çekmiyordu.Acaba bu cihazdan daha güçlü wifi ağına sahip cihaz var mı ?
    Cevabiniz için teşekkürler. Fiber modemin mi seri numarası acaba ?

Böyle bir hakları var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet, fiber modemin seri numarasını kontrol ediyor ve 6502 tüketicinin korunması kanununa göre bu durum yasal değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.