Şimdi Ara

Superonline fiber internet nakil işlemi YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 mart fiber üyelerindenim, iki hafta once fiber altyapılı oturduğum siteden (soyak olympiakent) bir diğer fiber altyapısı olan başka bir siteye taşındım (avrupa konutlari) fakat site yonetimine superonline fiber nakil islemi icin ne yapmam gerek diye bir soru sordugumda bir iki hafta icinde aktif hale gelecek yaniti aldim. Neyin aktif edilme islemi bu? Hani altyapi zaten var ama benim yapmam gereken nedir derhal internetimi tekrar baglatmam icin?

Superonline musteri hizmetlerini arayip sitede ve oturdugum blokta fiber olup olmadigini teyit ettirdim ve bulundugunu soylediler. Yine de size soylenen aktiflik suresi sonrasi nakil talebinde bulunup randevu alin dediler. Var mi basina boyle bir durum gelen?

Ornegin biraz once turk telekomdan telefon baglattim evime, eleman kurulumu yaparken fiberden acildi konu ve superonline'in gerekli kablosunu evimde gormedigini soyledi. Superonline servisinin switch mi takmasi gerekiyor asagidan yukariya daireye nedir? Cok genis bilgim yok bu konuda, yapmam gerekenleri lutfen soyler misiniz, cok tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulholland dr. -- 31 Temmuz 2012; 16:49:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.