Şimdi Ara

Superonline Fiber Farkı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evimize, Binamıza kadar fiber döşeyen turkcell çektikleri kablonun hakkını veriyorlar bakır altyapı ile alamayacağımız hızlar turkcell farkı ile alabiliyoruz

link:https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizinda-fiberle-video-sinirsiz-kampanyasi

• Valla ben 100 GB AKK 16 Mbps'e kadar Yalın pakete 79.99 lira veriyorum. ADSL kullanıcıları bu paketi alsa iyi olurmuş.
  • Methoxyphenyl kullanıcısına yanıt
    o neymıs ya ben 100gb 71.90 verıyorum. 16 mbps. Bu pakete gore iyi aslında dırek sınırsız.
  • Fiber şart diyor sitede. Ben yalın kullanıyorum paketi ondan biraz pahalı sanırım.
    Yalın dahil fiyatı bu fibernet te de geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Aman Allah korusun. ADSL geçtim Türk Telekom'un. Akşam 20.00 00.00 arası Frankfurt Amsterdam Atina gibi yurt dışı sunucularına hız testi yaptığımda değer 1 Mbps çıkıyordu. Twitch.tv izlemeyi seviyorum, o saatlerde 360p bile donuyordu. Görseller yüklenmiyordu Twitter'da. Online oyunda %20 packet loss, ping herşey vardı. Bir türlü düzeltemediler bende 550 lira verip çıkmak zorunda kaldım. Tüketici hakem heyetine başvurdum ordanda sonuç alamadım.

Superonline iyi şu an, yurt içi yurt dışı sunucularında hızım aynı. Frankfurt 50 ms temiz. Sanırım yurt dışı çıkış portları kaliteli Superonline'ın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 27 Nisan 2018; 20:51:15 >
    Şimdi frankfurt testi yaptım siz dedikten sonra akk yi geçtiğim için tam hızı göremiyorum ama fena değil bence ve eskiden pingler daha iyiydi bende de cs go da 45 ms civarı alıyordum overwatch ta 60 netti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Belki VDSL diyedir sizinki. Şikayet etmiştim burdan. Zor dayandım 2 ay. Superonline'a iptal ettirmeden geçtim belki de aynı porttur tüm sorunlarım düzeldi.
    https://www.sikayetvar.com/turk-telekom-yurt-disi-cikislarinin-aksam-saatlerinde-kotu-olmasi-ve-ping-sorunu

Bu da Frankfurt DE sunucusu testi. Yurt içi ile aynı download.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 27 Nisan 2018; 21:25:54 >

• Hocam o pakette upload kaç veriyor acaba bir bilgi vermemişler detayda indirme 15 mpbs olarak belirlenmiş upload 5 mi siz kullanıyormusunuz
  • safüzyon S kullanıcısına yanıt
    ben kullanmıyorum sitede de bulamadım ama 5 ise sırf upload için alanlar olacaktır ama zannetmiyorum yoksa yazarlardı taahhütname de bile göremedim nedense
    sizin test yaptığınız sunucu da hızım düşük çıktı

İnteroute ta yaptığım test daha iyiydi yoksa yurtdışı hızımı kısıtlıyorlar diyecektim tam yurtiçi gibi değil

Alternatif sunucular vardı ama tanıdık burası geldi. Pingim gayet iyi ADSL olmasına rağmen, yani bir Steam oyununda gayet iyi ping alabiliyorum. Zaten online oyun oynuyorum ama download ile işim olduğunda çıldırtıyor ADSL. Bakır kablolardan bu derece ping nasıl alıyorum bilmiyorum.

çok fazla fark yok HG253s ping süresini arttırıyor... hız kaybıda cabası...
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Root ile giriş yapıp bazı özellikleri kapatıp denedin mi? Bende HG658 v2 var uzaktan yönetimi filan kapatmıştım. Bir de TT'nin verdiği w9970 v3 var onu mu kullansam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 29 Nisan 2018; 11:15:8 >
    muhtemelen kullanamazsın HG253s genel olarak en dertsiz seçenek... ve root şifresi meçhul...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhotep_of_grudge -- 29 Nisan 2018; 16:56:53 >
  • Arkadaş dsl altyapısı üzeriden hizmet alıyor o kullanabilir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki modemde ADSL / VDSL teknolojisini destekliyor. Zaten sağlayıcı verdi. :D Sadece ping için bir kaç ayar ile HG658 v2'de 10 ping düşürdüğünü söyleyen bir arkadaş vardı. Ping süresini arttırıyor sözünüze ithafen yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 29 Nisan 2018; 15:1:56 >
    client modda MR3020 router 0.200ms HG253s 3~5ms ekliyor? tracert ile bak... en iyi onda gözüküyor...
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Fazla bilgim yok, client mod nedir? ne yazıyorduk tracert'a 192.168.1.1 mi?

http://blogherseydir.blogspot.com.tr/2012/06/access-point-client-repeater-universal.html
    kablosuz ağı kablolu kullanma deniyor... benim wifi kart antika olunca... daha kullanışlı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.